Môžem hríby v 5-6 tt?
Ahojte, keďže sa blížia Vianoce a varenie kapustnice chcem sa spýtať, či sa v začiatkoch tehotenstva môžu jesť hríby. Neviem si bez nich kapustnicu predstaviť :( na nete číta, že sa môžu potom zas že nie, tak vôbec neviem teraz.
Ďakujem za pomoc 🙂
@h_petra ja som na silvestra nevedela že som tehotná a dala som si alkohol... dojčím a dala som si na vianoce 1dcl vína s rodinou... čuduj sa svete moje dieťa je zdravé a lekárka mi ho vychvalila do nebies... počas tehotenstva mi môj snubenec spravil sushi... rybka bola tepelne spracovana... jedla som všetko čo som chcela a raz aj miniklobasky s milkshakom (tehotenske chute proste no)... sme tu obaja a radujeme sa zo života... neprehaňajme s opatrnosťou a nedržme deti v sterilných prostrediach... to škodí viac ako občasné jemné a decentné "prehrešky" nás mamičiek... aj matky sú len ľudia... a každá mi dá za pravdu že chce to najlepšie pre svoje dieťa...

@evittam nie všetky nemajú postihnuté deti . Preto som napísala - tak ako jednej neublíži 10 poharikov tak môže ublížiť druhej 1 pohárik . Neviem ako zrozumiteľnejšie sa to dá ešte napísať . Tiež plánujem na Silvestra dať si šampanské na prípitok lebo verím že ten jeden pohárik mi neuškodí ale tipujem že aj tak si ho nakoniec nedám . A prepac ale porovnávať Google s knihami . Fuu . Darmo sú doktori alergicky na to keď pacienti používajú dr Google . Predsa len knihy majú overené informácie od odborníkov , nie od nejakej redaktorky ktorá každý deň píše článok na úplne inú tému . Napr jedna nemenovaná stránka pre mamičky píše v jednom článku že treba jesť pomaranče a v druhom píše rovnaka stránka že treba sa im vyhýbať . Hmmm. Toto je ten vás Google . A keď už tak ja som ani na Google nikde nenašla ženy sa alkohol mal obmedziť respektivne že sa neodporúča. Všade som citala len to že sa mu treba vyhnúť