Je hnedý výtok v 8. týždni tehotenstva v poriadku?
Ahojte baby mala niektorá z vas slabo hnedy vytok v 8 týždni tehotenstva? Trva to už dlhšie neni ho veľa bola som u gynekológičky ta urobila ultrazvuk a povedala že všetko je v poriadku dala mi duphostan ale to spinenie pokračuje nemam bolesti... Je to moje prve tehotenstvo trosku som stoho vystrašená... Kontrolu mam o 12 dní... Niekde čítam že je to normálne a niekde nie za každú radu ďakujem
Moze byt a nemusi, moze robit problem aj nemusi. Skusenost inej zeny neovplyvni tu Tvoju. Drz sa.
Ja som mala hematom, to bolo okolo 9.-10.tt, asi 2 tyzdne som hnedo spinila, po Duphastone to prestalo, ked som dobrala 2 balenia a dalej nebol potrebny. Som v 23tt., teraz pre zmenu mam klebsiellu a Macmiror na to.
Nemas hematom?
U mňa bolo jedno v pohode a druhé nie. Pri jednom som špinila polovicu tehotenstva, pri druhom sa v nejakom 11. týždni všetko skončilo.
@dena424 ahoj... Ja som. Síce nemala hnedý výtok ( to je stara krv, ktorá sa vyplavuje) ale ciru červenú každých 6 dní ( 2 dní v kuse)... Okrem progesteronu co som. Brala som si nasadila aj ascorutin 3x1 tbl. pila citrónovú vodu a hlavne mala kludovy rezim... Vyložene nohy... Držím palce 👌🫶
Ja som mala hematom, to bolo okolo 9.-10.tt, asi 2 tyzdne som hnedo spinila, po Duphastone to prestalo, ked som dobrala 2 balenia a dalej nebol potrebny. Som v 23tt., teraz pre zmenu mam klebsiellu a Macmiror na to.
Nemas hematom?
@anonym_d4954a nemam aspoň mi to nepovedala iba urobila ultrazvuk skontrolovala srdiečko a dala lieky
Ja som mala výtok tak polovicu tehotenstva. Niekedy menej, niekedy viacej. Nosila som pravidelne tenkú vložku. Ale nemala som žiadne problémy celé tehotenstvo. Gynekologička mi povedala, že niektoré ženy to tak proste majú. Držím palce aby to bol aj tvoj prípad.

@dena424 tak ako aj čítaš, je aj nie je, čo to znamená u teba to ti nepovie ani lekár, duphaston je fajn na udržanie tehotenstva, ale ci to pomôže, ťažko povedať no predovšetkym drzím palce