Lekár nepočul akciu srdiečka

ebigeil
21. nov 2015

Ahojte prosim Vas stretli ste sa už niektorá že pri prvom ultrazvuku bolo vidieť akciu srdiečka to bol podľa ultrazvuku 6+5 podľa PM veľkosť bábätka zodpovedala 6+0 na ďaľšiu kontrolu som išla o dva tyždne čo bolo podľa PM 8+6 veľkosť bábätka bola 8+1 no žiaľ nevidela akciu srdiečka . Dala mi lekarka papier na predoperačné vyšetrenie a že v pondelok mám dojsť na kontrolný ultrazvuk . Stále dúfam a verím že bude znova vidieť akciu srdiečka no na druhej strane sa strašne bojím. Ďamujem za každú odpoveď.

ivec16
21. nov 2015

@ebigeil bohuzial stretli a stava sa to... Prajem ti nech ta akcia tam na dalsom utrazvuku je... Ak nebude mozes sa rozhodnut ci pockas alebo pojdes na zakrok. Drzim palce

chjulia
21. nov 2015

@ebigeil bohužiaľ mne sa toto stalo 3 krát medzi 10-13 týždňom, držím palce

domculik
21. nov 2015

@ebigeil Ja mozem popriat len vela stastia, snaz sa mysliet pozitivne. Stava sa kadeco a verim ze tam to srdiecko nabuduce bude vidno, ver aj ty !

ebigeil
autor
21. nov 2015

Ďakujem a koľko je najlepšie počkať? Ja vôbec nemám bolesti ani nekrvácam ani nešpiním.

ebigeil
autor
21. nov 2015

@chjulia je mi ľúto, že sa ti niečo také bolestivé stalo

kafedame
21. nov 2015

Ahoj,aj ja som tak bola,žiadne bolesti,ani krvácanie..jednoducho bábatko sa prestalo dalej vyvíjať.Bola som v 8.tt. ☹

ivec16
21. nov 2015

@ebigeil no to je na tebe ci chces vobec cakat, zatial ver ze tam to srdiecko bude, to cakanie moze byt dlhe. Moze trvat aj 4 tyzdne kym zacne telo mrtvy plod vypudzovat, a moze sa stat (cim ta budu aj lekari strasit, ze sa nevycistis uplne a na zakrok predsa len pojdes aj tak) ale mna napriklad kontrolovali este 2 tyzdne ci sa predsalen neudeje nejaka zmena...

ebigeil
autor
21. nov 2015

@kafedame a musela si ísť do nemocnice na dlho? prosím ťa nechcem biť otravná ale podarilo sa ti potom este otehotnieť ?

kafedame
21. nov 2015

@ebigeil Ano musela som ísť na zákrok,jeden deň ideš a na druhý ma pustili domov. Ano,po pol roku som bola zas tehotná 🙂 ..a všetko bolo ok.

butterfly333
21. nov 2015

@ebigeil to mi je luto no treba verit že bude srdiečko v poriadku.Ja som prišla o 4 deti viem ake to je.Držím palce.

8291
21. nov 2015

U nas v 8 tt vsetko OK. v 11 tt.žiadna akcia.išla som do nemocky k známemu gyndošovi a potvrdil missed.hneď ma prijali, o 11 hod.kyret ,o 16 hod.som išla domov.a otehotnela som druhykrát presne v dátume kedy som mala porodiť to prvé bábätko.

8291
21. nov 2015

Gynekologovia v mojom okolo odporučaju počkať aspon tri mesiace minimálne aby sa zregenerovala maternica. My sme druhýkrát nemali problém otehotnieť,tri mesiace sme si dávali pozor bála som sa skôr otehot.a potom sa nam to podarilo po troch mesiacoch

lucy125
22. nov 2015

Ahoj,aj mne sa to stalo min. rok bola som 8+5 a nebola ani akcia,ani dostatočne vyvinute babo ☹ Držim palce.

bebe2013
22. nov 2015

U nas to dopadlo dobre. Skus este pockat.

katrinka13
22. nov 2015

ahojte ja mám podobnú situáciu,bola som tehu a na poslednom sone mi dr. oznámil smutnú vec,srdiečko nebije,v piatok som bola v nemocnici na kyrete a dr.čo ma prijímala mi oznámila že som už bola 10tt tehu podla môjho lekára iba 8tt a 5deň.v poradí už 2 bábo sme prišli v priebehu 2 rokov,minulý rok to bol presne v 8tt a 3 dni vraj anembryola a teraz missed ab. Je mi hrozne čo sa týka psychicky aj fyzicky,už to mám za sebou v piatok ráno som išla na lačno a večer som išla domov. Už neverím na 3 šťastný koniec.

kliara
22. nov 2015

@ebigeil - áno, žiaľ, stalo sa mi to. Takto smutne skončilo moje prvé tehotenstvo. Potom sa mi však postupne narodili štyri zdravé deti.

bosoriak
22. nov 2015

@ebigeil Bohuzial sa to stava. Mne sa to stalo 2x, raz v 8.tt a raz v 11.tt. Oba razy som isla na cistenie, rano nalacno do nemocnice, poobede som uz bola doma. Nic prijemne, ale beriem to tak, ze priroda vie, co robi. Otehotnela som po prvom missed abort po 31 dnoch a po druhom po 14 mesiacoch.
Krvacat nemusis, naozaj moze telo zacat vypudzovat plod az po niekolkych tyzdnoch.
A nie ze by som ti chcela brat nadej, ale pravdepodobnost, ze lekarka nevidela akciu teraz a v pondelok uvidi je velmi mala. Predpokladam, ze pozrela naozaj dokladne a v 9.tt je uz zarodok velky, takze je akcia dobre viditelna.
Vela sil.

ebigeil
autor
22. nov 2015

@bebe2013 aj tebe povedal lekar že nevidí akciu srdiečka ? A na druhej kontrole už videl?

jurly
22. nov 2015

@ebigeil este pockaj a nepanikar, vo fore vo vyhladavani si najdes podobne diskusie a zistis, ze srdiecko moze zacat bit aj neskor. pretoze dieta mohlo byt pocate neskor ako si lekar mysli a tym padom moze byt vsetko posunute aj vyvin aj akcia.

bebe2013
22. nov 2015

@ebigeil ano. A teraz mame zdraveho chlapceka. To cakanie bolo strasne, ale stalo za to.

ebigeil
autor
23. nov 2015

Tak žiaľ kontrola nedopadla najlepšie zajtra idem na odber krvy a predoperačné vyšetrenie. Ďakujem všetkym kto mi držal palce a dúfal somnou, že to dopadne lepšie.

bebe2013
24. nov 2015

@ebigeil to mi je luto. Drz sa!
Ale skus este raz pred OP, ci naozaj srdiecko nenaskocilo.

mimikas
24. nov 2015

@ebigeil mojko je mi to luto, ja som si tym tiez presla, srdiecko prestalo bit v 10tt, tiez som musela ist na kyre, po necelych 3 m,esiacoch som zas tehu a verim a dufam ze to uz bude ok, niekedy telo a priroda vedia co robia, aj ked taketo veci sa prezivaju tazko a tazko akceptuju. Nie je to tvoja chyba a ty si nic zmenit nemohla. Drzim palce aby bolo v dalsom tehu vsetko ok a ty si toto tazke obdobie dobre zvladla

veronka91
24. nov 2015
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

baby je mi az smutno ked to citam, drz sa :(

mimikas
24. nov 2015

@bebe2013 myslim kym urobia OP tak kontroluju niekolko krat a aj HCG ci stupa alebo klesa, v kazdom pripade ak uz raz bilo a teraz uz nie, asi je to jasne ☹

ebigeil
autor
24. nov 2015

@mimikas ďakujem

ebigeil
autor
24. nov 2015

@bebe2013 dohodla som sa na piatok rano a sam lekar povedal, že ešte zopakujeme ultrazvuk velmi pekne ďakujem za podporu

ebigeil
autor
24. nov 2015

@veronka91 ďakujem

hameeda
24. nov 2015

@ebigeil : určite zopakuj ešte predtým ultrazvuk, ja som to mala s mladším synom, v nemocnici však zopakovali ultrazvuk a bola tam slabá akcia, tak ma poslali potom za špecialistom kardio ktorý sa venuje výlučne drobcom v brušku, ten povedal že sa musím rozhodnúť či dám preč alebo donosím lebo že tam bude srdcová vada, nakoniec sa mi narodil zdravý syn, má teraz 5 rokov a žiadny problém, no aj keby nenaskočilo, nesmúť, viem že je to ťažké ale život ide ďalej ja mám za sebou viacero potratov, zomrela mi 4 mesačná dcerka, ale mám aj 4 zdravé a krásne deti, psychika robí najviac 😉

editka11
25. nov 2015

@ebigeil pridám aj ja svoj príbeh.. v 7tyzdni akcia srdiecka o 2tyzdne kontrola ale bohuzial uz nebilo 😞 nasledne kyret v ten isty den ma
pustili domov, bolo to tazke. Odvtedy preslo cca pol roka a som v 5tt. Bojim sa... mam spinenie,lekar mi predpisal duphaston a dicynone 500 k tomu kludovy rezim ☺ teraz odpocivam a zajtra ma caka kontrola tak uvidime ci vo vacku bude aj moja fazulka 😍 hlavne treba pozitivne mysliet!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre