Kto je otcom dieťaťa?
Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta
Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze
46 dni su 6 tyzdne a 4 dni
Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta
Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.
Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.
@lotma Pachateľ je muž čislo 1.
@kamila1982 Vysvetlenie, prosím.
Ak si mala ms 26. jula tak muz z 22. jula nemoze by otcom (dosla ti ms, cize na 99% urcite nie). Otcom je ten z augusta. A aj to sedi cca v strede cyklu dochadza k ovulacii.
@veroniq85 tiež si toto myslím
@lotma kedze si teraz v 6,5tt , otehotnela si pred 4-5tyzdnami ... tak sa to pocita... ja tiez v prvom tehotenstve som bola v soku, ze ako je mozne ze som tehotna 5tyzdnov, ked sex bol pred troma😅
@lotma keď nerátaš ani s jedným,tak ti môže byť fuk ktorý je otec,čiii?😇
@dusankomoj som zvedava
@dusankomoj A tebe by to bolo jedno? Samozrejme, že to chce vedieť.
@h2 neviem,mala som iba jedného kandidáta na výber. Takže som sa nerozhodovala ,,za jazdy"🤗
Ženy, myslíte si naozaj, že toto je reál téma? Fakt dospelá žena sexuje každé dva týždne s iným chlapom bez ochrany a počíta kto je otec trojčlenkou? To už aj slečny na výpadovke majú viac rozumu.
@dusankomoj Čakala som podobnú odpoveď, áno, normálne a bežné je, že žena má len jedného kandidáta a teda vie na 100%. Ale život prináša rôzne situácie, nevieme, ako to bolo. Ale baby si zase potrebujú do autorky kopnúť.
@vevesh Ja nechápem, čo stále riešiš. Možno to lekárka o tie 3 dni posunula. Z rôznych dôvodov. Ja nie som lekárka, neviem, z čoho všetkého sa to určuje, aby sa to čo najviac spresnilo. Ale robí sa to. Nikde nie je dané, v ktorý deň cyklu musí prebehnúť ovulácia. Možno máva autorka dlhší, či kratší cyklus, než 28 dní... Tak už na to kašli.
@lalenka33 možno jej to len tentokrát tak natesno vyšlo😅. Čo mi vieme ako často ich strieda?
@kvetinka75 tvoja matka trikrat do tyzdna…
@h2 nikto do nej nekope. To ty si vyhodnotila,že moralizujem. Ja si napríklad myslím,že slobodná matka nemusí byť iba ,,Marienka",ktorú niekto oprel za kulturákom,ale aj žena ktorá sa tak rozhodla z vlastných dôvodov. A keď išlo napr.prioritne o dieťa,tak jej otec naozaj môže byť fuk.
@lotma už len toto vyjadrovanie svedčí o tvojej inteligencii
Ja neviem ale pride mi to akoby tu pisala tá z pana profesora,čo ju hra Gabika Marcinkova tusim😃aj tam je otec nejasný 🤷♀️😃

@deti95060810 a ty čo si si prišla pohonit ego na ľuďoch, ktorí nemajú pojem o tom o čom vlastne rozprávaš ? Trápna machrovina, ako keby si mala 5 rokov