icon

Hnedo - krvavý výtok v 5 - 6 týždni

mmishinka
12. jún 2012

Ahojte..., som priblizne v 5 - 6 tt a pred dvoma dnami u mna nastal ruzovkasty vytok po toalete som si to vsimla na papieri. Zlakla som sa a bezala na pohotovost kde mi predpisali duphaston... urobili sono, babatko je v maternici, nie je tam hematóm....vcera sa to zmenilo na hnedasty vytok a dnes som sa pri utierani zbadala ze som tamnasla aj par ako keby vlaskov krvi...moj lekar ma dovolenku...myslite si ze je to prirodzene? mala som nepravidelny cyklus takze ani poriadne neviem urcit ci som v obdobi menzesu, lekar mi nedal ani pn...co si o tom myslite ako a co by som mala spravit? trva to uz 3 den, a pobolieva ma aj podbrusko ako pre menstruaciou..je to moje prve tehu a dlho sme sa o babatko snazili, prosim vas o radu...dakujem

mmishinka
autor
14. jún 2012

Dakujem dakujem...este stale lezim v nemocnici...krvacanie je stale rovnake...dnes som mala ist na sono,no zial sa od rana nic neudialo a zial stale nic neviem...:(((

mijunik
14. jún 2012

@mmishinka prečo Ti neurobili sono? To je nejaké divné podľa mňa, ale ja nie som odborníčka... Ja som myslela, že sono sa robí automaticky na pohotovosti, oni Ti ho včera neurobili? Či si mala ísť na nejaké väčšie sono? Drž sa a určite daj vedieť ako sa máte. 🙂

mmishinka
autor
15. jún 2012

Sono mi robili na pohotovosti a dnes kontrolne,zatial je vsetko v poriadku az na to,ze stale krvacam...:( neviete niekto kedy to prestane? po uzivani liekov...

januska555
15. jún 2012

@mmishinka ahoj ja som pri dcere krvacala od 6 do 14 tt mala som velky hematom a teda sa to len zhorsovalo aj krvacanie do toho 10tt to som bola aj v nemocke a potom ked ma prepustili na vlastnu ziadost tak sa to zlepsilo a mala ma dnes uz takmer 9 mes. Brala som ascorutin a duphaston a nejak tak to potom prestalo.

mijunik
15. jún 2012

@mmishinka hlavne, že je všetko v poriadku. Kedy to krvácanie prestane, to síce netuším (u mňa tie jednotlivé zážitky, kvôli ktorým som bola na pohotovosti boli len jednorazové), ale veľmi, veľmi, veľmi na Teba a na bábo myslím, aby to prešlo čím skôr a aby ste mohli ísť domov. 🙂

mmishinka
autor
16. jún 2012

Este raz dakujeeem 🙂 ja hematom nemam,uz ked mam pocit ze nekrvacavame ...lebo nic po cikani nie je...just na dalsie cikanie je to tam :((( tak poctivo si uzivame nemocnicne mury...:(

mmishinka
autor
16. jún 2012

Januska555 a akou krvou si krvacala? bola aj pozrazana?

mmishinka
autor
18. jún 2012

@mijunik dnes sme dostali tu najhorsiu spravu....sme anjelikom...zajtra kyretaz :(((((((((((((((((( hrozne hrozne hrozne :((((((

afrika
18. jún 2012

@mmishinka moc ma to mrzí ☹ ☹ ☹ . čítala so si cez víkend túto tému a moc som ti držala pršteky. čo sa stalo?

zuzkag2
18. jún 2012

@mmishinka ach, je mi to strasne moc luto ☹ ☹ ☹ drzkaj sa,

mmishinka
autor
18. jún 2012

Nezastavili krvacanie...silnelo...asi sme boli slabunkiiiii :(((((

mijunik
18. jún 2012

@mmishinka och, je mi to strašne ľúto, verím, že sa cítiš hrozne. ☹ Teraz je to veľmi, veľmi smutné, ale s odstupom času pripustíš, aj keď je to ťažke, že príroda je múdra a veci zariadi tak ako treba. Aj Tvoje bábätko - určite to tak je lepšie, musíš tomu veriť. Možno by sa vyvinuli problémy neskôr a ťažko by sa riešili. Teraz sa snaž o jediné - rýchlo sa zotaviť. Tvoj malinký anjelik bude na Teba dávať pozor a pomôže Ti vo všetkom, po čom túžiš. Myslím na Teba, aby to prebolelo.

ellysa
21. jún 2012

@mmishinka tak to ma veľmi veľmi mrzí ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ veľa síl

ja som tiež skončila v ndeľu v nmocnici-špinila som hnedou krvou, u mňa sa našiel hematom, včera ma pustili, zatiaľ je babo oka, ževraj je hematom malý a nemal by ho ohroziť 😒

jajuuus
21. jún 2012

@mmishinka veľa síl prajem!!! drž sa! poplač si, pomôže to... ak sa budeš chcieť vyrozprávať, kedykoľvek mi napíš IP, tiež som si to prežila... 😔

petraracova
6. aug 2012

Ahojte baby, v sobotu mi test ukazal dve //, boli sme s manzelom neskutocne natesení. A dnes v robote som zacala slabucko krvacat. Bezala som k lekarovi, nakazal mi brat duphaston, ascorutin a kanacit. Mam obavy, ci sa babo udrzi, ci to nie je nahodou mikropotrat, Mam aj slabe bolesti v podbrusku, V piatok mam ist na kontrolne sono, lebo dnes este nic nevidel, MS som mala dostat vcera, Myslite, ze to moze byt tym, ze mrcha sa chce spustit???

katkasofi
6. aug 2012

@petraracova a aký bol test? Silný? Či duch? Všetko bude ok... Správ ráno další....priznaky su rovnake stale?držím palce. 🙂

petraracova
6. aug 2012

@katkasofi testy boli silné, vsetky tri, aj ten dnesny som si robila a ciarka nezosvetlela, tak skusim rano urobit z ranneho mocu a uvidim. Ja som zatial nemala ziadne priznaky. Ty mas ake priznaky? Lebo prave pozeram, ze sme skoro rovnako dlho tehu.

katkasofi
6. aug 2012

@petraracova tak to je super že testy boli silne...aspoň vieš že to nie je mikropotrat. A krvácanie? Ustalo? Dúfam že si zostala na pn. Ja nemám uz tak´er žiadne príznaky. Trochu cici. Som po potrate v apríli a moc sa bojím aby toto nedopadlo tak isto. Na kontrolu idem v pondelok🙂

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi Ja som potratila vo februari, tiez sa bojim,ako dopadne toto tehu. Dnes rano som si robila zas test, tak zatial je rovnako silny, ako tie predchadzajuce. Budem este testovat do konca tyzdna a v piatok na kontrolu. Len sa obavam, lebo ked dlhsie sedim, a nelezim, tak ma zas zacina boliet v podbrusku.Krvacanie mi ustalo, uz len ked sa utriem, tak trosku hnedeho vytoku mam, ale len ked sa poriadne zapozeram. A teraz si v poriadku? Nemas ziadne tazkosti?

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova nemam. vcera ma dost bolelo brucho. ja ked daco robim tak si musim potom lahnut nachvilu....tak to je super ze to ustava. a hlavne ze testy neblednu. a v piatok ides aj na sono?

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi V piatok idem na krv, lebo si nemyslim, zeby tam nieco videl, ale predpokladam, ze mi bude chciet robit aj sono, aby sa vylucilo mimomaternicove. Uz nespinim vobec, len necitim velmi prsia, tak uz stresujem, lebo pri prvom tehu som ich citila. A na bolesti brucha som si kupila magnezium, tak dufam, ze to bude ok.

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova a v piatok budes kolky tyzden+den? gest. vak by uz malo byt vidiet. vies ako som stresovala na zaciatku tehu ja? o stvrtej rano som robila testy. nedalo mi spavat...a robila som ich hodne hodne dlho, az pokym nebolo na sone vidiet gest vak..hruza. ja som na posledne sono co som isla-v 7+2 isla s tym, ze babo tam uz nie je. lebo som omnoho menej citila bolest prs. a tuna na konikovi baby pisali ze ak prestali citit prsia, tak babo odumrelo. tak som isla na sono s tym ze babu nebije srdiecko...ale vsetko bolo ok🙂 takze na priznaky moc nepozeraj radsej...

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi V piatok budem 4tt+6 dni. Ja uz fakt neviem, lebo teraz som zas mala na papieri ciru krv, a citala som, ze ked je cira, tak je to zle.

masinka
7. aug 2012

@petraracova ahoj
usetri si peniazky za testiky - radsej zainvestuj do citronov.....aj keby to nedopadlo dobre, tak ti to bude este nejaku dobu ukazovat 2 ciarocky.. HCG klesa postupne... spolahlivejsia metoda ako odhalit skory potrat je meranie bazalnej teploty, len to treba robit dlhodobo (to sa neda ze teraz mam takuto teplotu, tak viem, ci som este tehu alebo nie, to treba mat urobeny graf a vidis, ako sa teplota vyvija..... )... to ber ako radu do buducna, ked budes raz cakat tretie 😉 a tie prsia tiez nie su spolahlivy ukazovatel. drzim palce nech je vsetko, ako ma byt.
(ja som tiez v 6 TT a 10 TT silno krvacala, pol tehotenstva som brala Duphaston, Ascorutin, pichali mi injekcie a teraz ma babulka uz 10 mesiacikov )

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova tak behni na pohotovost...do nemocky na gyndu

petraracova
7. aug 2012

@katkasofi A co im mam povedat, ked este nie je nic vidno

junovka
7. aug 2012

@petraracova lad na podbrusko pomaha 😉 ...osobna skusenost.

petraracova
7. aug 2012

@junovka Na co to pomaha? Na bolest, alebo na krvacanie?

junovka
7. aug 2012

@petraracova na zastavenie krvacania

katkasofi
7. aug 2012

@petraracova ze mas silno pozit test a ze krvacas. fakt utekaj moja...prosim ta. nech sa to nerozbehne. nech ti nasadia duphaston alebo nieco podobne. a 4+6 vacok uz bude vidiet podla mna...chod a daj vediet