icon

Na čo si dávať pozor v 6. týždni tehotenstva?

31. jan 2025

Prepáčte ze anonymne ale mam tu blízkych a nikto okrem manžela to nevie

nemam potvrdene tehu keďže az 11teho idem k lekárke len appka ukazuje 6tt
Možno divná otázka ale pri prvom tehu som z veľa veci mala strach skoro nic som nerobila aby sme nezažili MA (kedze prve tehu bolo MA a druhe úspešne) kedze bezne mamičky zdvihaju svoje deti počas tehu tak naco si davat pozor tym padom.nakupy tazsie môžem nosit ze?
Alebo teraz som rozkladala gauč dcerka chora tak vzdy vtedy rozkladame nemohlo sa nic stať keďže som kus sa namahala ale snazila som sa aby som nenapinala veo bruško
Ďakujem za odpoveď 😇

anavixy
31. jan 2025

Nie, v tomto tyzdni sa nic nemohlo stat. Ked dojde k MA alebo abortu vseobecne, ide o vnutorne vplyvy, zly vyvin embrya.. ty nemas ako zvonka mechanicky/fyzicky tomu embryu ublizit.

terezkaarthuramax
31. jan 2025

Drzim ti palce aby ti to vyslo a narodilo sa zdrave babatko

kiki68
31. jan 2025

Na nic, tam je to o prirode. Bud to je dobre, alebo nie.

autor
31. jan 2025

Ďakujem za info tiez.si tak myslím
Plus mame ďalší problém manzel od vcera 39 teploty malá akurát teraz vecer schytala mam strach ze schytam aj ja plus sa bojime ze moze sa poskodit plod

sisa_s
31. jan 2025

Ten stres ti viac skodi ako rozkladanie gauca

sasikes
1. feb 2025

Ja som na tom podobne, podľa app som 6tt podľa testu 4-5tt.
Mám nepravidelnú MS, ale bola som u gyn vo štvrtok, a pekne už videla gestacný vak. Mám ešte počkať a prísť 10.2. znovu.
Zatiaľ robím veci úplne bezne, okrem zimných športov to som “vysadila” úplne teraz.
Strašne sa neviem dočkať tej ďalšej kontroly 🥹
Držím veľmi veľmi silo palčeky nech vám to vyjde ❤️

autor
1. feb 2025

@sasikes mna dala aa 11.2 sestra aby bolo vidno uz srdce....ja tiež robím vsetko pracujem nemam žiadne príznaky okrem toho ze mi mešká a ze som si spravila test (prve tehu oba som mala bolesti od začiatku) aj zle mi bolo asi od 6 7 tt
Len mam strach ked.dostanem horúčky muza som.izolovala.od štvrtku ale.dieta nedokazem kedze zbijam jej horúčky aj ccelu noc🤦‍♀️

sasikes
1. feb 2025

Ja tiez príznaky skoro žiadne, jediný jeden - zväčšené a boľavé prsia.
Verím že sa čoskoro manžel a dcérka uzdravia a teba to len minie. Ťažko je izolovať sa úplne, a hlavne teraz keď je toto chrípkové obdobie 😞

autor
1. feb 2025

@sasikes pri covide ked mal.muz vyslo nenakazili sme sa mame vacsi dom takze on v spalni je len a keď ide na wc tak.s.ruskom ;)
Je chripka v okoli asi kazdy prechadza....fakt som zvedava co ma.caka dnes ešte rýchlo navarim popratam a potom uz len oddych

Mna ani prsia nebolia trošku bradavky ked si zatlacim.ak len ja bruchu tak som zvedava ako co bude....len bola som v decembri u lekarky všetko bolo.ok az na cytologiu a sme sa snazili od leta takze jedine tehu je to😁😁 a verim ze toto dam.v pohode nie ako prvé ze ani z.postele som sa nevedela postaviť cele.dni cele.tehu

sasikes
1. feb 2025

Daj určite vedieť ako sa držíte. Budeme si písať aj po kontrole čo mame takmer naraz ☺️

autor
1. feb 2025

@sasikes ja som fakt zvedava ako všetko dopadne myslim u nas chrípka a kontrola.....kedze je to druhe nejak to inac beriem a nechcem sa velmi obmedzovať ale zatiaľ fakt nemam pocit ze som.tehotna ako pri prvej🤣

jamidea
1. feb 2025

Na alkohol a drogy. Ine nic neobvykle ( urazy a pod.jasne ze nepisem).

sasikes
Autor odpoveď zmazal
sasikes
11. feb 2025

Ako dopadla kontrola ? ☺️