icon

Bezradná tehuľka v 7. týždni

petushqa27
20. jan 2016

Ahojte mozte mi povedat ci je normalny takyto UZ v 6tt? Ultrazvuk na foto mam z minuleho tyzdna, doktor jedine co povedal ze tam este nic nevidi ale inak sa nevyjadril :( dnes som bola zas na kontrole a vyjadrenie bolo, ze vidi len flíček ale bez plodu :( zacinam mat divny pocit, skoncili mi tehot. priznaky a vobec sa necitim ako tehotna. dalsiu kontrolu mam o 14 dni. Pokial mate s takymto UZ skusenosti moc dakujem za radu

Bezradná tehuľka v 7. týždni
Strana
z2
piskotka1983
24. jan 2017

Ahoj, aj ja som bola u doktora včera. Tiez tam mam len taky vacok. Na dalsiu prehliadku mam ist o dva tyzdne, ci sa mi tam ukáže jedno alebo viac babatiek, ale niekedy sa stane, ze sa neukáže nic.... Ja som dnes zacala podla mrchy siedmy tyzden, ale podla velkosti mi doktor povedal, ze sa mi posunula ovulka, takze by som mala byt šiestom týždni. Neostáva nam nic iné, len cakat, a verit, ze na dalsej prehliadke si našich drobcekov uz uvidíme 🙏🙂 Drzim ti palce

lienocka17
27. jan 2017

@petushqa27 ahoj prave som zistila že sme asi v rovnakom týždni mne dr povedala že prvé sono sa robí až kolo 10-11 týždna na prvú kontrolu ma zavolala na 8.2. čo budem asi na začiatku 10tt tak uvidím aj ja ale mne je v jednom kuse na zvracanie už som z toho zničená naštastie nezvraciam ale v jednom kuse mi je zle

dianastillova
3. feb 2017

Ahoj 🙂 ja som bola prvykrat na ultrazvuku cca 5tt a nebolo nic vidno,len gestacny vak..o dva tyzdne ma cakalo na ultrazvuku embryo 7,7mm a bilo mu uz aj srdiecko🙂 dalsi termin mam 15.2 a snad mi vystavia uz aj tehotensku knizku.

jajka66
8. feb 2017

Ja som bola na prvom vyšetrení v 6+3tt, bolo vidieť gestačný vak a "blikajúci paličku", ako to nazvala doktorka, bolo to bábätko a bilo mu srdiečko. Následne som išla v 10+3tt a to sme už krásne videli 3,4cm drobca 🙂 Teraz idem na ďalšie sono 17.2. a potom 1.3.

mokoo
15. feb 2017

@moni244 na margo toho ze chodime skoro k dr. tak radsej pojdem skoro ako neskoro 😉 a radsej pojdem 10x ako 1x a z placom 😉

Strana
z2