Krvavý výtok v 7 týždni
Ahojte dievčatá, som v 7tt. pred týždnom som mala krvavý výtok tak mi dal doktor lieky a vypísal ma na PN. Včera som bola na kontrole povedal ze je vsetko v poriadku. ale dnes po wc zo mna vysiel taky slizový krvavý výtok, neviete co by to mohlo byt? v takej slizovej podobe sa mi to este nevyskytlo.
@ali76 svoj instinkt nieco mi nahovara ze doleti snad bocian ,,ale uz sa trosku toho aj obavam ze nechcem si namyslat bo potom to sklamanie ,,jedno som zazila nedavno a dostala som sa stoho snazila som sa ,,,ale nechcem dalsie ,,,ja len prosim tam toho hore aby nam poslal dole to co nam chyba ,,,a je to na nom kedy to urobi ,,,,uvidime snad sa snas stane raz rodinka prajem si to ,,,
@mina1834 - pozreli ten druhy vajecnik, ci je priechodny a nie su tam cisty ci zrasty? Kym sa zacnete snazit? Niekedy dovod mimaternicoveho tehu su prave zrasty a tie mozu byt na oboch stranach a treba to potom spriechodnit. Co povedal lekar?
@anjelicek26 no podla papierou ho vraj pozrel a napisane je tam zidne cisty a zrasty a masy tak neviem ,,,a moj dr po zakroku povedal ze sa mozme po prvej ms skusat ,,tak neviem vlastne ja mam dva vajecniky len s laveho kusok odobrali ...uvidime ja uz nedufam ,,,aspon si to vychutnammm to laskovanie 🙂
Ahojte... chcem sa spýtať či má niekto podobdnú skúsenosť ako ja. Som v 6tt, všetko bolo na sone pekne vidieť. Začala som špiniť tmavo červenou krvou, až skoro čiernou. Lekár mi dal duphaston a ascorutin. Špinenie ale zatiaľ neprestáva, vždy špiním ale len pri veľkej potrebe, inokedy nie. Ani behom dňa ani noci...nič. Čo si o tom myslíte?
Ahojte baby, pripajam sa s mojou vcerajsou skusenostou z pohotovosti v Ruzinove v BA. Som na ziaciatku 7tt a v nedelu rano som si nasla uplne jemny ruzovy vytok ze ho bolo ledva vidno pri utierani, ale poobede okolo 14 som uz mala hnedy a ovela viac (vzdy len pri utierani). Bezali sme na pohotovost lebo ma dost pichalo v podbrusku. Na pohotovosti mi zobrali krv, cakali sme asi hodinu na vysledky a potom ma poslali na 10 posch. na gynek. odd kde ma prezrela doktorka. Na sone bolo vsetko ok, srdiecko bilo a ked som as pytala z coho to je povedala ze to nikto nevie, ale ze je to v celku normalne. Stava sa ze praskne nejaka cievka ako sa maternica rozsiruje. Dostala som Duphaston 3x1 denne a mam ist o 4 dni na kontrolu ku svojmu gyn. Ale poviem vam, ze tie hodiny strachu stravene na chodbe v nemocnici boli strasne :( nastastie je vsetko ako ma byt. Najlepsie ze to vyslo rovno na den matiek a 1x sme videlu tu nasu fazulku na sone 🙂
@adka89 ahoj aj ja mam ten problem a dnes mi povedala doktorka ze tam nieje žiadna akcia takze mala som mŕtvy plod chod hneď na sono a keď krvácas a máš bolesti pod bruskom tak chod hneď.

@minicko ja som uz mala prvu ms tak teraz si hlavn uzivam kazde nase milovanie ,,,a nemyslim na to ze to je len koli baby ale hlavne aby to bolo pekne ,,lebo potom strasne na to myslim ,,ale snad sa raz zadari popri laskovi 🙂 kedy ti ma prist ??