icon

Je zohrievanie sa pri radiátore bezpečné počas prvého trimestra?

Dnes o 11:38

Dobrý deň. Som v 13. tt a práve som si uvedomila, že túto zimu mi bolo dosť zima a zohrievala som sa na radiátore. Čítavala som knihu aj pol hodinu aj viac opretá o radiátor. Teraz som úplne v strese, či som neublížila bábätku. Ďakujem.

anonym_d1f74d
Dnes o 11:41

Takýto blby nemôže byť nikto. Troll

anonym_257f95
Dnes o 11:42

Neverim že je niekto reálne rak blby

zojazoja
Dnes o 11:42

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 kokooooos 🙂 🙂 Fantasy filmy je ho..o proti MK 🙂 🙂

anjelicek26
Dnes o 11:44

Babätko je v poriadku, nic sa mu nestalo.

januska12323
Dnes o 11:44

Ako si mu podľa teba mala ublížiť?

ivik4
Dnes o 11:48

Pane boze
A co si myslis ze si ho prehriala alebo co

anonym_f73d7d
Dnes o 11:55

V minulosti ľudia ležali na kachľovej peci a prežili.
Máš popáleniny na pokožke od zohrievania, cez ktoré by si mohla dostať infekciu?

autor
Dnes o 12:05

Áno, môže byť niekto tak blbý 🙂 Matka v strese po strate bábätká plus v horúčkach. Vďaka za odpovede, ukľudnili ma, neurazili. Lokálne prehriatie plodu v prvom trimestri môžu spôsobiť poruchu neurálnej trubice. Som sa dočítala 🫣 Preto sa neodporúčajú sauny.

anonym_0e2a31
Dnes o 12:11

Takymto tempom tu budu o chvilu tema "napila som sa vody z vodovodu, stalo sa nieco babatku?" Fakt len krizu na ludi, nebudu mat cas nad takymito piiiip rozmyslat a pozorovat sa 24/7. Peace.

anonym_93f817
Dnes o 12:17
@anonym_autor

Áno, môže byť niekto tak blbý 🙂 Matka v strese po strate bábätká plus v horúčkach. Vďaka za odpovede, ukľudnili ma, neurazili. Lokálne prehriatie plodu v prvom trimestri môžu spôsobiť poruchu neurálnej trubice. Som sa dočítala 🫣 Preto sa neodporúčajú sauny.

@anonym_autor prehriatie plodu? co to trepes… na biologii strednej skoly si asi chybala - vies ako vyzera maternica? kolkymi vrstvami a ako je dieta chranene? musela by si utrpiet popaleniny 4teho stupna, a ak by si ich prezila, mozno vtedy by sa ti prehrialo dieta 🤦🏼‍♀️ ale to by ta uz trapit v tom pripade nemuselo.

beata_k
Dnes o 12:18
@anonym_autor

@anonym_autor Asi si sa neporierala bruchom. Riskantne je to nad 38°C. To si si od radiatora takto plodovu vodu nemohla nahriat.

anonym_d1f74d
Dnes o 12:25

A ja som zase čítala ( vedecká štúdia), ze 60 % inteligencie a kognitívnych schopnosti získava dieťa geneticky od matky. Takže sa je načo tešiť. 😂

anonym_d260ae
Dnes o 12:28

Pečené dieťa.....

nyusika
@anonym_0e2a31

Takymto tempom tu budu o chvilu tema "napila som sa vody z vodovodu, stalo sa nieco babatku?" Fakt len krizu na ludi, nebudu mat cas nad takymito piiiip rozmyslat a pozorovat sa 24/7. Peace.

@anonym_0e2a31 bez srandy - ja som sa rozospata a bez zapnuteho mozgu napila vcera vody u nas na chate a pres.ala som celu nedelu 😀 😀 😀

nyusika
@anonym_autor

@anonym_autor mas pravdu, naozaj mozes byt taka xxx....

anonym_96ace7
Dnes o 12:30

@anonym_autor kľud, nič sa bábätku nestane, práve naopak teplo z radiátora ti uvoľňuje napäté svalstvo a relaxuje telo čo bábätku pomáha. V horúcich južných krajinách tehotné ženy normálne fungujú a rodia zdravé deti 🙂

crazy_cat_lady
Odpoveď bola odstránená
viestta
Dnes o 12:34

Horucky by ma v tomto pripade trapili viac ako radiator, aj ta infekcia, ktora horucky sposobila

euka210
Dnes o 12:39

@anonym_autor

sticker
anonym_4936b8
Dnes o 12:40

@anonym_autor Teraz sa ti narodí teplý slniečkár.

anonym_199bb0
Dnes o 12:40

Keď túto zimu bolo dosť zima, treba prepnúť radiátori v byte na viac stupňov a neštriť na vlastnom zdraví a pohodlí.

domka222
Dnes o 12:47

No to ma podrž😂

anonym_355375
Dnes o 12:48

Ženy ale verte, ze niekto je takto blbý... v lete ked boli horúčavy, sme stáli s muzom v rade na zmrzlinu, kde jedna tehotná pistala, ze sa musi rýchlo schladiť, lebo ona citi ze jej vrie plodová voda a dieta tam zomiera. A to bola normálne vyzerajúca zena. Vyzerala slusne, čisto, pekne oblecena. Len teda v hlave slamu.

anonym_a8b82e
Dnes o 12:49

Schwarzenegger 💪🏾

lucka_ke
Dnes o 13:33
@anonym_355375

Ženy ale verte, ze niekto je takto blbý... v lete ked boli horúčavy, sme stáli s muzom v rade na zmrzlinu, kde jedna tehotná pistala, ze sa musi rýchlo schladiť, lebo ona citi ze jej vrie plodová voda a dieta tam zomiera. A to bola normálne vyzerajúca zena. Vyzerala slusne, čisto, pekne oblecena. Len teda v hlave slamu.

@anonym_355375 sranduješ