Čo papáte v prvých týždňoch?
Ahojte maminky. Idem v tom s vami 🙂 Som v 7tt a neviem, čo do seba dostať na raňajky. Počas dňa to nie je o nič lepšie, ale raňajky sú základ dňa. Už som 2x po sebe cestou do práce odpadla v autobuse. Jediné, čo si do tej 11:00 môžem dať je pohár mlieka. Ďakujeeem 😵
zuvacie tabletky Rennie pomahaju pri pocite na vracanie
@eunika81 dakujem...🙂...snad to tiez casom prejde...a dievcata, neuzivala ste niektora duphaston?..
@lucika7682 Ahoj mne nasadil lekar duphaston.. ani netusim preco... nemala som spinenie, bolesti nic,.. asi len preistotu.. od 4tt do 6tt som mala 2x1 tbl. a teraz mi to znizil na pol tbl 2x denne... mi mame blbu rodinnu genezu, mamina sestra 5 potratov do 4 mesiaca... sestre sa otehotniet nedari uz roky a chodi k tomu istemu lekarovi, mozno preto... ze ked vie, co v rodine mame, tak to nechcel podcenit..
hned ako som sa zobudila som zjedla par skoricovych keksikov (to mi zdvihlo cukor) a potom som si dala jogurt a bolo to ok.
vyskusaj mozno pomoze.
@nelinkabublinka asi ti to nasadil, aby sa to malicke dobre uhniezdilo, myslim, ze aj na to sa to dava...

@lucika7682 ja som nebrala nič radšej....ani vody som nepila veľa, lebo ma z nej napínalo....proste som to nejak ustála...som v 12tt a zvykne ma ešte stále bolieť, ale nie je to už až také zlé....hlavne veľa spím....drž sa 🙂