icon

Nie je hCG 690 na úplnom začiatku tehotenstva dosť málo?

25. máj 2022

Dobre ráno. Som 4-5 tt. Hcg mám 690. Nie je to malo? 😞

anjelicek26
25. máj 2022

Tak je to na dolnej hranici, ale to nemusi znamenat nic...staci sa uhniezdit ci ovulka prebehnut par dni neskor a cele to vyzera inak...pre toto som si nikdy nedala zobrat krv na hodnotu hcg, len by ma to zbytocne stresovalo.

autor
25. máj 2022

@anjelicek26 mne lekárka včera zobrala aj napriek tomu, že som povedala že je ešte skoro a že radšej prídem o týždeň 🤦‍♀️

miskamicha
25. máj 2022

Isla si prilis skoro a je rozdiel ci si 4tt co je este pred menstruaciou alebo 5tt co je napr 4+ 3 🙂 ja som mala v den ocakavanej ms hcg 500. Čiže klud. Bude to ok 😉 nabuduce nechod k dr tak skoro ak neboli tazkosti alebo netreba lieky 🙂

hederamonstera
25. máj 2022

Ja som mala v 4tt hodnotu 30😂…a mam tu uz 3m synceka ;) ide o rast tej hodnoty

autor
25. máj 2022

Zajtra a v piatok ma lekárka voľno, čiže nepôjdem na odber krvi. Už sa asi nijako nedá zistiť, či stúpa hcg však?

nika_val
25. máj 2022

Autorka nestresuj sa tým.. môj nazor je že je dobre že ti zobrala krv aj takto skoro..
Moja dr (už bývala) mi z 3vyšetrení ani raz nezobrala krv, podla sona videla že plod je menší ale krv nebrala.. na 4 kontrole už som nepočula od nej dobre správy
Teraz moja nova dr ked som sa s nou rozpravala že ako moja byvala dr postupovala tak len krutila hlavou.. že aspon na tom prvom vyšetrení mi mala brat a zistila by možno že niečo nie je v poriadku a mohla nasadiť lieky na udržanie atd atd
Takže ak by tvoja dr usudila že je hcg nizke tak by ti určite povedala a možno niečo predpísala.. ak nepovedala nič ber to že je v norme
Hlavne sa nestresuj kvoli takymto veciam..stres je pre teba v tejto dobe to najhoršie čo môžeš robiť
Teš sa, užívaj si a keď dr nevraví nič zlé tak o to viac 🙂

elinosar
25. máj 2022

ja 4+0 - 254 hcg. tiez sa mi to zda malo ale sestricka ma ubezpecila ze je to v pohode

autor
25. máj 2022

Dakujem. Dúfajme, že bude ok všetko. 💓

srdiecko99
27. máj 2022

Ahoj podla mna to je v poriadku pred tyzdnoom som sa ja takto stresovala 7 dni mi meskala ms a mala som hcg hodnotu 410 a na ultrazvuku bol vak 7.3mm velky a podla dr. To bol 4 tt no teraz v stredu som bola a zrazu uz bolo hcg 4300 a hivorila ze to vidi na 5+-6 tt. A na utzv bolo uz vidiet 19.mm vak plus plodik malinky takze neboj sa a viem jak sa citis toto som prezivala presne aj ja ale mozem ta ubezpecit ze nabuduce sa uz prekvapis jak vysoke hodnoti budes mat. ❤️🙏

autor
27. máj 2022

@srdiecko99 Dakujem za povzbudenie ❤️ Teraz som si robila test a už je silnejšia čiarka

srdiecko99
30. máj 2022

Krasne kolajnice gratulujem

miskamicha
30. máj 2022

@nika_val no z jedneho odberu zaver nespravi 🙂 iba ju vystresovala

autor
30. máj 2022

@srdiecko99 Dakujem ❤️

srdiecko99
Autor odpoveď zmazal
berkyd
30. máj 2022

Ja som mala v takomto čase 350 a všetko bolo a je v poriadku. 🙂 držím prsty

ivec16
30. máj 2022

hcg ma velke rozpatie kolko moze byt… jedna zena moze mat 400 ina 1200 jednotiek v tom istom tyzdni a obe mozu byt v poriadku… treba robit minimalne dva odbery aby sa dalo nieco predkpokladat… hcg o dva dni by malo stupnut minimalne na dvojnasobok pri zdravo prebiehajucom tehotenstve

srdiecko99
30. máj 2022

A ako sa teraz citis mas aj nieco nove ohľadom toho hcg ci?

autor
30. máj 2022

@berkyd Dakujem 💋
@ivec16 Dakujem upokojila si ma.
@srdiecko99 no mám ísť vo štvrtok ráno v dr tak uvidím čo je nové. Ale ide to veľmi pomaly :(

ivec16
30. máj 2022

aj ciarky ti na teste silneju ťto je dobre znamenie ;)

autor
30. máj 2022

@ivec16 to je pravda 🙂 myslíš, že si mám ešte urobiť test v stredu? Alebo netreba?

ivec16
30. máj 2022

myslim ze hlavne sa upokoj, aj tak sa s tym neda nic robita. preto je zbytocne sa stresovat, treba len cakat

autor
30. máj 2022

@ivec16 máš pravdu, aj ja som tak nastavená 🙂