Občasne špinenie v 7. týždni
Ahojte. Trapi ma obcasne slabucke spinenie /svetlohnede/. V poslednych tyzdnoch Sem tam raz za 3-4 dni, niekedy aj po 10dnoch sa mi objavi na chvilinku v objeme ani nie 1 intimky sem tam. Vzdy je to sprevadzane miernou bolestou nad zadkom. Moze to byt este zaryvanie dietatka ? Som v 7 tyzdni. Uzivam preventivne duphastan /po potrate/ V akom pripade by to bolo naozaj zle ?
Môže aj nemusí byt normálne. Možno si mala/máš hematóm a ten sa vylučuje. Stáva sa. Ja by som zašla k lekárovi alebo na pohotovosť nech spravia somo
Neni to asik dobre mne tak zacal potrat nechcem ta strasit ale ja som tiez zo zaciatku sem.tam.hnedy vytok a potom neskor o par dni sa mi aj krv spustila bola som v 13tyzdni
@sanny2993 Ja som v tom tyzdni krvacala a lekar mi povedal, ze to bolo tym, ze sa dietatko "zavrtavalo" hlbsie a cievky okolo toho miesta sa proste mohli trochu poskodit. Ze v tom tyzdni sa to stava, ale ze vzdy treba ist za lekarom, aby posudil situaciu, lebo mozu byt aj ine priciny. Doslova mi povedal, ze netreba robit paniku sice, ale treba prist a nariadil mi setrnejsi rezim na par dni.
@mima173 gratulujem, jeeeej, a prajem za mech zdravičkaa 🙂 . Po akom case po prvom "smutočku" sa zadarilo ? Jasom mala missed v maji. Kyrtaž v juni. A hneď po 6 tyzdnoch ked prisla mrska sa nam v juli zadarilo 🙂 akoby si to telo pytalo, bolo pripravene. Pred tymto vsetkym snaha skoro rok .. su to zazraky prirody 🙂
@mima173 mne povedala moja gynda cakat 6 mesiacov. Druhy gynekolog mi povedal ze je to uz staromodny nazor praveze vraj po polroku zas je maternica "ochudobnrna" o tie nastartovzne hormony z predosleho tehu. Az do ms som pila alchemilkovy caj a vsetko slo ako po masle... Drzim palce nech je vsetko ok 🙂
@mima173 mne poradili alchemilku na rychle obnovenie vystelky maternice po zakroku nakolko som vedela ze budeme skusat uz hned po prvej mrske. A femibion je super moja gynekologicka ho velmi chvali najmä v prvom trimestri. Tiez ho uzivam aj ked mi tie bečka rozpapali zaludok nakolko som bola pred tehu na obmedzenejsej strave /sladkosti, vyprazane a mucne jedla nie/ale cert to ber 🙂

@sanny2993 ahoj, nie som lekar, ale podla mna to "zaryvanie dietatka" nebude. Kazdopadne by som to urcite neodkladne riesila s lekarom, ten ta najlepsie skontroluje a povie ci sa nieco deje ci nie, nasadi co bude potrebne atd atd. Drzim palce aby bolo vsetko ok 🍀