Nie je hCG 690 na úplnom začiatku tehotenstva dosť málo?
Dobre ráno. Som 4-5 tt. Hcg mám 690. Nie je to malo? 😞
@anjelicek26 mne lekárka včera zobrala aj napriek tomu, že som povedala že je ešte skoro a že radšej prídem o týždeň 🤦♀️
Isla si prilis skoro a je rozdiel ci si 4tt co je este pred menstruaciou alebo 5tt co je napr 4+ 3 🙂 ja som mala v den ocakavanej ms hcg 500. Čiže klud. Bude to ok 😉 nabuduce nechod k dr tak skoro ak neboli tazkosti alebo netreba lieky 🙂
Ja som mala v 4tt hodnotu 30😂…a mam tu uz 3m synceka ;) ide o rast tej hodnoty
Zajtra a v piatok ma lekárka voľno, čiže nepôjdem na odber krvi. Už sa asi nijako nedá zistiť, či stúpa hcg však?
Autorka nestresuj sa tým.. môj nazor je že je dobre že ti zobrala krv aj takto skoro..
Moja dr (už bývala) mi z 3vyšetrení ani raz nezobrala krv, podla sona videla že plod je menší ale krv nebrala.. na 4 kontrole už som nepočula od nej dobre správy
Teraz moja nova dr ked som sa s nou rozpravala že ako moja byvala dr postupovala tak len krutila hlavou.. že aspon na tom prvom vyšetrení mi mala brat a zistila by možno že niečo nie je v poriadku a mohla nasadiť lieky na udržanie atd atd
Takže ak by tvoja dr usudila že je hcg nizke tak by ti určite povedala a možno niečo predpísala.. ak nepovedala nič ber to že je v norme
Hlavne sa nestresuj kvoli takymto veciam..stres je pre teba v tejto dobe to najhoršie čo môžeš robiť
Teš sa, užívaj si a keď dr nevraví nič zlé tak o to viac 🙂
ja 4+0 - 254 hcg. tiez sa mi to zda malo ale sestricka ma ubezpecila ze je to v pohode
Dakujem. Dúfajme, že bude ok všetko. 💓
Ahoj podla mna to je v poriadku pred tyzdnoom som sa ja takto stresovala 7 dni mi meskala ms a mala som hcg hodnotu 410 a na ultrazvuku bol vak 7.3mm velky a podla dr. To bol 4 tt no teraz v stredu som bola a zrazu uz bolo hcg 4300 a hivorila ze to vidi na 5+-6 tt. A na utzv bolo uz vidiet 19.mm vak plus plodik malinky takze neboj sa a viem jak sa citis toto som prezivala presne aj ja ale mozem ta ubezpecit ze nabuduce sa uz prekvapis jak vysoke hodnoti budes mat. ❤️🙏
@srdiecko99 Dakujem za povzbudenie ❤️ Teraz som si robila test a už je silnejšia čiarka
Krasne kolajnice gratulujem
@nika_val no z jedneho odberu zaver nespravi 🙂 iba ju vystresovala
@srdiecko99 Dakujem ❤️
Ja som mala v takomto čase 350 a všetko bolo a je v poriadku. 🙂 držím prsty
hcg ma velke rozpatie kolko moze byt… jedna zena moze mat 400 ina 1200 jednotiek v tom istom tyzdni a obe mozu byt v poriadku… treba robit minimalne dva odbery aby sa dalo nieco predkpokladat… hcg o dva dni by malo stupnut minimalne na dvojnasobok pri zdravo prebiehajucom tehotenstve
A ako sa teraz citis mas aj nieco nove ohľadom toho hcg ci?
@berkyd Dakujem 💋
@ivec16 Dakujem upokojila si ma.
@srdiecko99 no mám ísť vo štvrtok ráno v dr tak uvidím čo je nové. Ale ide to veľmi pomaly :(
aj ciarky ti na teste silneju ťto je dobre znamenie ;)
@ivec16 to je pravda 🙂 myslíš, že si mám ešte urobiť test v stredu? Alebo netreba?
myslim ze hlavne sa upokoj, aj tak sa s tym neda nic robita. preto je zbytocne sa stresovat, treba len cakat
@ivec16 máš pravdu, aj ja som tak nastavená 🙂

Tak je to na dolnej hranici, ale to nemusi znamenat nic...staci sa uhniezdit ci ovulka prebehnut par dni neskor a cele to vyzera inak...pre toto som si nikdy nedala zobrat krv na hodnotu hcg, len by ma to zbytocne stresovalo.