icon

Krvácanie v 4. týždni

katkasofi
8. apr 2012

ahojte baby. včera som bola 4+5 a do rána som krvácala. Tehotenské testy som mala pozitívne. Mrcha mala príst v min. pondelok. Uz sme sa veeelmi tesili. Do rana som zacala vela krvácat, má význam íst na pohotovost? Alebo to mám brat ako menzes? díky za odpovede ☹

Strana
z3
timona
9. apr 2012

ja som potartila v 5 tyzdni, dostala som MS, ktorá neskor presla do spinenia, ktore je raz silnejsie raz slabsie, trva to uz asi mesiac, zajtra idem na kyret

nelynka
9. apr 2012

@afrika ale veru tak..vsade to je ine, skoda o tom polemizovat, ale je dobre si vymenit kde co a ako chodi.. 😀

lenka1311
9. apr 2012

katkasofi- mne a manželovi povedali, že spolu deti nikdy mať nebudeme, ale každý s iným partnerom áno. &vtedy sme si prvý krát nemali čo povedať po piatich rokoch, čo sme sa poznali. Naša prvá dcéra prišla po troch rokoch manželstva a tá druhá sedem rokov potom. Tiež sme sa snažili strašne dlho, dva krát sme skúsili IVF, ale neúspešne. Prvý krát spľasli úplne vajíčka, a otehotnela som asi do dvoch týždňov od vysadenia liekov na stimuláciu, len som o tom nevedela a po teste na ktorom boli // som do dvoch týždňov potratila. Staršne som sa vtedy zrútila, manžel sa vtedy nemohol na mňa už pozerať a tajne kúpil dovolenku do TUNISKA a z tadiaľ sme prišli už traja. A to druhé IVF - to skončilo odobratím vaječníka a po prvej menštruácii som zostala tehotná. Takže netreba nič baliť, stále dúfať a moc sa nesnažiť. Náš sex bol len o plodení dieťaťa, ale teraz......

michaela18
9. apr 2012

@katkasofi ja som krvacala lebo ten hematom praskol.predtym som bola na sono a nasli ho tam lebo som zacala mat taky krvavy vytok.a ked praskol tak to bolo silne.potom som isla znovu na sono a uz tam nic nevideli takze to pripisali hemotamu.tak uz nic len cakat.je to hrozne ja viem.myslim na teba a drzim palce 🙂

katkasofi
autor
10. apr 2012

diky misik. vsak cakam, dorana krvacanie ustupilo, ale to len zato ze som dostala inj. na zastavenie v sobotu.. ☹

sandy80
10. apr 2012

@katkasofi ahoj, strašne ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo, a keď náhodou nie, tak aby sa ti podarilo čo najskoršie otehotnieť znova🙂 ja som začala krvácať v 11 tt, z ničoho nič, išla som na záchod, a keď som sa utierala, na papieri som našla veľa krvi:( Utekala som za svojim lekárom, ten mi dal duphaston tabletky, urobil sono, malý bol v poriadku, povedal, že keď to je len nejaká hormonálna "vec", tak to tie tablety vyriešia, keď nie, hrozí potrat:( strašne som sa bála, no krvácanie ešte v ten večer zmizlo, iba som špinila ešte pár dní a na kontrole o týždeň bolo všetko ok, ešte som musela duphaston + ascorutin brať do konca 3. mesiaca, potom už nie. a teraz sme už v 31. tt, tak sa veľmi tešíme🙂

katkasofi
autor
10. apr 2012

@sandy80 sandy dakujem za podoporu. aj ty si si musela toho urcite vela prezit...strachu. ta machula na papieri. ja to mam stale pred ocami. tak Ti drzim palce aby si druhe tehu dotiahla do uspesneho konca 😉

katkasofi
autor
10. apr 2012

baby krvacanie ustupuje. ale mam taky pocit akoby stipkania v bradavkach....neviete co to moze byt? predtym ma boleli cele prsia, po rozkrvacani ma prestali boliet. a oddnes poobede toto.. viete niekto poradit?

jedinecna
10. apr 2012

@katkasofi ja ked som otehotnela, mna prsia neboleli, ale len bradavky - najskor ma stipali, potom boleli - ale hrozne - vtedy som podprsenky nenavidela lebo ma tlacili ..... tak snad Ty si tiez takyto pripad a male sa udrzalo....drzim palce, viem co prezivas, ja som bola tiez v 6tt v nemocnici pre krvacanie .... dnes to male - mala co uz vtedy bolo neposlusne, ma takmer 5mesiacov a robi nam obrooooovsku radost. Drzim palce.

katkasofi
autor
10. apr 2012

@jedinecna keby mám doma test tak si ho ráno spravím, ale kedze
Som to vzdala...

jedinecna
11. apr 2012

@katkasofi tak treba tomu len cas ...vydrz🙂

katkasofi
autor
11. apr 2012

test spraveny, negat.... 😢

afrika
11. apr 2012

@katkasofi mrzí ma to 😔

katkasofi
autor
11. apr 2012

díky baby za podporu. zajtra ráno idem na sono, tak dúfam ze aspon nebudem musiet ist na kyret, dufam ze mozeme zacat snazilkovat hned... 😉 😉

Strana
z3