Letecká dovolenka v 7. týždni
Ahojte dievčatá, v nedelu letíme s rodinkou na dovolenku, som na zaciatku tehotenstva - ( 7.tt ), leteli ste v takomto rannom stadiu?
Bolo vsetko ok? Doktor sa nevyjadril vyslovene, ze nemozem... Len sa obavam letu...
Dovolenka sa stornovat neda, nakolko je to za par dni.
Dakujem za odpovede ;)
Niektore ti radia ostat doma lebo mas za sebou 2 potraty.takto,zabezpecilo ti to ze si bola na Slovensku v prvych dvoch pripadoch to aby si nepotratila?tym chcem povedat ze ak sa to ma stat tak sa to stane bez ohladu na krajinu.praveze vypnes,prestanes mozno riesit,budes v klude.urcitw chod a uzi si to 😁
Daj sa na pnku, poisťovňa preplatí cestovke a financne nebudete stratoví. Mne gyn neodporúčal letieť. Manželovi povedal, že keby jeho žena bola tehotná, tak jej zaviaže nohy doma😂( chcel odlahcit situáciu), som riziková. Šli sme autom. Ty si po dvoch potratoch a 2 roky ste čakali. Dovolenka letecky ti za to stojí?

@zairela Išla by som asi autom, 4ročný ti 20 hodín v aute určite vydrží, ked budete pravidelne robiť prestávky, aby si pobehal a ty tiež budeš mocť hocikedy zastaviť, keby niečo. Alebo ako vyššie kočka spomínala, rozdeľte si to na 2 dni a to dáte v pohode. Škoda rušiť dovolenku.