icon

Je možné screeningové vyšetrenie v 9. týždni tehotenstva?

23. apr 2025

Pekný večer baby 💐
Som momentálne v 9tt tehotensva, no mám veľmi rizikové tehu. Predtým spontánny potrat, prosím vás dá sa už g 9tt spraviť to screeningove vyšetrenie či je malé v poriadku? Ďakujem

stela567
23. apr 2025

U dr. Grochalu v Martine som takéto vyšetrenia absolvovala 3x. Každý trimester.

pribinak
23. apr 2025

Nie. Lebo scteeeningive hodnoty nie sú nastavené na 9tt

Gynekológ ti urobí normálne sono, kde skontroluje akciu srdiecka, ale screening nie

babushkaem
23. apr 2025

ja som bol ana trisomy testoch tusim 10-11tt. Skôr sa nedá, čo ja viem

kiki68
23. apr 2025

Nie, tam este vela nie je vidiet, povedala by som, ze pozriet mozu to, ci je dutinka a vsetko pritomne, ako je na tom tep srdca, ale detaily vidis naozaj v 12tt, povedala by som od toho 11tt uz mozu detailne pozerat. Tiez mozu hned nasadit lieky v tom 9tt a skusit to udrzat a podporit. Nipt sa tiez robi az od 10-11tt, nakolko tam musi byt dostatok materialu v krvi matky. Tiez odber klkov he is 11-12tt co viem. A to tiez radsej cakaju aspon do 13tt skrz bezpecnost.

nikoleta999
23. apr 2025

Ja som si zaplatila súkromne gynekologické vyšetrenie, bola som riziková a bola som v 11tt mala som aj iný problém, pre ktorý som tam v podstate išla a vrámci tohto vyšetrenia mi už dr. v tomto 11tt spravila rovno aj sreening. U svojho gynekologa som nič nepovedala a robil to isté v 13tt 🙂