icon

Hnedo - krvavý výtok v 5 - 6 týždni

mmishinka
12. jún 2012

Ahojte..., som priblizne v 5 - 6 tt a pred dvoma dnami u mna nastal ruzovkasty vytok po toalete som si to vsimla na papieri. Zlakla som sa a bezala na pohotovost kde mi predpisali duphaston... urobili sono, babatko je v maternici, nie je tam hematóm....vcera sa to zmenilo na hnedasty vytok a dnes som sa pri utierani zbadala ze som tamnasla aj par ako keby vlaskov krvi...moj lekar ma dovolenku...myslite si ze je to prirodzene? mala som nepravidelny cyklus takze ani poriadne neviem urcit ci som v obdobi menzesu, lekar mi nedal ani pn...co si o tom myslite ako a co by som mala spravit? trva to uz 3 den, a pobolieva ma aj podbrusko ako pre menstruaciou..je to moje prve tehu a dlho sme sa o babatko snazili, prosim vas o radu...dakujem

Strana
z4
katkasofi
7. aug 2012

@petraracova a prichystaj sa ze si ta tam mozno aj nechaju...ale ved co nespravime pre nase babatka???

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi pockam manzela a pojdeme, potom ti dam vediet ako som dopadla. Drztre mi prsty. Rozmyslam, ci nezavolat mojmu doktorovi

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi ja uz mam aj duphaston, aj ascorutin a aj vitamin K na zastavenie krvacania. Idem zavolat lekarovi

junovka
7. aug 2012

@petraracova medzitym ako budes cakat na muza, taksi daj lad na pobrusko, lez pokial nepride muz a hned do nemocky.Podla USG posudia,ci si ta tam nechaju.

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova v nemocke budes pocut nazor ineho lekara...skus ist, budes pokojnejsia...a hrudkovita krv nejde z teba?

junovka
7. aug 2012

@petraracova hlavne teraz nesed pred notbookom, ale lez v rovnej polohe 🙂 Drzim palce, hlavne musisi si verit, lebo psychika robi vela 😉

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi Nie len ked sa utriem, aj to len raz dnes, mam obavy ci ma nevysmeju tam lekari, ze vcera som bola u svojho lekara a dnes sa hned zas hrabem na pohotovost

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova lepsie prist desat krat zbytocne ako raz neskoro!!! a ved oni nemusia vediet ze si bola akurat vcera u gynekologa...a aj keby, zhorsil sa ti stav!! neboj sa, mozes si to raz vycitat...a to nechces vsak?

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi no volala som teraz manzelovi o pol hodiny je doma, tak pojdeme. Drzte mi silno prsty....

junovka
7. aug 2012

@petraracova preco by ta mali vysmiat??!Ja som raz bola aj 2 x denne na pohotovosti a ten druhykrat ma uz aj hospitalizovali.

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova dobre moja. tak drzime ti palce a potom urcite napis,jasne?? a ak nebudes pisat vieme ze si tam 😉

pokladik5
8. aug 2012

ahojte, nasla som si temu rovno premna, a dost ma povzbudila so slzami v ociach , som uz treti krat tehu, teda len prvy krat s a podarilo donosit uplne bez problemov, druhy krat som mala problemy s krvacanim a bolestami bruska dva cele mesiace na trety mesiac bol potrat, teraz som tehu znovu a zas hnedy vytok krvacanie a mierne bolesti , u dr som uz druhy krat za tyzden , babo zatial v poriadku ale mi predpisala ascorutin, utrogestan , ja som si kupila femibion1 a este tu citam citrony a citrony a zas len citrony takze dam na vas a idem na citronovu stavu , dufam ze to vyjde, lebo tesim na mimi a vsetkym tiez drzim palce...

miselll99
18. aug 2012

Ahojte aj my sme v skoro 8 T. Prvý krát sa objavilo ružový výtok asi pred 2 týždňami, doktor mi nasadil duphaston. Včera po práci som si našla hnedý výtok skoro som zinfarktovala bola som na pohotovosti. povedali mi že mám ležať, že je bábo v poriadku. Taktiež lekár nemal svoj deň a že ak mám potratiť tak potratím tak stále chodím na wc a kontrolujem papier. Bože nech už prejde ten 12 tt lebo toto je strašné. Taktiež uvažujem či mám ísť v pondelok do práce alebo či budem robiť z domu. Dnes som kázala nakupiť manželovi citrony tak dúfam že to pomôže.

moukuska
18. aug 2012

@miselll99 kup si aj ascorutin a dufaston ti nepredpisal?

miselll99
18. aug 2012

Beriem dufaston 2 krát denne včera som začala druhé balenie. Budem dávať citroniky snád to zaberie. Výtok sa mi objavil deň po sexe, dnes mám už len také nitky hnedé na papiery. V pondelok pôjdem k doktorovi a skúsim sa s ním poradiť dúfam že bude všetko v poriadku strašné stále na to myslieť.

jeackynka
18. aug 2012

Ja prezivam nieco podobne,minulu sobotu som zacala pocitovat tehotenske priznaky,ms som mala mat 16.8,kedy som aj zacala rano krvacat,lenze ja som si bola na 100% ista ze som tehotna,tak som bezala hned k lekarovi,urobil sono a naozaj potvrdil ranne stadium tehotenstva,predpisal mi duphaston a za tyzden mam prist na kontrolne sono ci sa mimi udrzalo,teraz vlastne ani neviem na com som,lebo som teda krvacala celkom dost,moja domnienka je ze toto malicke nemoze vydrzat,fnes mam iz len take spinenie,ale aj tak neviem ci som to nemala normalnu ms,tazko povedat,inak meriam si aj BT a stale da drzi na 37 uz od ovulky,mali ste nieco taketo niekedy a vase babatko sa udrzalo aj napriek krvacaniu?

katkasofi
19. aug 2012

@jeackynka ahoj, moja kamaratka dost masivne krvacala a dievcatko sa udrzalo. co nevidiet má termín. duphaston pomoze - zvysi sliznicu maternice aby sa babo lepsie udrzalo🙂 krv na hcg Ti nevzal? drzim Ti moc palce. ozvi sa potom ako pokracujes...

tatulienka
20. aug 2012

Ahojte.potrebovala by som poradit.dnes som 42DC a na 35DC som si robila test a bol negativny.menstruacia stale nechodila,tak na 40DC som si spravila druhy test a ten uz bol pozitivny.dnes rano som mala na papieri par kvapiek takej hnedej krvy a na gatkach bleducke spinenie.myslela som,ze pokial sa to uz nezopakuje a budem sa citit dobre,ze pojdem k dr az na buduci tyzden aby uz bolo aspon nieco vidiet.co myslite?

miselll99
24. aug 2012

Ahoj Tatulienka, môže to byť tým, že sa mal dostaviť cyklus ale ak si si našla pozitívny test radšej bež k doktorovi.

sandrikacsg
24. aug 2012

@jeackynka ahoj chcem sa opytat, kolko trvalo to masivne krvacanie? kolky tyzden ti potvrdil doktor podla sona? robila si si aj test?

jeackynka
24. aug 2012

@sandrikacsg ahoj test mi vychadzal neg.lenze mne bolo zle ako v tehotenstve,zacala som krvacat presne v den ocakavanej mrchy,bola som hned na sono a tam mi doky potvrdil tehu a nasadil duphaston ale nakoniec som o babo prisla nakolko tym krvacanim sa vyplavilo,jednalo sa o mikropotrat,vo velmi skorom stadiu tehotenstva,keby som nemala tehotenske nevolnosti tak ani neviem ze som tehu.

sandrikacsg
24. aug 2012

@jeackynka to ma mrzi, ze si o babo prisla..pytam sa kvoli tomu, lebo ja mam uz vyse 3tyzden tehotenske priznaky, robila som si 6testov a negativne a teraz mam mrchu uz 10ty den 😕

jeackynka
24. aug 2012

@sandrikacsg tak keby si tehu skus testnut,este to by mal uz ukazat,niekedy byva mrcha aj v tehotenstve

zlata2
3. dec 2012

ahojte..tak u mňa tiež niečo podobné, špinenie začalo v 5.4 tt ráno po sexe a trvá už niekoľko dní..duphaston beriem už týždeň 2x1, ale toto špinenie ma zaskočilo, najhoršie, že sa vôbec necítim tehotná..len prsia trochu spevneli, sem tam ma šteklí brucho a niekedy pobolieva..čítam tu už niekoľko dní o týchto špineniach a nemám odvahu ísť k lekárovi vypočuť si ortieľ..na kontrolu mám ísť až o týždeň, lebo naposledy nebolo v maternici nič vidieť, ale test a krv potvrdili HCG..zajtra zájdem k lekárke a napíšem Vám..

zlata2
8. dec 2012

tak žienky, potratila som..bola som na čistení.. ☹

petrusape
8. dec 2012

Ahojte, chcela som sa poradit, vysiel mi pozitivny test a zaroven som na den ocakaveho menzesu dostala spinenie, ktore trva uz 3. den, ide o ruzovy vytok. Na dalsich testoch druha ciarka silnie, ale spinenie neprestava. Kedze je vikend, k doktorovi sa dostanem az v pondelok. Ale spat k mojej otazke, mam doma este jedno balenie Duphastonu, tak som sa chcela poradit, ci myslite, ze si ho mam preventivne dat, alebo radsej pockat, ci sa nespusti normalny menzes?

Strana
z4