Kedy ste cítili prvé pohyby bábätka?
🙂
okolo 15tt
Veľmi jemnulinké pohyby v 20tt ( oktorých som ešte netušila, že su to pohyby) a také naozaj skutočné, citeľné až v 21tt.
ja som 22 tyzni ale pohyby som este necitila mozno uz boli ale som som to nezaregistrovala je to idividualne som prvorodicka
Ja som prvorodička a končím 19.tt a jedine raz som cítila teké bublinkovanie na ľavej strane brucha. Keď si priateľ položil ruku na brucho, tak to nazval, že krpec asi prdí. 😀 Boli to tie pohyby?
Neviem sa toho dočkať a hlavne z dôvodu, že časový rozdiel medzi ultrazvukmi mi je veľmi dlhý a keď neviem, čo sa mi v brušku deje, mám obavy. Aj som bola rada, keď mi bývalo nevoľno prvé meisace, lebo som si vždy povedala, že tak sa vo mne odohrávajú zmeny a teraz čakám na prvé pohyby, potom poriadne kopance: " že mama som ok, len aby si vedela" 🙂
V stredu zas uvidím svojho prcka a snáď povedia aj pohlavie. Sú to nádherné zmeny a neopisateľné pocity, nenahraditeľné!!! 😉
hmmm...ja som čítala,jedna mamka už v 13.tt a mne sa to zdá nejako veľmi skoro...či???ja som druhé okolo 16.tt ,lebo skôr čo som cítila tak ma všetci vysmiali,že ešte je to veru skoro😀...Ja som furt niečo cítila,ale v 16,tt to už cítil aj moji chlapi a bol to pocit ako by plávala mi v brušku ryba 😵
v 16. tt a gynekologicka mi povedala, ze to nie je mozne, ze to je skoro, tak som si potom uz nebola ista, ale ANO bolo to ono a stale to bolo silnejsie 🙂 neskor som zmenila gyn. nastastie 🙂
v 22tt🙂
ja ako prvorodicka som to nejako zo zaciatku nevedela rozoznat ... ale bolo to priblizne v 23 tt. az. ale zato teraz ich citim velmi vyrazne 😀 lebo moja "babizna" je riadne velika a hybe sa skoro stale 😀
pri prvom tehulkovaní v 21tt, pri druhom tehulkovaní to bolo 19tt také slabulinke kopnutie a postupne sa zosilnovalo a toto tretie na konci 22tt sa zobudilo - a poriadne dáva o sebe vedieť - asi ten najkrajší pocit bude ked bude vonku kopať.
prvy krat 18tt+0 a 18tt+3 citil kopancek aj tatino 🙂
pri prvom v 20 tt, teraz pri druhom v 17 tt
19tt
Pri prvom presne v 20tt a pri druhom 18/19tt 😉
Ja som začala cítiť na konci 19 a začiatkom 20tt.
koncom 17 tt
po precitani vsetkych odpovedi sa citim ako pretekar, ktory dobieha do ciela absoutne posledny... 😉 prve v 25. tt a druhe v 23. tt... hlavne, ze sme vsetci zdravi... 🙂
prva baba 17tt a pri druhej uz v 14tt
asi v 17tt, presne na Štedrý večer 🙂
Ahojte.No neniektoré ste mi nahnali strach,my sme v 20 týždni a ešte nič, ale o týžden ideme na sono, tak snád je vetko ok.
Ahoj, ja v 17 tt, bola som v práci, akurát som sedela a zrazu ma niečo zvnútra brucha štuchlo a potom zas...bolo to také zvláštne a krásne zároveň, pamätám si to ako keby to bolo včera, ešte aj dátum si pamätám..no a potom ma to moje malé šidlo kopalo až do pôrodu 😀 A vôbec som nemala pochybnosti, či sú to črevá, alebo dieťatko, bolo to nezameniteľné 😉 A zhruba o tri týždne neskôr -na Deň detí- cítil kopančeky aj tatinko 🙂
Ahojte, som trosku zmatena, ako citam tie tyzdne. Cakame druhe babatko, som na zaciatku 12. tt a od vcera citim bublinky, ako som si to nazvala pri prvej dcerke. Je to mozne? On je to taky zvlastny pocit, ze si nan dodnes pamatam, ostala som zaskocena, ked sa vcera objavil a dnes opat.
ja som ako prvorodicka s urcitostou rozpoznala az v 20 tt vecer, ked som si lahla do postele na brucho 🙂 Ale zalezi aj od polohy placenty, lebo ked je v predu, tak to tlmi...
no ja az po 21 tt ja som mala placentu v predu a mala bola inak nie taka aktivna moc malo kopkala az okolo 35 tt to uz bola take naozaj ale vela krat som ju musela podurit lebo ona sa aj cely den aj noc nepohla zato teraz to je hotovy cert :D
ja presne v 20tt
V 20tt
začiatkom 18. týždňa 😵
okolo 21tt
ja ku koncu 20tt
V 21tt.A stále som nevedela,i je to ono 😎 .pretože drobček je vraj vééééľmi aktívny a ja nič 😉 .Asi preto,že som ešte aktívnejšia 😀 .

Ja som prvý krát tehotná a prvé pohyby som cítila už v 15 tt ale bolo to len také jemnučké teraz som v 24 a už sú to dosť silné kopance 🙂