icon

Neviem vôbec v koľkom týždni som a bolí ma brucho

8. aug 2020

Ženy pomoc k môjmu gynekológovi je problém sa objednať jednoducho sa tam nedovolam dlhé týždne a keďže mam doma 10mes synčeka nedá sa mi ísť hocikedy musím to zladiť s mužom 🤷🏻‍♀️ menštruáciu som mala naposledy v máji asi 🤦🏻‍♀️ no ale cítim sa divne spodok brucha ma občas zabolí ti je celkom normálne ale včera v noci som mala strašne bodanie.. Začalo to znova teraz večer takže už zvažujem ísť na pohotovosť keďže už mám naozaj strach len tam veľmi nemajú radi večerné a nočné návštevy tak sa ešte pýtam vás čo to asi môže byť?

autor
8. aug 2020

Tak sa ešte spýtam vás čo to asi môže byť?

ukulela
8. aug 2020

V prvom rade máš pozitívny test? Môže to byť aj zapal, nie tehotenstvo. Ak máš bolesti, choď radšej na pohotovosť. A doktora, ktorému sa nevieš dovolať prečo nezmenis?!!

autor
8. aug 2020

@ukulela áno jasne dve čiarky dva testy.. No rozmýšľam len ci ma iný vezme takto na rýchlo

ukulela
8. aug 2020

Volaj A opýtaj sa ale od prvej prehliadky tehotnej by ťa normálne mal zobrať.

zoeazari
8. aug 2020

Ako že nemajú radi nočné a večerné návštevy?Na pohotovosti?Veď na to hádam pohotovosť je..Utekaj tam

mondolina
8. aug 2020

Píšeš, že ASI si mala menzes v máji? Na tvojom mieste by som išla na pohotovosť, a treba nájsť normálneho gynekológa.

miskamichalka
8. aug 2020

Urcite utekaj na pohotovost. To ze tcoj gynekolog na teba kasle ty nemozes!

veronikaszabova
8. aug 2020

Inak len taka info - ak od 16tt nebudes chodit na prehliadky ako tehotna, nedostanes prispevok pri narodeni dietata. Tak rychlo zisti, kedy si mala menzes a rataj.

tesorinka
8. aug 2020

Urcite chod na pohotovost. Radsej zbytocne ako nieco zanedbat. Moze ist o mimomaternicove tehotenstvo...

denden77
8. aug 2020

nie som zastanca toho, ked niekto bezi k Dr., len co najde sotva viditelnu druhu ciarku na teste.. ale toto je opacny extrem.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

veronikaszabova
8. aug 2020

@denden77 a ani nevediet, kedy mala posledny menzes 🤦‍♀️

denden77
8. aug 2020

@veronikaszabova co bude samozrejme prva otazka na gynde.. ach 🤦‍♀️

dagmar13
10. aug 2020

Ja som mala poslednú ms v.maji a teraz som 13 týždeň už mám za.sebou aj prvé odbery krvi...robia saod 11-13 týždňa....mala by si ist