Hnedý výtok v 5.týždni
Dobrý večer. Čítala som si už niekoľko príspevkov ale aj tak sa opýtam. Pred pár dňami som si robila testy, nakoľko mi meskala menštruácia.Bola som vo štvrtok u gyn., ktorá mi potvrdila tehotenstvo sonom. Som cca v v5.týždni, a najbližšie mam prísť o 2 týždne na krv a sono. Akurát som si všimla, že mám trošku hnedé špinenie. Máte s tým niekto skúsenosti? Počkám pár hodín, ak to bude pretrvávať, mám sa báť a ísť radšej na pohotovosť?Doposiaľ som nevedela, že som tehotná, pretože som žiadne špinenie nemala ani jeden deň.
Ako dopadla pohotovosť?
@1miska10 prvé bábo som porodila má 2 a pol roka .. druhý krát sme chceli babao druhé o to som prišla v 2 mesiaci ... Hrdý výtok na druhý deň krv bledá ... Bol to spontánny potrat .... O týždeň dva sme sa snažili zas a mam 5 mesačnú dcérku ... Pre niečo sa to stalo nič sa nedeje bez príčiny
☹️ Celý deň krvacam ako pri menzese. Už ležím v nemocnici, zajtra sa uvidí. Nedali mi nič okrem duohaston tabliet.
@1miska10 no ak uz krvacas ako pri menzese tak ma to mrzi...poviem ti to,co povedali kedysi mne a az s odstupom casu som si uvedomila aka je to pravda.Plac kolko sa ti bude dat,ak sa to malo stat tak radsej teraz ako neskor. vsetko preboli,vacsina z nas zazila bud toto,alebo missed,drz sa.
@1miska10 držím palce aby to bolo ok✊
@evita2176 ahoj aj ja som krvacala ako pri menzese
Ja som tiež medzi deťmi potratila... Malo to rovnaký priebeh. Držím palce, zvládneš to
Včera ráno ma čistili 😪😪😪
@1miska10 tušila som to
... Mrzí ma to 😔
Ďakujem všetkym, odkedy som túžila po bábätku...tak som sa už tešila. Už nevládzem ani plakať. Počkám 3 mesiace a dúfam budem znovu test robiť ❤️

@1miska10 no ako si dopadla?