Je objednanie u gynekológa naozaj potrebné?
Ahojte..chcem sa opytat,ze ci to vazne prebieha tak ,ze tehotnu zenu gynekolog nezoberie bez objednania?Dnes som bola u gynekologa,vcera neordinoval-cez vikend som zistila ze som tehu a neuspela som,vraj cez email mam dat o sebe vediet ze co...ja uz fakt neviem ci som tak stara ci co ze ani neviem,ze nemam sancu na priehliadku.Ved vselico sa aj moze stat kym ma on objedna,este robim aj narocnu pracu.Chcela som uz konecne vediet nieco,mat to potvrdene,podla toho sa zariadit aj pracovne a...zas cakat
@pipimonterova za mna tehotna zena nie je urgent. Sucasne si neviem predstavit, ze ti v 4-5tt da potvrdenie do prace a tam ta prelozia. Na to je prilis skoro. To, ze by ta dal mozno na pn si predstavit viem. Ono ak si mala 1 potrat, tak to mohla byt proste nahoda. A nie je to uplne indikacia hned na pn alebo ine zachadzanie nez bezne. (Mam ich za sebou viac, chapem ta, nie som necitliva, pisem len ako sa k tomu pristupuje)
@zuza265 neviem,ze ci urgent je to spravne slovo co som pouzila.Skor ze tehotna proste moze prist bez objednania a ja skutocne neviem vysvetlit,preco som si to tak myslela...hlavne ak zoberiem do uvahy ze boli karticky- tak ja ze ma vybavi-ked nic viac tak iba informativne co s pracou,lebo toho sa obavam.Neprihliada sa tam na nic v mojej robote a na nikoho,pracu som si mohla najst aj lepsiu no mam toto momentalne..Vedela som,ze ked sa mailovo objednam ako na preventivku bude to nadlho tak som isla priamo nech sa to neak vyriesi...Ked to ja neurobim,tak to tam nikto neurobi,nema kto pomoct a zdvihat tazke veci stale,no necitim sa nato barz som aj na zaciatku asi,to je v podstate v skratke,preco ma to s.e.r.e.Si neviem predstavit tam kmitat v tom neludskom tempe teraz,ked viem toto.A hej,chapem ze tehotenstvo nie je choroba,ved nie je pokial sa nemusi tvrdo makat...
@pipimonterova ake karticky myslis?🤗 tomu som nepochopila aj v komentaroch - myslim tu otazku v dobrom. Tu pracu chapem - sla by som za obdvodnym a poprosila ho o pn do kontroly u gynekologa🙂 a aj chapem preco mas obavy. Jeden potrat proste staci na psychiku a aby vytvoril strach
@zuza265 ahoj,dakujem...myslim ciselny poradovnik na dverach.
Inak teraz majú dobre rýchle termíny na poliklinike Mlynska dolina

@betulinka1 dakujem