Mali ste niektorá tehotenstvo 3 mesiace bez príznakov?
Ahojte kamarátka ma taký problém vôbec nevedela že je tehotná až terás to zistila že je už v 3mesiaci a nemá žiadne príznaky mali ste to niektorá?
U nás v termínovej skupine jedna baba zistila, že je tehu až v 5mesiaci. Druha cca v 9-10tt. Náhodne na prehliadke u gyn. Ja keď som čakala syna, vedela som, že som
Tehu, lebo som spravila test. Ale keby nerobím, neviem. Jediný čas, kedy som zvracala, bol po svadbe, keď tam neter priniesla rotavirus a zvracalo 90% hostí 😂😂 a ja ako nevesta som si to rovno v 3t odniesla. V 6m tehotenstva. Dovtedy bez zvracania. Nebolelo ma prsia. Nič
Ja takisto. Okrem meškajú ej MS žiadne príznaky. Ani ranné nevoľnosti, zvláštne chute proste nič. Ako keby som ani tehotná nebola. A to ešte aj bruško som mala maličké. V deň sekcie sa ešte aj sestrička smiala co tam vlastne robím😂😂😂
Ja som 9+2 a od zaciatku sa tehotna necitim byt boleli ma len prsia asi tak od 5tt do konca 7tt aj unavena som bola ale všetko tak s mierou . Zle mi nebyvalo nikdy. Teraz uz ani prsia nebolia ani únava. Hormony sa vraj tak ustalia uz potom v tele. Teraz sa mi srm tam zda ze ma tak akoby steklilo tam na tej strane kde sa babo usadilo.
Absolútne nič. Iba mi neprišli a ms a podbrusko pobolievalo to bolo cele.
Ja som tiež dneska bola na ultrazvuk keď že mi ms mešká už 17 dní a nič uvidím zajtra mám výsledky :/
Okrem vymeškanej MS, som nemala dodnes žiadne príznaky. Dnes mi zacal 30tt.
Okrem rastúceho bruška, trošku boľavého chrbta a opuchajucich nôh, nemám doteraz nič 🙂

@iwuskapoh ani mne nič nebolo iba ma prsia asi 2 t boleli.mala som peknú pleť, vlasy a cítila som sa plne energie.Nie každá musí zvraciat, páliť ju zaha, mať hemeroidy a iné neduhy😋