icon

HCG v 5tt?

simona232323
26. nov 2018

Ahojte. Dnes som bola u dr. No bola nova a neprisla mi daka prijemna ..(zastupovala moju). Hcg v piatok som mala 140 ,dnes cez 2000 .Podla poslednej menstruacie to vychadza na 5ty tyzden ,no podla ovulacie na treti. Dnes mi dr. Robila sono a ze asi vidi nejaku bodku ... alebo zevraj mam cystu a toto je mimomaternicove ... mohla mi ju moja povodna dr. nevidiet v piatok ,ale v pondelok by som tu cystu uz mala ? Chcela som sa tejto dr.. opytat,teda aj som sa pytala ,ale ziadnej odpovede .. normalnej som sa nedockala. Ďakujem.

Strana
z2
vevuska22
6. okt 2022

Ahojte včera som bola na urgente pretozesom začala slabo krvácať jasnocervenou krvou žiadne hrudky nič no doktorka mi povedala že tam vidí ida gestacny vak nič iné a že je to pravdepodobne začínajúci potrat poslednú MS som mala 29.8.2022 zobrala mi hodnotu hcg ta bola 128.5 zajtra mám ísť na premeranie a ešte mi povedala že na ten tt ktorý to vychádza podľa MS je to hcg strašne malé a že kým nevidí tehotenstvo mi nemôže predpísať ani dufaston. Zajtra ráno idem k môjmu tak som zvedavá či hcg bude narastať alebo nie. Stretli ste sa niektorá aj z takýmto prípadom a nakoniec ste boli tehotná?

millky
22. nov 2022

@vevuska22 ahoj, ako si dopadla?

Strana
z2