icon

Je to chlapec alebo dievča?

gretka575
Včera o 13:40

Dobry den co biste povedali je to chlapec ci dievča

Je to chlapec alebo dievča?
Strana
z2
iwesska
Včera o 18:27

Ja myslim,ze to bude dieta🤔 Uhadla som?

janica_
Včera o 18:34
@vevesh

@janica_ este by bolo potrebne povedat, ze to je tak do cca 24tt.🫣

@vevesh prosim rozved to “co je to to” aby sme boli uz uplne presni

abbigaill
Včera o 20:41
@anonym_a20ba0

Ze mas este dost casu naucit sa pisat spravne aby sa to dieta za teba nehanbilo

@anonym_a20ba0 no nedá mi nereagovať, trošku mimo založenej témy.
Že ak už niekoho chceme poučovať o tom, že má chyby pri písaní, tak by sme si mali najskôr skontrolovať svoj vlastný komentár, nakoľko v tom Vašom chýba v každom slove buď dĺžeň alebo mäkčeň.

anonym_a20ba0
Včera o 20:55
@abbigaill

@anonym_a20ba0 no nedá mi nereagovať, trošku mimo založenej témy.
Že ak už niekoho chceme poučovať o tom, že má chyby pri písaní, tak by sme si mali najskôr skontrolovať svoj vlastný komentár, nakoľko v tom Vašom chýba v každom slove buď dĺžeň alebo mäkčeň.

@abbigaill samozrejme, ze chyba, kedze pisem bez diakritickych znamienok, gramaticky zdatny to pochopi

anonym_283049
Včera o 20:57

@gretka575 za mna plávajúci králik

abbigaill
Včera o 21:56
@anonym_a20ba0

@abbigaill samozrejme, ze chyba, kedze pisem bez diakritickych znamienok, gramaticky zdatny to pochopi

@anonym_a20ba0 to možno áno ale tak či tak je to chyba. Či nie? Ja som len chcela poukázať na to, že keď už chcete a máte potrebu niekoho poučovať o tom ako má správne pisať,tak by ste sa toho mali držať aj Vy. Nič viac..Mne tiež to Vaše písanie bez znamienok kuje oči,a nebyť toho Vášho posmešného komentára ktorý ste zanechala Pani ktorá sa pýtala ale inak úplne na niečo iné,tak by som to úplne prehliadla a neriešila.Veď načo🫶..Ale toto nieje prvýkrát čo vnímam, a nieste prvá ani posledná, že ľudia sa navážajú do ostatných kvôli gramatike v komentároch,ale sami majú chyby v Tom svojom🤷

A čo sa týka Pani, alebo kohokoľvek ďalšieho,ešte je tu aj možnosť dysgrafie,dyslexie,dysortografie.
Môj muž, by tiež nenapísal správne ička,alebo by vymenil písmenká,nedal dĺžeň či mäkčeň. Mám ho teraz ponižovať že nevie gramatiku v dospelosti? 🫣 Dcéra má tiež problém s dysortografiou,a dúfam že nebude musieť riešiť v budúcnosti na svoj písomný prejav takéto posmešky👀
Mali by sme si tu pomáhať a nie sa zhadzovať 🫶

Strana
z2