Môžem si v 8. týždni vypýtať snímku od lekára?
Dobrý večer dievcata 29 idem lekárovi na ďalšie sono to budem 8 tt a 3 dni myslite že si môžem už vypýtať snímku? Nakoľko mi ju nechcel dať ešte keď som bola v 5 tt
Myslim, ze kazdy lekar to ma inak.
Viem ale, ze vela lekarov to robi tak (aj moja), ze davaju prvu snimku aj s tehotenskou knizkou az okolo 12tt, kedy je to tehotenstvo uz “viac iste”. Je to tak lepsie aj pre zeny podla mna...kvoli pripadnemu nestastnemu a skoremu koncu.
ja som dostala prvu snimku hned na prvom vysetreni, bola som v 5tt. Dr sa ma ani nepytala a dala mi ju.
@alexandra2468 Moj dava knizku automaticky po akcii srdca, v 7tt som dostala, dokonca aj teraz, ked ma varoval, aby som sa nachystala na potrat. Vraj keby som mala akekolvek zdravotne komplikacie a brali ma do nemocnice akutne, aby ju u mna nasli a vedeli bezpecne postupovat. Som trochu prekvapena, ze to tak nie je vsade 🙂
Mne moja nechcela dat v 12tt na poradni, povedala, ze neni umelecky atelier aby mi tlacila fotky, pritom sono mi robila.. a neukazala mi ani na obrazovke, ci tam to dieta vobec je. Keby ma nehospitalizovali v nemocke, kde mi babo ukazali, aj fotku vytlacili v 13tt, tak ho vidim prvy x az v 20tt u Grochala.
Prečo ti nechcel dat :O ja mam fotky už keď bol len taky fliačik maličký 😊❤️
Určite si pýtaj. Mne dáva dr fotku pri každom ultrazvuku. Aspoň doma sledujem ako drobec narástol 🙂
Pýtaj si. Ja som bola na potvrdenie tehu 28.10.2019 (5tt-6tt podľa Dr.) a fotku mi dala. Je to vlastne prvá fotka nášho pokladu
zakon ti to nezakazuje 😀 ,a le lekari nei vzdy chcu davat. niekde sa za to plati. mne dr. dal, ked som pytala,a le samemu to nenapadlo. sono mi robil casto, no len 1x mi dal snimku sam, lebo mala na nej mala obe rucicky pred nostekom a prsteky krasne vystrete. normalne sa dali poratat. si so mna asi prcu robila 😀 a dr. sa na tom pobavila sam to vytlacil.
Ak má na ultrazvuku tlaciaren, má v nej papier a má fotku v cenníku, tak nebude problém... ale možno tí, co fotky nespoplatnuju, nebudu minat papier do tlaciarne fotenim na kazdej kontrole...
A ak by si si odfotila mobilom? Mozno aj to je riesenie.

Moj mi da vzdy, ked mu zaplatim 😄 aj foto prazdnej maternice by mi v klude vytlacil 😂 takze smelo si pytaj, uz tam nieco bude vidiet