icon

Nízky ľudský choriový gonadotropín na začiatku tehotenstva

kafanka5
27. apr 2015

Ahojte. Mala niektorá nízke HCG na začiatku tehotenstva, a dopadlo to dobre? Som 26dc a mám hodnotu len 43. Doktorka povedala, že tehotná som, ale je to veľmi nízke, musím ísť znova o 2 dni..... ☹

Strana
z2
shania31
29. apr 2015

Hm, ja som mala prve tehotenstvo nizke a ani sa hodnota nezdvojnasobovala. Dg. Missed abortion. Strasne pocity, co som prezivala.

ivca88
29. apr 2015

neboj... oni ta este v nemocnici skontroluju.... 🙂 a aspon budes poznat nazor aj ineho doktora...
Napriklad v irsku kyretaz skor ako v 8 tt nerobia pokial ju netreba ...

kafanka5
autor
29. apr 2015

@shania31 ja to poznam,uz mam za sebou MA...ten pocit je strasny...

kafanka5
autor
29. apr 2015

@ivca88 nejdem do nemocnice. Chcem ist do Martina nech mi povedia narovinu nebavi ma stale cakat.Okrem toho u mojho gynekologa cakame v cakarni aj 3hodiny.

ivca88
29. apr 2015

@kafanka5 no skus ...mozno bude vsetko uplne v poriadku 😉

shania31
29. apr 2015

@kafanka5
Pricina asi zatial neznama ze? Ja som tiez tlacila na svojho lekara, ze potrebujem vysetrenia absolvovat, zazivat opat som to nechcela. Kedze 4 roky sme sa snazili .....

kafanka5
autor
29. apr 2015

@ivca88 si predstav že teraz mi v Martine doktorka odpísala , že hodnota je OK....je to normálne?

kafanka5
autor
29. apr 2015

@shania31 ano neznáma. Ale mám PCO takže .....možno to bolo tým....a stále sa snažíte?

ivca88
29. apr 2015

@kafanka5 och .... vies co.... ver ! 🙂 ver ze je vsetko v poriadku....nenechaj sa odradit,.... sama si pisala ze ti nic nieje....🙂
A keby sa to nedajboze poserie,,,bolelo by to rovnako,...
Takze hladkaj si brusko a ver ze babo je v poriadku...a raz ho budes moct objat 🙂

shania31
29. apr 2015

@kafanka5
Momentalne nie, mame 2 rocne dvojicky 😉

bibiana26
29. apr 2015

@kafanka5 no to si už neviem,aké bolo vysoké to hcg. Viem,že mi dr. v CAR hovoril,že som ho mala nízke, ale nepovedal koľko a pravdu povediac som sa na to nepýtala. Ak nešpiníš, nekrvácaš je to dobre. Na kontrolné sono do CARu nemáš ísť?

ivca88
29. apr 2015

pri hodnote 100 sa moc neoplati ist na sono.... treba pockat este tyzden 🙂

paskolinka
29. apr 2015

@kafanka5 nie je to velmi vysoke, ale zase hcg pokial viem sa ma cca kazde dva dni zdojnasobit, a to u teba sedi... tak hadam bude vsetko ok 🙂

kafanka5
autor
29. apr 2015

@bibiana26
@ivca88 Na sono idem v pondelok, len aby vylúčil mimomat. tehu, tiež mi ešte bude brať krv,neviem ako to vydržím. Zaujímavé je, že jedna doktorka mi v Car povedala, že je to malo a druhá , že je to v poriadku....poznám kočky, čo im po týždni hcg vystúpilo na 6tis.....budem veriť...

oliinka
29. apr 2015

Ahojte menzes som mala dostať okolo 15.4. Neprisiel do 20-teho tak som testovala a pozitívny ale začala som spinit krvácať potom takže na sone v piatok nič nebolo vidieť ze menzes sliznica nizko ale v pondelok som bola na krv a hcg 18,5 včera som ešte rano spinila večer nie ale v noci bolesti v podbrusku a dnes zasa trošku spinim po utreti zajtra mám ísť na krv zasa a testy mám takéto čo si myslite čo to bude?ďakujem

kafanka5
autor
29. apr 2015

@oliinka ahoj. hcg 18,5 je ešte menej ako moje 43, a to už ma doktor straší , že zle...ale uvidíš, aj ja styale verím. Kedy máš ísť znova?

oliinka
29. apr 2015

@kafanka5 zajtra mám ísť na krv ale asi to bude mikropotrat potrat hádam nie mimomaternicove ked je to také nízke ja som aj krvacala spinim a ty

oliinka
29. apr 2015

@kafanka5 a co si myslite o testoch su už negativne asi že?

kafanka5
autor
29. apr 2015

@oliinka netuším, ťažko sa popisuje, ale skor negativne:(

Strana
z2