Kto je otcom dieťaťa na základe termínov?
Prosím nesúďte…prosím iba o názor
Termín ms: 6.3. do cca 11.3.
Sex: 24.3. neurobil sa do mňa, ale…tie “povestné kvapôčky”
Týždeň nato bolesť v podbrušku, 3.4. urobený tehu test, negatívny a dostala som rovno menzes toho 3.4., bol cca do 7.4.
Sex: 13.4.-14.4. - nechránený, urobil sa do mňa
29.4. urobený tehu test, druhá jemná ružová čiarka (už nie duch, ale stále slabšie výrazná)
Mám krátky cyklus, ma každé 3 týždne, neviem presne dni ovulácie. Potvrdené tehu dr 6.5., gestačný vačok
Vsak normalne po porode obom povies ze si ,,ľahšia" a chces aby tvoje dieta ak si ho nechas, vedelo kto je jeho otcom. Ak nemas s obomi vztah ,pripadne to nieje muz a milenec a vodis ich za nos, tak to budu brat tak ze si si len nezaväzne uzila a stalo sa 💁♀️
Pri muzovi cislo 1 by si mala termin zaciatkom decembra. Ver tomu doktorovi, urcite by sa nesekol o mesiac.
@laupa41 Ale pochop, že lekár to nepočíta len podľa termínu poslednej ms. To by sa u mňa sekol o dva mesiace. Proste on vidí na sone veľkosť tvojho dieťaťa a vidí, čo je reálne a čo nie.
Mám taký pocit, že by si bola radšej, keby bol otcom č. 1 a hľadáš spôsoby, ako by to mohlo byť možné. Ale všetko nasvedčuje tomu, že je to č. 2. 🤷♀️
@h2 nie nie, to by som nechcela. Práveže sa snazim čo najviac vyvratit tu možnosť, preto akoby hladam stále niečo. To viem, že nejde len podľa poslednej ms. Ale ak by mi aj povedal, že babatko je väčšie na aktuálny týždeň, tiež to nič neznamená, presne lebo tam môžu byt taketo rozdiely ako píše aj @ivik4
Ako pise @h2 . Termin porodu sa nestanovuje len podla ms. Vela zien ma.posunutu ms,ovulaciu,.nepravidelne... mal by sa urcit podla sona. Vela zien ma v knizke dokonca 2 terminy porodu. Podla sona a podla ms. Ale smerodajny by mal byt podla sona. Moja svokra mala.ms az do neviem kedy, ked uz nebolo mozne ist na potrat. Az vtedy zistila, ze je tehotna. Len vdaka tomu tu moj manzel je. A aj moje dieta.
Urobiť si testy otcovstva tam je jediná 100% istota
Chuda dieta. Ked si takato povolna, naco si si nechala dieta? Dufam, ze budes lepsia matka ako partnerka.
@stanulienkat to je nepekny komentar. Kazdy z nas v zivote urobi chybu. Ty si bez chyby? Zvycajne sa tu bojuje o zachovanie tehotenstva za kazdu cenu…
Podľa má styk číslo 2...posledná menštruácia bola od 3.4.-7.4.,v máji ste už nedostali,robili ste si test lebo vám meškala,tým pádom by to sedelo...veľa šťastia✌️
Ty si ako Bridget Jones 😀 snad vychytas aj taku super gynekologicku ako bola Emma Thompson 😀
Na 99,9% je otcom muž č. 2 a už nerob debiliny, nedá sa sedieť na dvoch stoličkách. Inak myslíš, že ten milenec nebude robiť problémy? Že si nebude myslieť, že je otcom on?
Niektoré z vás čo máte potrebu súdiť a komentovať bez toho aby si autorka vyžiadala váš názor na jej konanie nechápem...nepoznáte ju a nepoznáte ani okolnosti za akých sa čo stalo...keby spala aj s celou armádou, nikoho do toho nič nie je a nie je potrebné to komentovať ak o to neziadala...
Autorka kľud.. Ja som mala asi tri mesiace po rozchode kde som stretla dvoch mužov za tak krátku dobu a nevedela som si vybrať jedného a raz to vyšlo tak, že piatok styk a rozchod s jedným a v sobotu ráno styk s druhým.. Nie som na to pyšná, ale neľutujem no 🙈 a spätne keď som si uvedomila, že keby otehotniem, tak si hádžem asi mincou.😀
Nerieš moralistky. Otec je určite ten druhy a pochybnosti zahod von oknom. Buď v kľude a teš sa na bábo. ❤️
@laupa41 až neskôr v tehotenstve sú väčšie rozdiely vo veľkosti jednotlivých deti. V prvých týždňoch/mesiacoch je veľkosť veľmi presný ukazovateľ a 3 týždne (aj 2) je na začiatku tehotenstva obrovský rozdiel, podľa mňa je nemožné, aby sa doktor takto pomýlil. Ale podľa mňa mu povedz tvoje obavy, isto ti vyvráti možnosť, že by bol muž c. 1 otcom. Avšak - keď ťa to tak veľmi a dlho trápi, a muž 2 vie, že ste spolu predtým neboli, že si tam mala iného, tak ja na tvojom mieste by som mu povedala o obavách. Aby ak chce si dal spraviť testy. Príde mi to fér voči nemu, úprimný vzťah...

@simona20201309 samozrejme ze muz c.2.