Špinenie tmavou krvou v 8. týždni + 2 dni

28. feb 2023

Ahojte mala som problém so špienim od začiatku tehotenstva, v 6+4 na sone všetko v poriadku srdiečko bilo, potom občasné špinenie. Teraz skoro 2 týždne kľud a dnes zase. Užívam progesteron som po IVF. Kontrolu mam až o týždeň. Mali ste niektorá špinenie a dopadlo to dobre?

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. feb 2023

@nikaa951 ďakujem trosku si ma ukludnila 😊

hailey1
28. feb 2023

Ja som nesla IVF, ale spinila som cele tehotenstvo - bola som u lekarky jak na klavir. Niekedy viac, niekedy menej, ale cele tehotenstvo tmavou krvou a moje dite uz ma takmer 2 a pol roka. Ak si nie si ista, chod sa ukazat.

renka30
28. feb 2023

Mala som špinenie, dokonca som krvácala jasnočervenou krvou, hospitalizovali ma ako začínajúci potrat - dcéra už má pomaly 12 rokov

autor
28. feb 2023

@hailey1 sla by som len moj dr ma dovolenku a k zastupujucemu ísť nechcem lebo snim nemam dobru skusenost. Musím počkať na muža kym príde s prace a ak sa to nezlepší pôjdem na pohotovosť.

denuss
28. feb 2023

V prvom tehotenstve som krvacala v 6.tyzdni, kvoli hematomu. Dcerka ma 9rockov. Vo stvrtom v 7.tyzdni, pricinu nevedela ani dr., syncek ma 6tyzdnov. Drzim palce, nech je vsetko ok aj u teba🙏😊

zabka79
28. feb 2023

Mala som dve tehotenstva so spinenim a krvacanim. Jedno skoncilo zle. Pri druhom sa vsetko opakovalo avsak syna som donosila a je zdravy.

kiki68
28. feb 2023

Ja som spinila do 19tt furt takto. Raz lepsie, raz horsie, utrogestan furt a maly je zdravy 😉

pikulinka
28. feb 2023

Ja som pred nedávnom spinila dost tmavohnedou krvou, som sa zlakla a letela na pohotovosť a tak mi povedala, ze je vsetko v najväčšom poriadku 🙂 predpísala mi Duphaston a pichla preventívne vitamin k proti krvácaniu a este nieco proti krvácaniu … na druhy den som este spinila, ale uz som nestresovala, nakolko spravili co mohli …. Teraz som v 12tt a Duphaston stale uzivam 🙂 pokial to nieje výrazná cervena krv tak sa niet coho obávať, aj ked sa to lahko hovori 😀 ja som stresovala neskutocne ….

macko1007
28. feb 2023

ja som mala soinenie od 4tt do 11tt niekedy tyzden nic, potom zase a stale dookola..raz v noci aj tak viacej hnedej krvi..zakazdym len strach kedze predtym som potratila..nastastie po 12tt to prestalo..raz som mala hematom inak nevideli nikdy nic

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre