Krvácanie v 4. týždni
ahojte baby. včera som bola 4+5 a do rána som krvácala. Tehotenské testy som mala pozitívne. Mrcha mala príst v min. pondelok. Uz sme sa veeelmi tesili. Do rana som zacala vela krvácat, má význam íst na pohotovost? Alebo to mám brat ako menzes? díky za odpovede ☹
katkasofi- mne a manželovi povedali, že spolu deti nikdy mať nebudeme, ale každý s iným partnerom áno. &vtedy sme si prvý krát nemali čo povedať po piatich rokoch, čo sme sa poznali. Naša prvá dcéra prišla po troch rokoch manželstva a tá druhá sedem rokov potom. Tiež sme sa snažili strašne dlho, dva krát sme skúsili IVF, ale neúspešne. Prvý krát spľasli úplne vajíčka, a otehotnela som asi do dvoch týždňov od vysadenia liekov na stimuláciu, len som o tom nevedela a po teste na ktorom boli // som do dvoch týždňov potratila. Staršne som sa vtedy zrútila, manžel sa vtedy nemohol na mňa už pozerať a tajne kúpil dovolenku do TUNISKA a z tadiaľ sme prišli už traja. A to druhé IVF - to skončilo odobratím vaječníka a po prvej menštruácii som zostala tehotná. Takže netreba nič baliť, stále dúfať a moc sa nesnažiť. Náš sex bol len o plodení dieťaťa, ale teraz......
@katkasofi ja som krvacala lebo ten hematom praskol.predtym som bola na sono a nasli ho tam lebo som zacala mat taky krvavy vytok.a ked praskol tak to bolo silne.potom som isla znovu na sono a uz tam nic nevideli takze to pripisali hemotamu.tak uz nic len cakat.je to hrozne ja viem.myslim na teba a drzim palce 🙂
diky misik. vsak cakam, dorana krvacanie ustupilo, ale to len zato ze som dostala inj. na zastavenie v sobotu.. ☹
@katkasofi ahoj, strašne ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo, a keď náhodou nie, tak aby sa ti podarilo čo najskoršie otehotnieť znova🙂 ja som začala krvácať v 11 tt, z ničoho nič, išla som na záchod, a keď som sa utierala, na papieri som našla veľa krvi:( Utekala som za svojim lekárom, ten mi dal duphaston tabletky, urobil sono, malý bol v poriadku, povedal, že keď to je len nejaká hormonálna "vec", tak to tie tablety vyriešia, keď nie, hrozí potrat:( strašne som sa bála, no krvácanie ešte v ten večer zmizlo, iba som špinila ešte pár dní a na kontrole o týždeň bolo všetko ok, ešte som musela duphaston + ascorutin brať do konca 3. mesiaca, potom už nie. a teraz sme už v 31. tt, tak sa veľmi tešíme🙂
baby krvacanie ustupuje. ale mam taky pocit akoby stipkania v bradavkach....neviete co to moze byt? predtym ma boleli cele prsia, po rozkrvacani ma prestali boliet. a oddnes poobede toto.. viete niekto poradit?
@katkasofi ja ked som otehotnela, mna prsia neboleli, ale len bradavky - najskor ma stipali, potom boleli - ale hrozne - vtedy som podprsenky nenavidela lebo ma tlacili ..... tak snad Ty si tiez takyto pripad a male sa udrzalo....drzim palce, viem co prezivas, ja som bola tiez v 6tt v nemocnici pre krvacanie .... dnes to male - mala co uz vtedy bolo neposlusne, ma takmer 5mesiacov a robi nam obrooooovsku radost. Drzim palce.
test spraveny, negat.... 😢
díky baby za podporu. zajtra ráno idem na sono, tak dúfam ze aspon nebudem musiet ist na kyret, dufam ze mozeme zacat snazilkovat hned... 😉 😉

ja som potartila v 5 tyzdni, dostala som MS, ktorá neskor presla do spinenia, ktore je raz silnejsie raz slabsie, trva to uz asi mesiac, zajtra idem na kyret