icon

Bruško v 12. týždni

jaerko
25. feb 2016

Ahojte som V 12 tt a zaujmali by ma vaše odpovede na moje brusko.. Neviem či som len taká "tlsta" :D alebo už to môžem pripisovať k tehotenskemu brušku 🙂 mne sa to zdá skôr ako také tlstučkejšie a zakryvam ho lebo cez tielko ho dosť vidno.. Čo si myslíte vy? 🙂 A niesom nafuknuta lebo ho mám takéto stále 🙂

Bruško v 12. týždni
Strana
z2
juhseverzapad
25. feb 2016

@mihula Aby sme sa mohli čudovať! 😀

scrabble
25. feb 2016

@juhseverzapad napísať niekomu "nevyzreté sopľa" je tiež vizitka 😝 Podľa mňa si ju urazila ako prvá. Ničím si jej neporadila a od začiatku sa len vysmievaš. Ani sa nedivým že dievča ti napísalo, čo napísalo. Aj keď tým klesla na tvoju úroveň. Ak chce niekto riešiť svoje tehotenské bruško na stránke o tehotenstve tak mi to nepríde viac od veci ako iné témy.

juhseverzapad
25. feb 2016

@scrabble Neviem síce, čo ty do mňa ideš rýpať, ale nech. Ja som to napísala na margo jej príspevku. 🙂

scrabble
25. feb 2016

@juhseverzapad Nechcem rýpať len som chcela aby si sa ešte raz pozrela čo si jej ty napísala. A aby si sa skúsila aspoň trochu zamyslieť a pochopiť prečo zakladateľka témy takto škaredo reagovala. Či si ju náhodou nevyprovokovala. Ja by som si nikdy nedovolila niekoho cudzieho nazvať "nevyzreté sopľa".

juhseverzapad
25. feb 2016

@scrabble Ak sme my u nej jak staré baby, tak prečo by nemohla byť jak sopľa. Sopľa je určite peknejšie ako to čo napísala ona, naozaj ako 3.cenová skupina. No mňa taká pipka uraziť nemôže a ináč, že bude vypadať ako hroch, tak to vieme všetky, že je to tak.A to nebolo myslené v zlom.

scrabble
25. feb 2016

@juhseverzapad A čo tá "pipka" či ako si ju to teraz nazvala. To tiež nebolo myslené v zlom? Ty sa divíš keď ti niekto škaredo odpíše a pritom sama volíš nevhodné slová. Ale mne to môže byť jedno. Moja vizitka to nie je.

juhseverzapad
25. feb 2016

@scrabble Ty čo máš stále so mnou, tá pipka sa hodí na tú krčmovú triedu, preto som to napísala.Chápeš?

scrabble
25. feb 2016

@juhseverzapad Nechápem.

juhseverzapad
26. feb 2016

@scrabble Nevadí. 🙂

Strana
z2