icon

Bolesti počas tehu ako pri menzese

vanny12345
7. dec 2016

Ahojteee tehulky 🙂) Chcem sa prosim Vas spytat. Tento tyzden v pondelok som sa dozvedela ze som tehu. Strasne sme stastnii lebo sme uz dlhsiu dobu chceli krpca. Zaciname osmy tyzden. A tu je moja otazka. Mali ste niektora z Vas v prvom trimestri take bolesti v podbrusku ako keby ste mali dostat menzez? Lekarovi som to vravela on hovoril ze to maternica sa pripravuje na babatko a preto take citim. Necitim to cely den
Moznk tak 3-5krat za den,polminutova bolest a je koniec. Bojim sa strasne o malinke tak preto sa pytam ci to nieje nic s coho by som mohla stresovat. Dakujem velmi pekne kazdej z Vas za rady,skusenosti. Ale jednoznacne lekarovi asi skocim lebo na kontrolu mam ist o dva tyzdne v pondelok.

sibalka21
7. dec 2016

Ved lekarka povedala ze je to ok, tak preco jej neveris? ;) Ano je to normalne, ma to kazda 🙂

pimpa12
7. dec 2016

Ano je to ok, vazivo maternice sa roztahuje.

vanny12345
autor
7. dec 2016

@sibalka21 ja verim len preverujem,kazda mamina ma strach. Dakujem 🙂

moni244
7. dec 2016

Uz ked teraz stresujes, co budes robit potom? A ako to chces preverit na nete s cudzimi ludmi? My ta nemame ako cez obrazovku vysetrit

vanny12345
autor
7. dec 2016

@moni244 ja som sa normalne slušne spytala niečo. Chcela som len rady,niç viac. Tak kliidek trošku. Dakujem 🙂)) ked sa Vam nepaci neviem naco vobec reagujete
Pekny vecer.

bienennest
7. dec 2016

@vanny12345 v prvych tyzdnoch su tahy a pocity ako pri menzese castokrat len reakciou na rast maternice, to je normalne. okrem toho hormonalne zmeny maju aj vplyv na lono a svalove vazby ktore sa uvolnuju a tym pripravuju tvoje telo na neskorsi porod. Neboj,vacsina mamiciek si tie prve 3 mesiace pretrpi v strachu z mozneho potratu..nenechaj si tym pokazit radost. ty si uz v 8 tyzdni takze coskoro si budes zacat moct (skoro bezstarostne) vychutnavat 😊. Pekne tehulkovanie

monikaparson
7. dec 2016

@sibalka21 ja som nič také nemala, žiadne bolesti, ani mi zle nebývalo. Som ani nevedela, že som tehu do cca. 7 mesiaca.

sibalka21
8. dec 2016

@monikaparson Tak ty si bola z tych stastnejsich :D Ja som mala asi vsetko, co moze byt v tehu :D

maykaaa1122
8. dec 2016

Ano je to ok, vazivo maternice sa roztahuje. Ja to prezivam tiez..treba vydrzat

monikaparson
8. dec 2016

@sibalka21 Dá sa to tak povedať. 😀

vanny12345
autor
9. dec 2016

@bienennest dakujem ti velmi pekne,ano samozrejme ze obcas ma chyti taky strach ale je to normalne vela zien to potvrdilo. Dakujem este raz 🙂