Nie je akcia plodu v 5. týždni. Poradíte?
Ahojte kočky. Potrebujem poradiť, lebo som zúfala. Som asi tak v 5 týždni tehot. bolia ma prsia (teraz trošku menej,ale bolia), napína ma každú chvľu, páli ma záha. Bola som dnes u dr .vidno tam vačok(plod) ,ale nemám žiadnu akciu.Idem na ďalšie sono v piatok k inému dr. vraj sa potrebuje viac posudkov, dňa 25.4 mi robila dr.sono a aj dnes, a vraj sme medzitým nenarástli. Najhoršie je že ešte aj špiním dakedy troška krvavý, dakedy hnedý výtok. Chcem sa spýtať či sa mám dačoho obávať alebo nemám mať s ničoho strach a nemyslieť na nič zlé, neviete mi dakto poradiť?Mala niektorá z vás taký problém ja mám už dve deti a toto som ešte nemala tak sa toho bojím ☹ 😔 Martina
v 5tom tt nemusi byt vidno akcia,l spravidla ani nebyva vidno, skor 6ty u niekoho aj 7my 8my tt, takze tohto by som sa nebala Snad mas nejayk pogesteron nasadeny tabletkovy ked spinis -Utrogestan alebo Duphaston.. Drzim palce nech ti to vyjde..Treba len cakat, zial, .. ver babatku ze to zdola a narastie
No, ja Ta tiez nechcem nejako strasit, ale mne sa takto zacal MA. Sice podla sona som bola a konci 6tt, ale podla datumu pocatia koniec 5tt, preto sa cakalo na akciu srdiecka. K dr. som sla s "drobnym" spinenim, ktore bolo do hneda, ale napr. len rano, ked som sla na WC, potom cely den nic, potom zase len vecer. Na dalsi den rano sa to zopakovalo, tak som sla uz rovno do nemocky a uz si ma tam nechali, ze bude sa cakat, co sa bude diat (ci sa predsa len neobjavi ta akcia srdiecka). No a do vecera uz to bolo jasne ☹ Ale na druhej strane, mne vsetky priznaky par dni predtym akoby slabli - prestavalo mi byt zle, bola mi zima akasi... Taky cudny pocit som mala. Ale Ty mas priznaky, takze to je zrejme dobre znamenie 😉 Niekedy sa vraj moze spinenie objavit v prvom trimestri ako menstruacia... Nemala by si mat MS v tychto dnoch, keby si nebola tehu? Niekto takto spini v case, keby mal mat MS... To je tazko povedat, v takomto nizkom stadiu, je to take na hrane, ze kludne to nemusi nic znamenat a srdecna akcia sa kludne moze este objavit 😉
ja som bola podobný prípad.... tiež som špinila a v tom 5tt bolo vidno len vačok.... dostala som duphaston, oddych, viac ležať, nenamáhať sa, na kontrole v 6 tt už bilo srdiečko, oddychovala som do konca 3 mesiaca a potom už som nemusela ani ležať, len sa šetriť 🙂
problem podla mna neni v akcii srdiecka ta naozaj vobec nemusi byt ani v 6 tt ale skor v tom ze plod nerastie ... a ako si na tom s hcg... stupa?
V 5.tt nemusi vidiet ani plod,nieto este akciu...Nestresuj sa,uzivaj si tehotenstvo,na buducej navsteve uz bude vsetko OK.Ja som bola prvykrat u lekara az v 10.tt a prezila som.No stress

hmmm v 5-tom tt este nemusi byt vidno akciu... no v 5tt by si mala byt len jeden tyzden... ak babo nenarastlo, tak to zrejme nebudu dobre spravy :( ja to poznam... v zaciatkoch plod rastie velmi rychlo a uz po 7 dnoch je vidno zmenu, ak to tak nie je je to zle... no nestracaj nadej... este mas sancu...drz sa