Kedy ste cítili prvé pohyby bábätka?
🙂
16tt vraj na prvorodicku skoro, ale viem, ze to bolo ono, lebo tyzdnami sa to len zosilnovalo 🙂
pri prvom tehu16 tt a teraz uz 13tt!!!! 🙂 😉 😀
V 16tt 🙂
v 19/3 tt 😉
pri prvom asi v 20 -21tt, pri druhom 16tt
14+6 😵 😵
mrvenie som citila uz 18.tyzdni, ale normalne kopnutie az 20. tyzdni. Presne na Silvestra 🙂
Prve tehu- 10.02.2009 pohyby a 23.02.2009 kopance- ako ked mas tik v oku,tak ja som mala take tiky v brusku a az 3 😉 bolo to asi 20 tt zhruba 😀 a ddruhe tehu 15.082010 asi 15 tt 🙂 prvy pohyb a srandda ze na svätej omši sa zacal hybat 😉
Uz ani nevim kolikaty tt to byl, ael byl to nejkrasnejsi darcek na mikulase, myslim, ze s jistotou jsem to mohla rici nekedy kolem 20tt, s tim ze mam placentu vpredu
v 17 týždni
Na zacatku 16. tydne. bylo mi receno ze ucitim lehce jako by tam plavala rybicka tak sem se stale pozorovala a v klidu lezela u tv a byla tam 🙂
Ahojte. Ja neviem či cítim pohyby. niesom si istá. lebo ako mi začal 18týždeň tak som cítila niečo zvláštne. Som prvorodička tak som si neni istá. A niekedy celý deň nič necítim a na druhý deň cítim . tak ja neviem :((((
awojky ja som prve citila v 20tt
druhe bolo v 18tt
tretie v 13tt
v 17tt jsem citila jen takove jemne lechtani, na konci 19tt uz zacali kopance 😉
ja som buduca prvorodicka. prve pohyby v 19. tyzdni a doteraz sa tesim kazdemu jednemu kopancu nasho pokladu 🙂
prvé 18tt, druhé očakávam čoskoro. kedže mám v brušku stale akesi trasenie 🙂
prve som citila tak okolo 20 tyzdna a druhe 17-18 tyzdni 🙂
ja som prvorodicka a prve pohyby som zacala citit v 19t 🙂 teraz su uz pravidelnejsie a silnejsie comu sa velmi tesim 😵
ahoj ja som prvorodicka a take prve pohyby co som si bola ista ze su to oni som citila tak asi okolo 22-23 tyzdna.ale take cosi ako bublinky som citala tak asi okolo 19-20 tyzdna len som si nebola isto ze su to pohyby babatka 🙂 resp. som sa na to moc nesustredila moc.potom to uz bolo ine, citil to uz aj manzel troska 🙂
17. týždeň
v prvom tehu asi tak od 20tt a pri druhom tehu uz v 16tt
dost neskoro!!!. pri 1. babatku 23tt ,2 babo 21 tt
ja strašne skoro..už v 14 tt som vedela, že cítim znútra niečo iné...sem tam také klopnutie...ale preveľmi jemne a iba veľmi zriedka...tak viac a pravidelnejšie sa to začalo objavovať od 18 tt 🙂 mám kamošku, ktorá pri 3. bábätku cítila pohyb už v 12 tt..
20+3 (prvorodicka)
Ja v sedemástom týždni ale zas to len keď som sedela v škole v tichu 🙂
prve 21 tt , druhe 20 tt, tretie zatial nie, ale zachvílu sa tu dočítam, ze niektoré citia pohyby už ked si tehotenske testy robili...pohyby v 12tt ??? nemožné...
presne 9.feb . 2012 :D bola som na skúšobný svadobný účes takže si to pamätám dobre, 20 týžden tehotenstva...
na konci 17. tt a v 18. tt pohyby cítil aj tatinko 🙂

pri malej 18tt,teraz pri malom 15+3 🙂