Mám 42 rokov a čakám jednovaječné dvojičky
Ahojte žienky mám 42roky zistili mi čakám jedno vaječné dvôjčata som druhom mesiaci tehotenstva bojim sa či to dam a môj priateľ nechce vraj ma strach ja sa teším veľmi nechcem na potrat ma niekto skúsenosti napíšte mi
@silvike ja som jedna z dobrovolne bezdetnych a nie som ukratena, milujem svoj zivot. Staci mi 5 minut v spolocnosti vrieskajuceho dietata aby mi bolo pripomenute aky zivot som nechcela a preto som si ho zariadila inak.
Autorka, ty deti chces tak uprimne prajem vsetko dobre, uzi si materstvo
@silvike No ty zase nezažiješ život ako nematka takže tiež nemôžete tvrdiť aké to je nemať nikdy deti.
@medda_beda Ja som ako nematka predsa zila, inak by som matkou nebola 🙄
@silvike Neprežiješ tak celý, život takže nemôžeš tvrdiť ako sa má človek ktorý deti nemá ani v 50tke.
O živote bez detí by ti povedal ten čo deti nikdy nemal a fakt nemám pocit žeby tí ľudia boli nešťastní.Užívajú si svoj kľud.Tí už deti máš, takže si nevieš predstaviť byť bez nich.
Ten čo deti nechce vie veľmi dobre, že o svoj čas a kľud prísť nechce takže mu deti nechýbajú.
Tí ľudia by boli nešťastní keby o to svoje pohodlie prišli.
@h2 a? To znamená ze 42 ročná nemôže mat deti? Nechápem, o čo Ti ide.
@medda_beda Ked myslis ? Tvoj nazor. Ten co deti ma, vie, ze keby ich nemal, by prisiel o to stastie, lasku, radost a smiech, ktore so sebou deti do rodiny prinasaju 🙂
@medda_beda pre Teba katastrofa, pre iného nie. Asi by si to musela prijať. Či by si ich niekam odopratala, že si dovolili dieťa vo vyššom veku?
@martinka13 🤦♀️ A ja niekde píšem, že nemôže? Reagovala som na tvoj výrok, že "V dnešnej dobe budeš ešte mladá prvorodička." Lebo to je, bez urážky, nezmysel. Ja som rodila, ako 36 ročná a bola som "stará" prvorodička.
@natalia0607 robia sa z krvy hocikedy. Su to platené ale to sa porad, lebo su dva druhy.
@martinka13 To nie, ale nepovažujem to za najsprávnejšie rozhodnutie mať na staré kolená deti keď obaja rodičia majú vyšší vek.
Každého osobná vec.Ja som rada, že som mala mladých rodičov.
@silvike No veď to píšem, že bezdetnému je toto všetko jedno lebo má naplnenie niekde inde.To čo nepoznáš ti nechýba.
@natalia0607 pridaj sa do skupiny Máme doma dvojičky na fb. Dobrá skupinka na povzbudenie inými viacmamičkami 🫶
@medda_beda s tým súhlasím. Zrejme to nebolo plánované rozhodnutie autorky. Ale stalo sa. Žiadna tragédia .
@natalia0607 to je super, keď sa Vám v takom veku podarilo otehotnieť.
@natalia0607
@natalia0607 aké máte tehotenstvo? To máte pre deti?
@bankulienka trete tehotenstvo
@natalia0607 ako ste dopadli

@betulinka1 áno dam ich urobit ktorom mesiaci sa da urobit