Koľko mám jesť?
Ahojte, som v 6 tt. a som častejšie hladná. Pred tehu som zjedla normalne ranajky, obed a niekedy som az do večera nebola hladna tak som zjedla len niečo malé, napr. cerálie s mliekom. Teraz sa naobedujem a už som o hodinu zase hladná. Preto sa chcem opytať, či za kazdým ked sa objaví hlad musím dať niečo do zalúdka. Ked som hladná má odkial miminko brať výživu ? Pýtam sa aj kvôli tomu, že ked pracujem 12-tky tak mám len dve pol hodinové prestávky. Ďakujem 🙂
@piskotka128 to je uplne normalne,ze si castejsie hladna.. Mne pri malom velmi chutilo,kazdu chviku pomaly tiez. Aj som pribrala 17kg. Ale do 9m.boli fuc.
Pri malej mi tak nechutilo strasne,dokonca prvy trimester cista katastrofa,nic mi nechutilo,z vela veci ma napinalo.. Pribrala som obligatnych 12kg,ale tie isli dolu pomalsie,az po viac ako roku som bola na povodnej vahe. Ono je fajn jest castejsie a mensie porcie. Ja som pocas tehu nemala problem ist aj o polnoci do kuchyne ci o 4rano. Co mimo toho nerobim. Nikdy.
@siska53 dakujem velmi pekne, teraz sa najmä sústredím na to, aby s mimi bolo všetko ok, či už priberiem 12 kg či 20 kg.
Ja som v 21tt a jem kedy mam chut niekedy len dvakrat denne a zatial som pribrala 0,5 kg ale babatko je v poriadku zdrave a krasne rastie.
Ja som v 6tt a tiez jem kedy mam chut len ja mam ten problem ze sa najem a som plna. A ked znova dostanem chut na jedlo a pocitujem ze som hladna tak zjem len stipku lebo mam stale pocit plnosti. Alebo pri najhorsom ma pri pomysleni na jedlo napne.

Harmonogram na celý deň nechceš ? 😉