icon

Inofolic Combi Premium v 1. trimestri

25. sep 2023

Moze sa uzivat v prvom trimestri? Na krabicke nic nepisu k tejyo teme.

jana0215
25. sep 2023

Mne dr vravela, že ho nemám už brať, keď som zostala tehotná.

zuzinjan
25. sep 2023

Rovnako ako koment predo mnou. Dr mi povedala, že zbytočne stimuluje vaječníky a preto ho už nemám užívať.

ivkav5
25. sep 2023

Netreba ho brať už, ak si tehotná…tiež som brala, potom som hneď vysadila a nasadila si femibion 1

7tinka7
26. sep 2023

Ja som ho brala, pri kupe povedali ze ho brat mozem aj kym som tehu chcela som dobrat balenie a potratila som. Mozno nahoda neviem .. kup si radsej femibion.

1samer11
27. sep 2023

Mne ho práveže gynekologičky odporučila brať (predtým som 2x potratila). Brala som ho až do chvíle pokým mi nebývalo z neho zle cca do 15tt. Keď bola moja gynekologička tehotná, tak ho dokonca brala celé tehu. Určite by som sa poradila s gynekologičkou, ona pozná najlepšie tvoju diagnózu 🙂

jana0215
27. sep 2023

@1samer11 ono to dáva trochu aj zmysel, lebo inozitol podporuje funkciu vaječníkov, resp správnu reguláciu hormónov. Ale ak má niekto diagnózu, tak je lepšie na to nasadiť mierenú liečbu, ako mne napr. nasadili progesterón. Ono ten inofolic niekomu pomôže a niekomu nie, preto je poväčšine v tehotenstve zbytočný. Nie je to všeliek. Ani s otehotnením a reguláciou cyklu nepomôže každému.