icon

Asi som tehotná ?

ivka2112
23. júl 2018

Ahojte baby, chcela by som sa Vas opytat, ci podla Vas mozu tehotenske testy tri dni pred ms ukazovat falosne //? Ja som o tom citala a mam z toho stres. Mne sa totiz po snazeni (3 mesacnom) ukazali vytuzene //, pat dni pred ms a potom silnejsia 3 dni pred ms. Ms ma prist vo stvrtok. Ciarka na testoch je ruzova (na tom prvom slaboruzova, na druhom silnejsia). Priznaky mam asi len take jemne - napate prsia, trosku bolia na dotyk po bokoch, nechut do jedla, a bolest v podbrusku a trosku take stahy. Myslite ze sa podarilo? Dakujem vam a prajem vsetkym prijemny prvy trimester🙂

Strana
z2
janulka2811
23. júl 2018

Podľa mňa ak je test pozitívny tak asi si tehotná 🤗

ankaevka
23. júl 2018

Ked ti ukazali testy dve ciarky, tak si tehu..ukazu aj skor ako v den vymeskania, hlavne citlivejsie testy...na 100% ti to potvrdi ale aj tak iba lekar z krvnych testov

kathy93
23. júl 2018

Mne ukazoval pozitívny 5dni pred MS.

karmela
23. júl 2018

Mne ukázal týždeň pred Ms úplne slabú druhu čiarku ktorá každý deň silnela

deniskaknm
23. júl 2018

Mne tiež ukazoval pár dní pred MS slabučkú ružovú čiarku a teraz som 24tt 🙂 takže gratulujem 🙂

tanikka
24. júl 2018

asi, teda podľa toho, čo si napísala si myslí, že tehu budeš

romina1912
24. júl 2018

Ano moze test ukazovat ciarky aj pred vynechanim ms, ja som mala na teste velmi slabunku ciarku este pres ms a postupne silnela. Gratulujeeem 😊

ivka2112
autor
24. júl 2018

Dakujem kocky, prave som na ceste na krv, takze uz dnes budem vediet - dam vam vediet🙂

wewuliatko174
24. júl 2018

Ja som mala pri dcerke pre ms silne dve ciarky ,kedze mam neprevidelnu som skusila skorej spravit test..teraz soM ssi robila v den ms a silne dve ciarky vychadza ten 4 tyzden...len pracu mam teraz inu fyzicky narocnu kopec roboty a bala som sa co bude hned takto na zaciatku,objednali ma az o 3 tyzdne ked bude nieco vidiet..pytala som sa ci kvoli praci by som potrebovala skorej potrdenie o tehu,proste sa bojim.ze oni krv neberu a nespravia na poziadanie u nich vraj taky postup nieje,ze mam si zobrat dovolenku alebo ukazat v praci tehotensky test akoze nechapala som takym tonom mi to povedala,ani nie doktorka ale sestricka

ivka2112
autor
24. júl 2018

Dievcata, uz mam vysledky krvi - som tehotna 🙂🙂🙂

ivka2112
autor
24. júl 2018

@wewuliatko174 tak toto je vrchol 😮 O takom pristupe som este ani nepocula. Ja som volala doktorovi, ze mam dve ciarky na teste a hned mi povedali ze nech pridem na krv, o dve hodky volali vysledky a hned ma aj objednali o tyzden na vysetrenie.

sasesoe
24. júl 2018

@wewuliatko174 toto ti riadnu blbost povedala,ze ukazat tehu test v praci, toto si o nej pytaj pisomne... ved v praci nevedia cij test to je... to si akurat mozes vyprovokovat padaka,kym zacne plynut ochranna doba - ta je az po potvrdeni... ja by som sla k lekarke a bud spravi test a da potvrdenie alebo beriem kartu inde. Ved ide o zivot tvojho babatka..

wewuliatko174
24. júl 2018

@sasesoe ved teda tiez si myslim,toto mi povedala vyslovene sestricka nie doktorka..ako ked bude mat alternativu ku komu ist ,asi pojdem prec..toto akoze taky pristup..ale najviac ma dostala tym ze ukazat tehotensky test v praci vacsiu blbost som nepocula

wewuliatko174
24. júl 2018

@ivka2112 gratulujem

wewuliatko174
24. júl 2018

@sasesoe este nieco splietala ze teda u nich taky postup nieje,ze vsetko im nepreplaca poistovna

sasesoe
24. júl 2018

@wewuliatko174 ako tehotna si chranena zakonom,mas rozne ulavy, ochrany atd... ale tehotenstvo musis pisomne oznamit s potvrdenim od lekara, inac je to "len klebeta"...

wewuliatko174
24. júl 2018

@sasesoe vedprave to,chcela som to spravit ako pri dcerke ale tam mi to netlacilo nemala som taku fyzicky narocnu pracu ako teraz je to..

lussy124
24. júl 2018

Dobrý deň som 3 týždne tehotná a dnes je 11 deň čo krvácanie pár dní je slabé potom silné bojím sa neviem čo mám robiť poraďte mi prosim

ivka2112
autor
24. júl 2018

@lussy124 skus ist k lekarovi, niekedy je vraj krvacanie normalne tak kratko po otehotneni, niektore zeny maju aj menstruciu prvy mesiac. Ja by som ale isla k lekarovi pre istotu.

lussy124
24. júl 2018

@ivka2112 ďakujem za radu dúfam že bude všetko v poriadku a bolesť podbrušku a prsia to je normalne

ivka2112
autor
25. júl 2018

@lussy124 bolest v pobdrusku akoby mala prist ms a aj napate prsia su normalne🙂

daniela2227
30. júl 2018

@karmela ahojky..som tiez zhruba 7dni pred ms (,alebo aj menej cyklus mam rozhadzany)..a dnes som nasla toto

wewuliatko174
30. júl 2018

@daniela2227 ja tam vidim ako keby ducha..ale je aj skoro 7dni pred ms..pockala by som aspon 2 dnoh a spravila este test

ivka2112
autor
31. júl 2018

@daniela2227 aj ja tam vidim akoby ducha.. skus o dva dni. Mne vysla viditelna ciarocka prvykrat 5 dni pred ockavanou ms. Drzim moc prsty☺️

bobricek1979
31. júl 2018

@daniela2227 vidieť že sa tam niečo črtá 👍

karmela
31. júl 2018

@daniela2227 ja som takto začínala tiež 😊 držím palce nech tmavne

lussy124
31. júl 2018

Najlepší test je ten digitálny je síce drahší ale je lepsi

lussy124
4. aug 2018

Dobrý deň možno je to hlúposť neviem ale chcem sa opýtať aké sú príznaky pri dvojičkách keď čakáte ďakujem vam

hennyinnsbruck
4. aug 2018

@lussy124 🤔

kukucka26
15. aug 2018

Tehotenský test

Strana
z2