Hnedý výtok v 5.týždni
Dobrý večer. Čítala som si už niekoľko príspevkov ale aj tak sa opýtam. Pred pár dňami som si robila testy, nakoľko mi meskala menštruácia.Bola som vo štvrtok u gyn., ktorá mi potvrdila tehotenstvo sonom. Som cca v v5.týždni, a najbližšie mam prísť o 2 týždne na krv a sono. Akurát som si všimla, že mám trošku hnedé špinenie. Máte s tým niekto skúsenosti? Počkám pár hodín, ak to bude pretrvávať, mám sa báť a ísť radšej na pohotovosť?Doposiaľ som nevedela, že som tehotná, pretože som žiadne špinenie nemala ani jeden deň.
@1miska10 prvé bábo som porodila má 2 a pol roka .. druhý krát sme chceli babao druhé o to som prišla v 2 mesiaci ... Hrdý výtok na druhý deň krv bledá ... Bol to spontánny potrat .... O týždeň dva sme sa snažili zas a mam 5 mesačnú dcérku ... Pre niečo sa to stalo nič sa nedeje bez príčiny
☹️ Celý deň krvacam ako pri menzese. Už ležím v nemocnici, zajtra sa uvidí. Nedali mi nič okrem duohaston tabliet.
@1miska10 no ak uz krvacas ako pri menzese tak ma to mrzi...poviem ti to,co povedali kedysi mne a az s odstupom casu som si uvedomila aka je to pravda.Plac kolko sa ti bude dat,ak sa to malo stat tak radsej teraz ako neskor. vsetko preboli,vacsina z nas zazila bud toto,alebo missed,drz sa.
Ja som tiež medzi deťmi potratila... Malo to rovnaký priebeh. Držím palce, zvládneš to
Ďakujem všetkym, odkedy som túžila po bábätku...tak som sa už tešila. Už nevládzem ani plakať. Počkám 3 mesiace a dúfam budem znovu test robiť ❤️

@1miska10 no ako si dopadla?