icon

Hook effect

patriciaa_
Včera o 14:05

Zažili ste niektorá? Som cca v 6+5 tt. dnes už viditeľne slabšia čiarka na teste než doteraz. Plodik je ale vitálny.
Len či je to také bežné. Nemám zmerané hcg je pravdepodobne vyššie preto je čiarka silnejšia🤔dúfam✨

denisa_deniska
Včera o 15:07

Mohla si mať menej koncentrovaný moč, nevidím dôvod, prečo by bola slabšia. Ja už testy nerobím, ale môj posledný (v sobotu) vyzeral ako ovulačný 😀 (testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná).. ja by som sa už riadila podľa gyn.

guudy
Včera o 15:49

@patriciaa_ podla mna nie je v poriadku robit si tehotenske testy, ked je vitalne tehotenstvo potvrdene gynekologom.

anonym_4f3d03
Včera o 15:55

Keby si dnes potratila vitalne tehotenstvo, čiarka bude pár dní/týždeň-dva na teste. Pre reziduá hcg. Úplný nezmysel robiť si testy.

patriciaa_
autor
Dnes o 06:33
@guudy

@patriciaa_ podla mna nie je v poriadku robit si tehotenske testy, ked je vitalne tehotenstvo potvrdene gynekologom.

@guudy pýtala som sa či ste to niektorá zažili. Čakala som na ďalšiu kontrolu mala som doma posledný test tak som spravila. A výsledok ma prekvapil samozrejme sa budem riadiť gynekológom kt mi to potom ešte v ten deň pozitívne potvrdil. Niektoré baby chodia k lekárovi až v 7tt a viac tak či to niektorej ukázalo tiež takto vola sa to vraj Hook effect.
Som po 3 MA takže zvedavosť a strach ma na chvíľu prelomili.

guudy
Dnes o 06:45
@patriciaa_

@guudy pýtala som sa či ste to niektorá zažili. Čakala som na ďalšiu kontrolu mala som doma posledný test tak som spravila. A výsledok ma prekvapil samozrejme sa budem riadiť gynekológom kt mi to potom ešte v ten deň pozitívne potvrdil. Niektoré baby chodia k lekárovi až v 7tt a viac tak či to niektorej ukázalo tiež takto vola sa to vraj Hook effect.
Som po 3 MA takže zvedavosť a strach ma na chvíľu prelomili.

@patriciaa_ nie, nezazila som to, lebo je principialna blbost testovat v 7.tt.
Viac k tomu asi niet co dodat.

kiki68
Dnes o 08:02

@patriciaa_ na co testivat pri vitalite plodu? HCG nic zasadne neznamena, dolezite je velkost plodu, vitalita a primerana velkost dutiny. Nic ine. HCG uz sa neberie, ak nemas podozrenie na mimomaternicove, molu, molarne tehu a potraty predtym. Ale bezne uz to ani neberu, ak je sono v poriadku.

kiki68
Dnes o 08:03
@guudy

@patriciaa_ nie, nezazila som to, lebo je principialna blbost testovat v 7.tt.
Viac k tomu asi niet co dodat.

@guudy tato bude este v 40tt ochcavat pruzky 🙈🙈😀