icon

Bolesť podbruška v 6. týždni tehotenstva

monikanika
24. apr 2012

Ahojte babenky.chcem sa opytat je to normalne ak su olesti podbruska v siestom tyzdni? Nemam ich stale ale na intervali akoby som mala dostat. Som aj prechladena tak sa bojim.Je to moje tretie tehu.Prve dva mi nevysli.poradte mi.dakujem

lenka_enka
22. máj 2012

@monikanika no ja som si pichala metotrexat kvoli reume, cize ten som musela vysadit ked som chcela mat bejby 🙂 do polovice jula...fuuuh, tak snad si na to zvyknes, a zbehne ti to ;) ja viem, kvoli babatku sme vsetky ochotne aj 9m lezat v nemocnici, vsak 🙂 len nech uz je tu a nech je zdrave 🙂 inak sa citim lepsie, zaludok uz pocuva, no migreny stale su...ale uz len sem-tam 🙂 takze fajn a na UZ idem o 2 tyzdne, tak som zvedava...strasne sa bojim, ci bude bit srdiecko, ale tak stale mi je miestami nevolno, takze si to vysvetlujem tak, ze mimi je ok 🙂 a @violet84 ma teraz tiez motivuje :D gratulujem k srdiecku, len nech bije stale silno 🙂 to homeopatikum uz asi nebudem potrebovat 🙂 skor nieco na migreny 🙂

violet84
1. jún 2012

čaute baby. ako sa máte? lenka-enka čo tvoje migrény, ustúpili trošku? mne to homeopatikum, už moc nezaberá. býva mi dosť zle /závrate, nevolnosť po celý deň, krče v žalúdku, neskutočná únava - spím aj 2krát za deň...) poradte mi niečo prosím ☹ díky

lenka_enka
2. jún 2012

@violet84 ahoj, ano, uz je to lepsie, aj zaludok uz je skoro pokojny....to mi je luto, ze ti je tak zle :/ mne pomohlo len jedno- lezat a nehybat sa velmi....a potom este tie suche jedla ako rozky a kakaovy zavin a tak...a jedla som stale, v kuse, aby som ani na chvilu nebola hladna, lebo vtedy bolo zle... inak uz len vydrzat, nic viac ti nemozem poradit, len popriat skore ukoncenie tvojho trapenia, nech si to tehu zacnes uzivat 😉

violet84
2. jún 2012

@lenka_enka ďakujem, to je super, že sa ti tak poľavilo 😀 aj ja sa snažím stále niečo papať, lebo ak zostanem hladná tak je zle nedobre 😖 ležať sa mi pri mojom drobcovi veľa nedá, dosť mi s ňou pomáha maminka, bo manžel má stále povinnosti, ale keď sa mu dá, tak si ju zoberie. v koľkom týždni si? ja 7tt+6

lenka_enka
2. jún 2012

@violet84 no tak to si akurat v ôtom najlepsom", co? je mi luto :/ Super ze ti s nou ma kto pomoct 🙂 ja som 9+5, ale uvidime co mi povedia v utorok, ci je male zdrave a ci nahodou nenarastlo na ten povodny vypocet 11+1

violet84
3. jún 2012

lenka_enka držím ti palce, aby bolo v utorok všetko ok 🙂

violet84
5. jún 2012

@lenka_enka tak ako? všetko je ok?

lenka_enka
6. jún 2012

@violet84 dakujem, asi si dobre drzala palce 🙂 srdiecko bilo ako zvon, drobec vyrastol, uz je poriadne velky 🙂 o tyzden mam ist este na odbery a posunul sa mi termin na 27.12 zo silvestra, takze maly/a sa rozrastol/la 🙂 juchuu
A ty sa mas ako? tie nevolnosti sa zlepsuju? mas este bolesti? mamka chodi pomahat?

violet84
6. jún 2012

strááááááááááááášne sa teším, že drobček je ok a že tak rastie 😀 😀 😀 27.12. sa narodila moja kamarátka 🙂
nechcem to zakríknuť, ale ako som začala 9t tak sa mi začalo polavovať, tak dúfam, že už bude len lepšie, bolesti mám sem tam, len mám také divné pocity v podbrušku, ale ono to je asi tým ako rastie maternica. jasné, že maminka pomáha, čo by som bez nej robila, je to môj poklad 😀 (a nepíšem to len preto,že mi pomáha s malou)

violet84
6. jún 2012

@lenka_enka zase som ti písala bez toho aby som klikla na "odpovedať" 😕 niesom na to zvyknutá

lenka_enka
7. jún 2012

@violet84 😀 tak to je super mamina. Potom ale dostane pekny darcek za pomoc 🙂
To rada pocujem, ze ti je lepsie, aj mne uz v tom 9 pomaly zacalo odchadzat a v 10-11 uz fakt len raz tyzdenne nejky tan neprijemnejsi pocit, ale inak pohodicka 🙂 konecne si mozeme uzivat tehu 🙂

violet84
15. jún 2012

@lenka_enka ahojky, ešte ťa pobolieva podbruško? bo mňa teraz 2 dni akosi trápi. mám taký nepríjemný pocit, ani to neviem popísať, akoby štípanie a bolenie vo vnútri podbruška. už sa neviem dočkať utorka, dúfam, že bude všetko ok.

lucinka1104
15. jún 2012

@poisonblu ja si myslím, že ti stačí mama a ja tie članky sa dosť aj opakuju inak je mamina fajn ja som si ju kupovala ale len ked ma niečo zaujalo ked nie tak diaťa....

monikanika
autor
29. jún 2012

@lenka_enka ahoj.ako sa mas?ako babetko v brusku ?vsetko je v poriadku? 🙂

lenka_enka
29. jún 2012

@monikanika ahoj 🙂 ano, zatial sme ok 🙂 v utorok idemem na UZ a mozno nam aj povedia, co cakame 🙂 a ty ako??

monikanika
autor
30. jún 2012

@lenka_enka ahoj.zatial v poriadku dalej si picham injekcie. no o chvilocku uz aj nam prezradia co to bude.velmi sa tesim.drzkajte sa

lucia3005
4. júl 2012

ahojte baby, ja som 5tt a včera ma taktiež bolelo v podbrušku na ľavej strane ...strašná bolesť...ale dali mi doktorka nato čipky spasmopan ... robili mi aj odber krvi na HCG v pondelok som mala 228 a dnes som bola na odber po 48 hod. a mam hcg 348 tak dufam,že je to dobre ... v pondelok idem zase ku svojemu už bude po dovolenke....ale tie bolesti su vraj normalne...napište mi niekto na to hcg nazor...pekný deň...

violet84
4. júl 2012

@lenka_enka ako si dopadla u doktora?

lenka_enka
4. júl 2012

@violet84 tak nejak nijako...maly/a bol/a bokom a čkalo sa mu/jej. takze nic nove neviem, len ze rastie a je OK 🙂 o 2 tyzdne idem zas na odbery, tak mozno vtedy 🙂 a ty ako?

@lucia3005 ano, ked si precitas tuto temu zo zaciatku, tak uvidis, ze sme tu vsetky mali bolesti a teraz sme vsetky ok 🙂 ono krpček si musi vyboxovat miesto v brusku 🙂 a k hCG sa vyjadrit neviem, nie som na t odbornicka, len viem, ze kazdy druhy den by malo byt cca dvojnasobne, takze myslim, ze je vsetko v poriadku ;)

violet84
6. júl 2012

@lenka_enka ja? no konečne sa môžem normálne napapať 😀 no a bruško zase bolieva, ale ako doktor povedal do 16tt to je normálne, ale aj tak mám obavy, lebo cítim ako mi stvrdne ☹ uvidím čo mi na to povie doktor. v Mamine som čítala, že vo 4tom mes.je možné cítiť prvé kontrakcie. inak už dlhšie cítim aj pohyby, najskôr som cítila "motílika" a teraz ma sem tam ťukne 🙂 , nie každý deň.

lenka_enka
6. júl 2012

@violet84 waau, to je super, ze uz vies, ze tvoj motilik je zdravucky a hybe sa 🙂 ja mam tiez take mini kontrakcie obcas....sem-tam su dost neprijemne, ale vnimam to ako sucast rozrastania sa domceka mimiska 🙂 a tiez mi zacalo tvrdnut brusko- od 4 mes. sa mi zacalo na podbrusku formovat take mini brusko - take tvrdsie a pekne oble...uz tehotenske a nie len pneumaticky 🙂 a stale rastie a rastie 🙂

lucia3005
6. júl 2012

@lenka_enka dakujem ti potešilo ma to, lebo stale niekto niečo vraví ... aspoň nemám až taký veľký strach...v pondelok idem ku svojemu lekarovi som zvedava čo a ako....dufam, že všetko bude v poriadku... 😵

violet84
8. júl 2012

@lenka_enka aj to moje rastie 🙂 aj keď ráno si pripadám, že vôbec tehotná niesom. tebe robili v 16tt ultrazvuk? pretože mne robiť nebudú, až vo 20tt - mi povedala sestrička.

lenka_enka
8. júl 2012

@violet84 :D aj mne sa meni, rano nic a vecer bomba :D ja som teraz v 16 a objednana na testy som 16.7. takze v 17tom....vraj sa to robi v 16+, takze pohodicka 🙂 ale chcem uz zajst aj niekde, kdemi spravia foto, lebo ta moja ma len nejaky srot co nerobi fotky a mm este svoj poklad ani nevidel 🙂

violet84
10. júl 2012

@lenka_enka to neni nič moc ten starý UZV, zato môj doktor má nový, keby som si nevyprosila a nezaplatila fotku v 8tt tak tiež ešte nemám žiadnu. inak zase mi začali nevolnosti, ja už neviem čo mám jesť, na nič nemám chuť

lenka_enka
10. júl 2012

@violet84 to ma mrzi, ze ti je zle....mne nie je ZLE, ale tiez nemam na nic chut a chudnem....to je tym teplom...dnes som spravila muzovi franczske zemiaky, ale ja by som do toho nepichla ani vidlickou....ked citim tie pecene zemiaky a maso, tak uz vidim, ako by to moj zaludok travil dalsich 5 dni :/ tak je zo mna vegetarian a pojedam zeleninu a ovocie....sem tam nejaky jogurt a moje milovane zaviny....inak do seba nic nedostanem....uz sa tesim na normalne pocasie :/ a aj ja asi vydrankam nejaky papierik od DR. v pondelok tam idem, tak nech ma poslu niekam do prenatalnej fotosluzby 😠 nech ma aj moj chrobacik fotku z bruska, ako budu mat vsetci jeho spoluziaci :-P

molly111
26. okt 2012

@monikanika ahoj vollam sa martina a ties mam take bolesti pod bruskom ako ty a ja som v 6 tyzdny tehotenstva dostala som aj odpoved vraj preto lebo sa vivija maternica spolu s dietatkom vivija sa vraj lepsie placenta no ja mam este jeden problem stale musim na wc neviem ci to je s toho alebo som prechladena ak ti to pomoze som rada papa 😔 🤐

erikakaduk
4. feb 2014

@monikanika neboj vydrzis moja dcera svagrina aj neter maju leidenovu mutaciu a tak tiez si musia pichat inekcie pre vylucenie trom.

kristina2001
1. aug 2015

Ahojťe mam problemy z bruchom neviem či som tehotna alebo nie 😒 ,po 2 tižnov som si spravila tehotensky test a ukazalo mi negativ,ale od toho dna mam bolesti brucha aj slabe menstruacie,mala som mať 5 dni, ale nemala som,ale mala som len 2 dni,Akazdi den ma boli pod brucho 😒 neviem či som tehotna alebo nie ? Dakujem PORADťE

jarka456456
4. nov 2016

Ahojte maminky som v 5 tt a boli ma podbrusko a ide mi to až do žalúdka je to normálne? Síce je to moje 3 tehotenstvo ale predtým som to nemala a trošku sa bojím ku Dr idem 14.11