icon

Kedy ste si išli dať potvrdiť tehotenstvo?

15. sep 2021

Ahojte baby keď ste zistili že ste v tom tak kedy ste išli ku doktorke ? Ja som podľa tehotenskej kalkulačky v 5 týždni a to čakanie k doktorke je hrozné. Chcem vedieť či je všetko v poriadku a tak. Som sama nedockava?

borka168
15. sep 2021

V 7 týždňi a uz bolo vidieť aj akciu ❣️, takže radšej si počkaj. Kým nemáš zdravotne problémy, je zbytočné chodiť tam tak skoro

autor
15. sep 2021

@borka168 to čakanie je hrozné. 😩

luulinkaa
15. sep 2021

Ano, to cakanie je hrozne, ale musis vydrzat. Vsetky sme si tym prešli. Ja ked som volala doktorke nechcela ani pocut,ze by som prisla dkor ako v 8.-9. týždni takze ak vidis na test dve ciarky bud v klude a nenervuj sa 🙂

zuzanaete
15. sep 2021

Tak ja som to brala uplne opacne. Ze nevidim dovod chodit k doktorke. 🙂 Ak by bol problem, tak by telo dalo najavo. V prvom tehotenstve som isla v 14tom tyzdni, v druhom v 16tom. 🙂

veronice
15. sep 2021

Pozri, a bola by si kludnejsia keby si tam isla uz teraz a lekarka ti povie ze tam nic nevidi? Lebo presne toto je vidno v 5tt na sone - dokopy nic 😉 zbytocne by si sa len este viac vystresovala. Moj lekar tiez neberie skor ako v 8.-9.tt, samozrejme ak su problemy, zoberie aj skor. Ale ak si proste "len" tehotna a vsetko je ok, treba to hrozne cakanie vydrzat a potom sa naplno tesit 🙂 🍀❤️

domka222
15. sep 2021

Ženy, kde sa toľko ženiete? Najprv za tehotenstvom, potom Dr. Užívaj si, že je to tu a mysli na to, že všetko bude v poriadku 🙂 neboj ešte ako tehotná sa tam nechodíš

sense
15. sep 2021

V 8tt

dzulli1980
15. sep 2021

Ja som bola hneď, ako som zistila, že som tehotná ... prezrela ma, či to náhodou nie je mimomaternicové tehotenstvo a na takej fakt "tehotenskej" prehliadke som bola až v 10. týždni.

tara42
15. sep 2021

V 8tt potvrdit tehotenstvo.

marianna_peskova
16. sep 2021

Nejde ani tak o to, kedy som chcela ísť ku gynde, ale kedy som dostala termín. 😁 Pri oboch tehotenstvách som gyndu navštívila až keď som bola v deviatom týždni.

nairia
16. sep 2021

ked bol test pozitiv, zavolala som, ze mam pozitivny test, opytal sa ma na poslednu menstruaciu a podla toho mi dali termin. moj doktor berie od 8tt, skor nie. takze potvrdit tehotenstvo som si isla dat podla doktorom stanoveneho terminu.
hlavne sa upokoj, ked uz teraz si v strese, tak ver, ze ta caka este kopec dalsich vysetreni, kde sa preveruje, ci je vsetko v poriadku. takymto stylom budes hrca nervov cele tehotenstvo. hlavne na prvej kontrole ti len potvrdi, ci si tehotna alebo nie, nic viac z toho nema co zistit.

mikasz
18. sep 2021

2t po pozitovnom teste, cize cca v 7tt tak ma dr.objednala a uz bolo na sone vidno aj srdiecko.