icon

Kto je otcom dieťaťa?

lotma
13. sep 2022

Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta

Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze

46 dni su 6 tyzdne a 4 dni

Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta

Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.

Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.

kikus1997
13. sep 2022

@deti95060810 a ty čo si si prišla pohonit ego na ľuďoch, ktorí nemajú pojem o tom o čom vlastne rozprávaš ? Trápna machrovina, ako keby si mala 5 rokov

kamila1982
13. sep 2022

@lotma Pachateľ je muž čislo 1.

h2
13. sep 2022

@kamila1982 Vysvetlenie, prosím.

veroniq85
13. sep 2022

Ak si mala ms 26. jula tak muz z 22. jula nemoze by otcom (dosla ti ms, cize na 99% urcite nie). Otcom je ten z augusta. A aj to sedi cca v strede cyklu dochadza k ovulacii.

moniczka31
13. sep 2022

@veroniq85 tiež si toto myslím

lotma
autor
13. sep 2022

@veroniq85 zaujimave, jednoducho tazko zistit presne, az v oktobri vraj.

vevesh
13. sep 2022

@h2 ked si odpocitas od dnes 6t+4, tak dojdes na datum 29.jula. Otazka je, ake presne sono ma lekarka a ako dobre s nim vie zaobchadzat, kedze sa teraz kazdy "milimeter" pocita a pre autorku je to doslova zivotne dolezite🙈🙉🙊
Inac tiez tipujem skor chlapa c.2...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
h2
13. sep 2022

@vevesh Ale veď tých 6t+4 Dr. vypočítala podľa dátumu poslednej menštruácie. Odvtedy sa aj tehotenstvo počíta. Nie od okamihu počatia.

w3ronika77
13. sep 2022

@lotma kedze si teraz v 6,5tt , otehotnela si pred 4-5tyzdnami ... tak sa to pocita... ja tiez v prvom tehotenstve som bola v soku, ze ako je mozne ze som tehotna 5tyzdnov, ked sex bol pred troma😅

dusankomoj
13. sep 2022

@lotma keď nerátaš ani s jedným,tak ti môže byť fuk ktorý je otec,čiii?😇

vevesh
13. sep 2022

@h2 jasne, ale aj to je zle, kedze autorka mala menzes 26.jula🤪 cize je skor uz v 7tt., ak a tie mm su fakt dolezite, lebo rozhoduju o vyske tyzdna ...

lotma
autor
13. sep 2022

@dusankomoj som zvedava

h2
13. sep 2022

@dusankomoj A tebe by to bolo jedno? Samozrejme, že to chce vedieť.

h2
13. sep 2022

@vevesh No ale v tom prípade sa výpočet lekárky líši len o 3 dni. Kým medzi prvým a druhým chlapom prešlo 17 dní.

sparkling
13. sep 2022

@vevesh ale 6+4 = 7 tt
Znamena to 6 ukoncenych tyzdnov a 4 dni su z dalsieho nacateho, teda siedmeho tyzdna

dusankomoj
13. sep 2022

@h2 neviem,mala som iba jedného kandidáta na výber. Takže som sa nerozhodovala ,,za jazdy"🤗

lotma
autor
13. sep 2022

@h2 :d dilema

lalenka33
13. sep 2022

Ženy, myslíte si naozaj, že toto je reál téma? Fakt dospelá žena sexuje každé dva týždne s iným chlapom bez ochrany a počíta kto je otec trojčlenkou? To už aj slečny na výpadovke majú viac rozumu.

vevesh
13. sep 2022

@sparkling ano, ale je to vypocitavane z 29.jula a autorka mala menzes 26.jula -preto je 7t+0 a nie 6t+4, ak mam byt presna...

h2
13. sep 2022

@dusankomoj Čakala som podobnú odpoveď, áno, normálne a bežné je, že žena má len jedného kandidáta a teda vie na 100%. Ale život prináša rôzne situácie, nevieme, ako to bolo. Ale baby si zase potrebujú do autorky kopnúť.

matafri
13. sep 2022

@lotma prajem ti nech je otcom ten lepsi z kandidatov, ktory realne aj o dieta bude mat zaujem. Mna by zaujimalo ktory z tych dvoch by ta ako otec potesil viac?

lotma
autor
13. sep 2022

@lalenka33 ty neposudzuj co je real a co nie, nevies nic, ak ta to nezaujima, odid

vevesh
13. sep 2022

@lalenka33 ze, zena sexuje s viac partnermi a nevie kto je otec ano.....a trojclenku vidim prvykrat, ale uz som sa naucila, ze na MK nic nie je nemozne...

h2
13. sep 2022

@vevesh Ja nechápem, čo stále riešiš. Možno to lekárka o tie 3 dni posunula. Z rôznych dôvodov. Ja nie som lekárka, neviem, z čoho všetkého sa to určuje, aby sa to čo najviac spresnilo. Ale robí sa to. Nikde nie je dané, v ktorý deň cyklu musí prebehnúť ovulácia. Možno máva autorka dlhší, či kratší cyklus, než 28 dní... Tak už na to kašli.

kvetinka75
13. sep 2022

@lalenka33 možno jej to len tentokrát tak natesno vyšlo😅. Čo mi vieme ako často ich strieda?

lotma
autor
13. sep 2022

@kvetinka75 tvoja matka trikrat do tyzdna…

dusankomoj
13. sep 2022

@h2 nikto do nej nekope. To ty si vyhodnotila,že moralizujem. Ja si napríklad myslím,že slobodná matka nemusí byť iba ,,Marienka",ktorú niekto oprel za kulturákom,ale aj žena ktorá sa tak rozhodla z vlastných dôvodov. A keď išlo napr.prioritne o dieťa,tak jej otec naozaj môže byť fuk.

kvetinka75
13. sep 2022

@lotma už len toto vyjadrovanie svedčí o tvojej inteligencii

inana11
13. sep 2022

Ja neviem ale pride mi to akoby tu pisala tá z pana profesora,čo ju hra Gabika Marcinkova tusim😃aj tam je otec nejasný 🤷‍♀️😃