icon

Mali ste nechuť do jedla na začiatku tehotenstva?

sonickav
28. máj 2012

Ahojte, som v 12týždni a mám strašnú nechuť do jedla. Nechutí mi takmer nič a o mäse ani počuť nemôžem. Sem tam si dám ovocie, rybu, ale aj to len tak, aby som zahnala hlad. Som unavená, nič sa mi nechce, len ležať. Stretli ste sa s takýmto niečím? Ď.

Strana
z2
monda17
30. dec 2012

Ano, presne tak som sa cítila ja, hlavne pri pvom tehotenstve ... jedla som len z povinnosti a nevedela som sa dočkat obdobia ked budem mat konečne na niečo chut 🙂 Aj som sa dočkala, po tretom mesiaci sa mi začali pomaly slinky zbiehat 😀

evastejskalova
17. jan 2013

Ahojte ja som na tom rovnako ako sonickav. Vôbec mi nič nechutí a mäso iba vidím a je mi strašne zle, tak dúfam že to prejde už čoskoro 🙂

dahra
18. jan 2013

Problém s nechutenstvom prvé týždne? Čo to je? Mne bolo strasne zle od hladu, tak som musela jesť. Čo jesť, doslova "žrať". So došla domov z práce po 20.00, cestou ma už nadrapovalo od hladu (podotykam, že nikdy som nezvracala), doma som si zalozila, napr. polievky, že sa takmer vylievala z taniera, alebo velke 4 okruhy chleba so syrom a sunkou ... hneď mi bolo lepšie. 😀 Pribrala som 15kg za celé tehu prvé, teraz rovnako asi bude, už mám na sebe 8kg. Našťastie sa zravosť po 15tt ustálila, tak už jem ako človek. 😀 😀 😀

skorinkas
18. jan 2013

Ja som zhruba v 7tt,nevedia sa presne dohodnúť a tiež mám ten problém,že mi je zle od hladu. Musím jesť a jesť. Bojím sa, že veľmi priberiem. Ja som vlastne podľa toho zbadala,že som asi tehotná.hlad...

typa
18. jan 2013

ja som mala problem jest asi do konca 17tt. Aj ked som nieco zacala jest,po 2 hltoch sa mi to znechutilo. Teraz je to uz v pohode. Vydrzat 🙂

whiterosses
18. jan 2013

ja som prvé dva mesiace jedla o dušu, a potom celé tehotenstvo málinko.. dostala som chuť do niečoho a potom som zjedla kúsok a už mi to nechutilo.. ja som sa aj chcela napchávať ale nešlo to, nebralo mi to .. každá žena je iná, každé tehotenstvo je iné ..

exupery
18. jan 2013

Nie nemala,vracala som kade som chodila 🙂 o mase som nemohla hovorit,nie ho este jest cele tehu,ale ked mi zistili tehu cukrovku v cca 30tyzdni,od vtedy by som zozrala aj samu seba,lebo som mala dietu 😀

ruzickaruzova
18. jan 2013

🙂 mne nechutilo nič, doteraz po troch rokoch mám averziu voči niektorým jedlám lebo sa mi sprotivili v tehotenstve. prvé týždne som stále len zvracala a jedla som maslové sušienky a slivky 😝 po asi mesiaci som schudla cca 7kíl, potom sa mi doktor vyhrozil nemocnicou tak som sa začala ládovať tabletkami proti nevolnosti a stále som si dávala čípky vždy ked som mala niekam ísť. ale jesť mi nechutilo vôbec. v druhom trimestri som konečne začala jesť a v treťom zase nechuť a zvracanie 😝

christin3
14. jún 2014

Som asi v druhom tyzdni tehu, v pondelok idem k lekarovi aby mi to potvrdil lebo som to zistila pred par dnami.tiez do seba nevien nic dostat, jem na silu ked uz mi je nevolno z prazdneho zaludka. Za dva tyzdne som dala dole 3 kg. Teraz mam 54 kg pri vyske 165cm. Ked to bude trvat dlhsie takto tak zo mna nic nezostane. Cely zivot som milovala sladke a teraz to nemusim.

lubka1983
14. jún 2014

Ahojte mozem sa opytat kedy vam zacali nevolnosto?nechutenstvo?

jarkac23
2. júl 2014

mne tiež nič nechutí, ale neberiem ani žiadne vitamíny okrem kyseliny listovej. Doplňali ste vitamíny formou tabliet? Ovocie ešte ako tak dokážem zjesť, ale zelenina fuuuuuuuj, ale mám pocit, že pomaly to prestáva, dnes som zjedla aj kus paradajky a papriky 😀

marienocka89
11. júl 2014

pre mňa sú jediným svetlom dňa raňajky, keď si na biely rohlík nacápem nitran salámu a zapíjam to colou. superextrazdravé :D cez deň mi to už tak nechutí :/

moja086
11. júl 2014

sonickav zda sa mi ze opisujes moje tehotenstvo, presne takto prebiehaju moje zaciatky, akurat, ze ja som v noci potom hladna, a cez den mozem maximalne rozok a jagurt a ovocie, inak nic nemozem ani vidiet a maso, salamy a podobne veci vobec :(

adka7295
9. júl 2015

No baby ja som na tom úplne podobne hlavne s moja086 cez deň ma ide pretrhnúť ako mi nič nechutí ledva dám do seba voľačo a aj to mi trvá tak 45 minút i keď je to len malé sústo no takmer vždy večer sa rozožeriem no na druhý deň som na tom znovu rovnako :D takže je to zrejme klasický príznak tehotenstva

silvika86
11. júl 2015

Ahojte, ja uz neviem co robit. Za posledny tyzden som nezjedla skoro nic. Som 7tt a schudla som 2 kg. Musim chodit do prace kde uz vazne nevladzem. Cely den na nohach je utrpenie najradsej by som len spala. Vecer este ako tak nieco zjem ale cely den nic. Ze vraj je to normalne a bude to trvat minimalne este 6 tyzdnov.
Tak drzte mi palce nech to prejde cim skor. :P

amelie123
11. júl 2015

ja som to mala cele tehu. keby som mohla jest len chladene ovocie a slepaci vyvar bolo by najlepsie pre mna.nic mi nebralo. raz za cas som mala strasnu chut na nieco a potom zas nechut.

luckacik
16. mar 2017

Ahojte baby ja som v 10tt ale s chuťou to je katastrofa teraz som začala pekne s ranajkami ale počas dňa to už je problém normálne hladam v hlave čo také by mohol manžel uvariť dúfam že to prejde rýchlo mne stačí že v kúpeľne cítim zo stupacky od susedov konec katastrofa

jardia
22. júl 2019

@amelie123 aj ja mám takýto problém . Že vôbec mi nechuti jesť . Mám raňajky . Obed ale večeru už skôr násilu. Nejake ovocie , zeleninu , polievku natlačim. Nemôžem uškodiť babetku ? Som cca 5-6tt

jardia
22. júl 2019

@silvika86 ja tiež malo jem . Nemôžem uškodiť babetku ?

silvika86
22. júl 2019

@jardia ahoj, ja som mala v tehu strasnu nechut do jedla. Maly sa narodil 3500g. Ledva som pribrala 10kg. Som dokazom ze dietatko si vezme co potrebuje takze ziaden strach o babo. Odporucila by som kyselinu listovu a vitaminy ak to uz s tym jedlom nepojde.

jardia
7. aug 2019

@betina1984 ahoj ja som v 7tt a mám nechut do jedla . Raňajky mám normálne , obed aspoň niečo zjem a včera je taka slabšia . Ale chuti mi ovocie . To jem v priebehu celého dňa . Nezvraciam . Nemôžem ublížiť babetku keď mám takéto stravovanie ,

Strana
z2