Gestačný vak má 20 mm, ale nie je vidno plod
ahojte, dnes som bola na kontrole po tyždni, gest vak narastol z 12 mm na 20mm, ale stale nie je vidno plod. Mate niekto podobnú skusenosť? Dopadlo to ok, kedy ste videli plod, akciu srdiečka? ďakujem
@silica ahoj ja som to tiez mala tak ako i ty a trvala som na vyšetreniach na moju vlastnu žiadost a nieco zistili no a potom som zostala tehu ale cely cas som bola vysoko rizikova!tak uvidis podari sa to do tretice!Drzim palce!
@silica ano mam hustu krv a vysoku zrazanlivost krvi...cele tehotenstvo som si pichala fragmin injekcie a jedla anopyrin tabletky...bola som aj na genetike s partnerom, ale to sme mali ok... Nebrala si v poslednej dobe antibiotika? Lebo aj to moze byt dovod...pojdes na kyret? ... Potom sa pytaj u dr. Na hematologiu lebo najcastejsie ide o hematologicke problemy a na tie je vzdy nejaka liecba...nezufaj 🙂
Ja som naopak dopadla ok. Bola som v 5tt prvykrat na beznej prehliadke a nevedela som ze som tehotna lebo uz dlho sme sa snazili a nic. Menzes mi meskal asi 5dni ale nebolo to prvykrat co meskal tak som ani test nerobila a doktor mi povedal ze tehotna nie som. Ked mi meskal druhy tyzden zas som zasla s tym ze test bol jasne pozitivny, tak vtedy mi povedal ze vacok vidi ale ze este je skoro a nevidi nic v nom. To bol 7tt. Potom do toho prisli vianoce a na kontrolu som sa dostala az po dalsich 2t. A vysli to.
@silica no vyziadala som si odborne vysetrenie na hematologii a endokrinologicke!a este aj genetiku..takze ku tymto odbornikom by som isla v prvom rade...
@livocka21 Mozem sa opytat od ktoreho tyzdna, ste si pichali fraxiparine? Som v 6tt a doktor na vylakal, ze nevidi plod. S hustotou krvi mam tiez problem

@bobulab no tak treba len dúfať 🙂