Bolesti v podbrušku v prvom týždni
Ahojte baby 🙂 mohli by ste mi poradiť...môžem mať už v prvom týždni bolesti v podbrušku??? ďakujem 🙂
@boculienka Ja skor rano a vies mozno ma to len trosku zacne boliet ale tym ze sa zlaknem a ostanem nervozna ze zase boli tak je to take intenzivnejsie,ale aj doobeda aj vecer niekedy.Ako kedy.A v kolkom si tyzdni?
@tomasko27 no ja este len na zaciatku 😊je to cerstve. ale urcite sa nicoho neboj. Ja som sa v prvom momente tiez zlakla lebo som nevedela co je vo veci, teraz verim ze vsetko bude ako ma byt a proste ako pisu baby patri to k tomu. Ty mas tie bolesti od ktoreho tyzdna?
Ahojte baby,tiez to tak mam ,uplne ako pri MS.A prsia ma neskutocne bolia ,zvacsili sa mi o cislo uplne su navrete uz ani na bruchu sa mi kvoli nim neda spat😓 A to som len 4ty tyzden cca ,v stvrtok pan doktor vsetko upresni nakolko krpca mi nasli moc skoro,tak musime cakat,,,urcite sa spytam aj na tie neprijemne bolesti v podprusku👌🏽👍🏽☺️
@victtoria Daj prosim ta vediet..Zienky, ja som len teraz zistila podla pozitivnej ciarky tehu, som len v 4tt, co je velmi velmi skoro..a mam bolesti ako na ms..ale bojim sa riadne, lebo mi nejde do hlavy..ked to malinke ma mozno tak 1mm, preco sa uz teraz roztahuje maternica? No uvidim ci a kolko bude ms meskat :-/ Drzim palce vsetkym tehulkam a nech bolesti ustupia!
@micka511 .. akokeby som seba citala.. presne to iste.. bolesti ako ms a dokonca aj ten hnedasty hlien, ja mam termin 10. augusta - bola si uz u dr. s tym? ja idem zajtra a bojim sa... ten hnedasty hlien som mala uz aj niekedy v 5. tyzdni a dr.sa nejako extra k tomu nevyjadrovala, lebo zmizol a teraz tu bol zasa a zasa mizne po dvoch dnoch ...
Ahojte,tak mne moj gynekolog minuly tyzden na kontrole vravel ,ze take pocity su normalne a ze niekto ich ma a niekto nie rovnako je to aj s nevolnostou atd. A suvisi to s tym ,ze krpec si vytvara svoje miestecko v maternici a prisposobuje sa tomu vsetko,dokonca som sa obavala lebo som mala biely vytok a upokojil ma ,ze kym vazne ,ze nekrvacam tak sa nemam coho bat.Teraz je kazda z nas citlivejsia a vsima si kazdy detail to je normalne,hlavne treba mysliet pozitivne,my sme mysleli a srdiecko ❤️ nam uz zacalo bit ani nie v 6tyzdni😊👏🏽 drzim prsty
Dievcata potrebujem pomoc velmi ma boli zub a som uzila 4 ibalginy....a ze budem mat kramy a nic nechodi a zub do toho o hrozna a pozeram ze aha hups....pichanie v podbrusku, caste mocenie, menzes nikde a ? ja som tehotna....predpokladam taky 11-12 den. Jeden som si dala v noci druhy poobede a jeden vcera rano a poobede. Ako hrozne bolesti som mala zuba a brucho....pichanie no dnes ked viem ze maternica uzavreta a ja cakam dietatko sa bojim ci mi ten ibalgin neuskodil......poradte mi co robit....uz si dalsi nezoberiem.... ☹ ☹ ☹
@victtoria
@micka511 aj mne ten hlien uz zoslabol a tiez mi to iste dr povedal, aj ja idem az okolo 20.1. ... ja sa musim prestat tolko stresovat.. na konci januara sa budeme velmi rychlo blizit uz k 12 tt .. potom by to malo byt uz vsetko menej "rizikove" ..🙂 ...dufam, ze nam vsetkym vsetko dobre dopadne 🙂
ahoj damy ako sa tu mate možte my odpovedat na otazku uz skoro 2 mesice nemam menzes a neviem co sa semnu deje ze zaciaqtku my bolo zle a teraz somn furt hladna
@ikapatkova99 tomu sa hovori priznaky tehotenstva
@maria117 a strasne my oppuchli prsia a menzes som nemala nechapem tomu ale test my neukazal ze som tehotna a strasne som furt hladna porad mi ak si bola tehotna
@ikapatkova99 ahoj, no vsetko co opisujes patri k priznakom tehotenstva a mala by si ist hned po sviatkoch ku svojej gynekologicke,idealne nalacno,skoro isto ti bude brat uz i odbery...ber to tak,ze posledny krat,ked si mala menzes je akoby prvy tyzden tehotenstva,cize ak si 2 mesiace nemala m, si aktualne taky 8- 9 tyzden..to som ja bola prvy krat na kontrole,podla sona jej vyslo este len 7 tt (a i som tak rodila,ze to bolo posunute,zavisi od dlzky cyklu,ale podla m sa vzdy rata 28dnovy)...ale odbery mi brala tusim v 11 al 12tt, tiez to bolo pred Silvestrom. No co Ti poradit? Nepi alkohol,snaz sa cim skor po sviatkoch dostat k lekarovi a zacnite sa pripravovat na babatko....Test Ti to uz nemusel ukazat,lebo uz sa Ti mohla ustali hladina hcg - neviem presne ako to je,ale niektore tehu v skupinke,kt uz to mali potvrdene,ale robili si este testy,uz neviem,ci 2 al 3 mesiac boli a im vysli nejasne testy, skaba druha ciarka a pod,ale to uz nic neznamenalo.nie som v tomto odbornicka,ale i slaba druha ciarka na teste ti to potvrdila a podla tvojich priznakov i bez testu to vyzera na tehotenstvo, potvrdit potrebujes uz asi viacmenej len,ci je spravne uhniezdene v maternici, ci bije srdiecko (mojej Terezke bilo uz na tej prvej kontrole,co nam potvrdila tehu), ci uvidi jedno srdiecko,alebo to budu dvojcata...a neviem,ci este nieco...akurat este podla toho,ci pracujes a v akych podmienkach, ci nepojdes na PN, rizikove, ci potrebujes oznamit do prace tehu -napr kvoli nocnym,tiez ta nemozu vyhodit po pisomnom oznameni,..Neviem, co Ta zaujima, pytaj sa. Este by som Ti poradila vypln si tu na MK v profile predpokladany termin porodu a automaticky Ta zaradi do skupinky s dievcatami,kt by mali rodit v rtom istom mesiaci,tam potom sa zvyknu riesit aktualne veci spolocne, pripadne pozri ine skupinky....al i u, pripadne do IP napis,co chces vediet.... Ak to pre Teba nie je az taka radostna sprava a mas z toho stresy,pripadne zvazujes i potrat, tak Ti este odporucam poradnu alexis pre lepsie zorientovanie sa v situacii. http://www.alexisporadna.sk Prajem vela stastia ♡♥♡
@maria117 ja neviem ale kazdy vravi ze som tak ja neviem pojdem gynekologicke a podla toho zistim diki moc ze si mi napisala sem dakujem ty moc 🙂
@luxinkoster niekde som čítala, že prvých 30 dní je plod v akomsi ochrannom obale a nemali by mu uškodiť ani silnejšie lieky... veď napr. koľko žien ani nevie ešte že sú tehotné a vianočné večierky zapíjajú len taký lupot 🙂
Ahojte, dnes som spravila test, boli // 🙂))) aaa chcem sa vlastne opytat, nejaka skupinka tu nieje co by mali mat termin v decembri? s prvym synom som bola tiez v skupinke januarovky a to bolo super 🙂 vela rad sme si davali a nebolo to taketo forum. Inak snazili sme sa prvy mesiac ani nie moc casto :D pri synovi sme dost unaveny...noo a som prekvapena, ze to vyslo. bolesti som mala cca tyzden, teraz je to menej a presne pred tyzdnom som jeden den spinila, minimalne. no ja ze pride ms normalne... ale nieco mi hovorilo, ze ne ne, brucho nafuknute a klesal mi tlak hore dole, proste nie klasicke pred ms priznaky..pre mna teda. a dnes teda testnem a kukam jak puk :O 🙂

@tomasko27 no je to neprijemne jed som v praci a rozboli to, ale aj to ustane niekedy tak sa to da zvladnut. A neboli ta to hlavne ked si rozrusena alebo tiez ta to zacne kedykolvek?