icon

Mali ste niektorá tehotenstvo 3 mesiace bez príznakov?

iwuskapoh
22. júl 2019

Ahojte kamarátka ma taký problém vôbec nevedela že je tehotná až terás to zistila že je už v 3mesiaci a nemá žiadne príznaky mali ste to niektorá?

Strana
z2
eliska13
22. júl 2019

@iwuskapoh ani mne nič nebolo iba ma prsia asi 2 t boleli.mala som peknú pleť, vlasy a cítila som sa plne energie.Nie každá musí zvraciat, páliť ju zaha, mať hemeroidy a iné neduhy😋

elem227
23. júl 2019

@iwuskapoh vôbec nikdy som nezvracala, veď som sa aj čudovala že mi nič nie je že či je všetko ok .... jedine tak sa mi viac ľúbilo spať ale inak nič

liligreg
23. júl 2019

U nás v termínovej skupine jedna baba zistila, že je tehu až v 5mesiaci. Druha cca v 9-10tt. Náhodne na prehliadke u gyn. Ja keď som čakala syna, vedela som, že som
Tehu, lebo som spravila test. Ale keby nerobím, neviem. Jediný čas, kedy som zvracala, bol po svadbe, keď tam neter priniesla rotavirus a zvracalo 90% hostí 😂😂 a ja ako nevesta som si to rovno v 3t odniesla. V 6m tehotenstva. Dovtedy bez zvracania. Nebolelo ma prsia. Nič

janynyna
23. júl 2019

Ja takisto. Okrem meškajú ej MS žiadne príznaky. Ani ranné nevoľnosti, zvláštne chute proste nič. Ako keby som ani tehotná nebola. A to ešte aj bruško som mala maličké. V deň sekcie sa ešte aj sestrička smiala co tam vlastne robím😂😂😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
verona1989
23. júl 2019

Ja som 9+2 a od zaciatku sa tehotna necitim byt boleli ma len prsia asi tak od 5tt do konca 7tt aj unavena som bola ale všetko tak s mierou . Zle mi nebyvalo nikdy. Teraz uz ani prsia nebolia ani únava. Hormony sa vraj tak ustalia uz potom v tele. Teraz sa mi srm tam zda ze ma tak akoby steklilo tam na tej strane kde sa babo usadilo.

zuzi0911
23. júl 2019

Absolútne nič. Iba mi neprišli a ms a podbrusko pobolievalo to bolo cele.

iwuskapoh
autor
23. júl 2019

Ja som tiež dneska bola na ultrazvuk keď že mi ms mešká už 17 dní a nič uvidím zajtra mám výsledky :/

mati94
Autor odpoveď zmazal
miskamia1
9. aug 2019

Okrem vymeškanej MS, som nemala dodnes žiadne príznaky. Dnes mi zacal 30tt.
Okrem rastúceho bruška, trošku boľavého chrbta a opuchajucich nôh, nemám doteraz nič 🙂

Strana
z2