icon

Mám 42 rokov a čakám jednovaječné dvojičky

natalia0607
12. jún 2024

Ahojte žienky mám 42roky zistili mi čakám jedno vaječné dvôjčata som druhom mesiaci tehotenstva bojim sa či to dam a môj priateľ nechce vraj ma strach ja sa teším veľmi nechcem na potrat ma niekto skúsenosti napíšte mi

Strana
z2
natalia0607
autor
13. jún 2024

@betulinka1 áno dam ich urobit ktorom mesiaci sa da urobit

vler
13. jún 2024

@silvike ja som jedna z dobrovolne bezdetnych a nie som ukratena, milujem svoj zivot. Staci mi 5 minut v spolocnosti vrieskajuceho dietata aby mi bolo pripomenute aky zivot som nechcela a preto som si ho zariadila inak.
Autorka, ty deti chces tak uprimne prajem vsetko dobre, uzi si materstvo

silvike
13. jún 2024

@vler Nevies to vobec porovnat, nezazila si zivot ako matka.

medda_beda
13. jún 2024

@silvike No ty zase nezažiješ život ako nematka takže tiež nemôžete tvrdiť aké to je nemať nikdy deti.

silvike
13. jún 2024

@medda_beda Ja som ako nematka predsa zila, inak by som matkou nebola 🙄

medda_beda
13. jún 2024

@silvike Neprežiješ tak celý, život takže nemôžeš tvrdiť ako sa má človek ktorý deti nemá ani v 50tke.
O živote bez detí by ti povedal ten čo deti nikdy nemal a fakt nemám pocit žeby tí ľudia boli nešťastní.Užívajú si svoj kľud.Tí už deti máš, takže si nevieš predstaviť byť bez nich.
Ten čo deti nechce vie veľmi dobre, že o svoj čas a kľud prísť nechce takže mu deti nechýbajú.
Tí ľudia by boli nešťastní keby o to svoje pohodlie prišli.

martinka13
13. jún 2024

@h2 a? To znamená ze 42 ročná nemôže mat deti? Nechápem, o čo Ti ide.

silvike
13. jún 2024

@medda_beda Ked myslis ? Tvoj nazor. Ten co deti ma, vie, ze keby ich nemal, by prisiel o to stastie, lasku, radost a smiech, ktore so sebou deti do rodiny prinasaju 🙂

martinka13
13. jún 2024

@medda_beda pre Teba katastrofa, pre iného nie. Asi by si to musela prijať. Či by si ich niekam odopratala, že si dovolili dieťa vo vyššom veku?

h2
13. jún 2024

@martinka13 🤦‍♀️ A ja niekde píšem, že nemôže? Reagovala som na tvoj výrok, že "V dnešnej dobe budeš ešte mladá prvorodička." Lebo to je, bez urážky, nezmysel. Ja som rodila, ako 36 ročná a bola som "stará" prvorodička.

betulinka1
13. jún 2024

@natalia0607 robia sa z krvy hocikedy. Su to platené ale to sa porad, lebo su dva druhy.

medda_beda
13. jún 2024

@martinka13 To nie, ale nepovažujem to za najsprávnejšie rozhodnutie mať na staré kolená deti keď obaja rodičia majú vyšší vek.
Každého osobná vec.Ja som rada, že som mala mladých rodičov.

medda_beda
13. jún 2024

@silvike No veď to píšem, že bezdetnému je toto všetko jedno lebo má naplnenie niekde inde.To čo nepoznáš ti nechýba.

mamickalisticka
13. jún 2024

@natalia0607 pridaj sa do skupiny Máme doma dvojičky na fb. Dobrá skupinka na povzbudenie inými viacmamičkami 🫶

martinka13
13. jún 2024

@medda_beda s tým súhlasím. Zrejme to nebolo plánované rozhodnutie autorky. Ale stalo sa. Žiadna tragédia .

bankulienka
14. jún 2024

@natalia0607 to je super, keď sa Vám v takom veku podarilo otehotnieť.

bankulienka
14. jún 2024

@natalia0607
@natalia0607 aké máte tehotenstvo? To máte pre deti?

natalia0607
autor
14. jún 2024

@bankulienka trete tehotenstvo

zzzza
15. sep 2024

@natalia0607 ako ste dopadli

Strana
z2