?? Ou vidím dobre, čo je na teste?
Ahoj,
Prosím vás, zle vidím, aleboo??
Neplánovane, mala som problem s vaječníkmi folikulami veľkými. Posledne dni som bola nachladnuta, neprisla menštruácia, ktora mi meskavala aj 2 mesiace pravidelne.
Aale posledne dva dni take tocenie hlavy, zavrate ( v tomto období a nebezpečenstva) a to som len umyvala riady chvíľu Postojačky, alebosom sa dost najedla a skoro som odpadla, ako opita.
Takze je to mozne ze fakt vidim dvojmi na test? (dve čiarky???)

@miska_kal fuuu, práve sa mi zatočila hlava, neviem ci sa mam tešiť, alebo báť v tomto čase co sa aktuálne deje. 😳
Teš sa 🙂
Gratulujem ❤️ veru dve čiarky, dobre vidíš 😇
🙂 teš sa 🙂 a davaj na seba pozor
Gratuľujeeeem 🙂 sme na tom podobne. Dokonca aj príznaky rovnaké, tiež sa cítim ako nachladnutá a pri tom ako som sa dozvedela je to jeden z mnohých prvých príznakov 🙂 situácia je ťažká, ale zvládneme to a teším sa moc s tebou ❤️
Gratulujem 🤩❤️
Tes sa, karantenou zivot nekonci.
Mám strach z celkovej situácie. Ako vravím v novom najme, necakana situácia, niesme momentálne finančne zabezpečeni popri najme na dieta. Ešte po všetkom co nam na gynekológii bolo povedané, že mam problém s vajíčkami.
Koli určitym momentom som sama musela potiahnuť dva mesiace najom.
Netuším ako to zvládnuť momentálne v tuto chvíľu 🙏🌷
Mam strach co je lepšie spraviť.
Uprimne by som potrebovala racionálnu radu a pozitívny pohľad na vec, prosím 😟
Uplne jasne dve ciarky ;) a tie zavrate ako opisujes som ja mala cely prvy trimester 🙈
to je prvé tehu?
všetko sa vyrieši,teš sa. Nikdy nebude ta najdokonalejsia chvila na vsetko. Moja mama zvladla sama 3 male deti (bez starych rodicov,bez pomoci nikoho) a aha tu sme vsetky 3 s vystudovanymi VS 🥰 Teš saaaa! ❤️🍀
Určite sa teš 😊 gratulujem 😊
Blahozelaaam ! Ak myslis korona.. Tak chapem tvoje obavy. Ja som v 15tt a sedim doma na riti s PN pretoze sa bojim. Ty si v prvom trimestri ktory je najrizikovejsi tak davaj si pozor a hod sa hnrd na PN !
Jednoznacneeeee...to je krasny pohlad ❤❤❤ blahozelam.❤❤❤❤
gratulujem...veľa zdravíčka a dávaj si na seba pozor
Ďakujem krásne ženy. Ste úžasné.
Som sa bola do hory prejsť ktorú mam tu za rohom. Vydychat sa, prísť na ine myšlienky...
Ano je to moje prvé tehotenstvo, mam tento rok 26r a stale mam pocit ze mam casu a casu.
Az mi na gynde povedala ak do roka nesplodime dietatko mam vela folikul na vajecnikoch az ich nebolo vidno na sone. Nemusím mat vobec uz deti.
To je jedine co ma drží aj keby toto jedno bolo jedine.. .
Mala by som sa tešiť 😟🙏🌷.
Ale mam strach.. Stres koli tomu bývaniu nemame kde bývať mimo najmu. A platiť to. Fuu bojím sa moc.
A este horsie nechcela som dlho dietatko, pretože ja nemam strach, ale velku fobiu z porodu tej bolesti, natrhnutia fuu.. Z toho mi prislo zle. 🍀😭
Ale potrat, nato myslienka ani nepadne ❗
Myslim si,ze to zbytocne riesis..mysli pozitivne a vsetko sa vyriesi samo tak,aby bolo dobre 😊..mozes byt rada podla mna,ze si otehotnela 😊 vela zien po tom iba tuzi a mozno by si ozaj neskor tie deti nemala..vsetko je presne tak,ako to ma byt 😊
@miiriaam iba mam strach, aby sme nezostali na pospas. Najom je draha šálka kavy, plus, vybava na dieťatko strava. Zas nemôžme si vyskakovať.
Mam mladšieho partnera. K svojim rodicom keby ideme tak v byte sme u oboch ako sardinky.
Priateľ si vyplaca i dlznosti, ktoré vieme vsetci ze nebolo iba jeho vinou.
Tak bojím sa sama ako to zvládnuť.
Ked platím teraz ja najomne.
Nech si najde lepsiu pracu,mozno dve kym nebude babo,ci? 😊
Treba sa tešiť a všetko ostatné sa dajako vždy utrasie. Držím palce a gratulujem.
Zlaticka, vdaka bohu zaraba ako tak dobre. Nie najmenej. Ale vacsina ide na to aby splatil inak hypotéka nepripada do uvahy. Boli to i nebankovky.
Aleee žiaľ ja som zena ktora, koli chybe vajicok a vajecnikov potratila uz 2x a intenzívne, je tu velke riziko.
Preto sa bojim stresu a budem musieť byt i na rizikovom. Potratila som v práci... Pri tovare.
( neuveriteľne tiez som ta co po 8r užívania liekov pravidelne otehotnela). Lieky neucinkovali po rokoch uz.
Priroda je silna🍀
Velmi sa bojimmm len co bude🙏🙏
Som rada za vase povzbudenie, vazim si to. Pomahate mi naozaj.... Vela zdraviiiiicka vam prajem i celej rodinke😘
Teš sa, si mladučká a to je super, ak ti doktor toto povedal tak buď len a len vďačná♥️že ste k dvom čiarkam prišli bez námahy. Nikdy nebude ideálny čas na dieťa (podľa zmýšľania človeka) ale také veci prídu keď je ten najspravnejšî čas a keď si vás už tá dušička vybrala je najlepšie prijať ju♥️ či že teraz nás straší vírus a ešte možno polrok bude...no raz to prejde a dovtedy aj porodis a bud s očarená tým dieťaťom. (Prh
Stačí ku koncu cvičiť s epino a môj moz skoro nestihol byť pri pôrode a ja som po 2h povynneho ležanie po pôrode mohla ísť rovno domov bola som úplne fit dôležité je nebáť sa nevieš aký bude tvoj pôrod tak zbytočne sa báť popredu prinajhoršom môžeš mať negatívne spomienky ale ako náhle uvidíš babo je to preč to je toľko eufórie že aj zabudneš na bolesť. A keď sa bojíš už dopredu rozhodne nepozeraj žiadne videá o pôrodoch lebo to je iný strašiak. 😀 Držím palčeky veľa zdravíčka a všetko dobre dopadne z podnájmu s babom vyhodiť nemôžu 😉
@sccarlet
@bandikovajana
Dakujem velmi peknee za oporu, od žien najmä, ktoré si tym prešli....
Žiaľ videa som videla už niekoľkokrát, par rokov dozadu, a rovnako do rodiny sa nam vydala dievka, ktorá je trosku viac pri sebe a bola nesmierne dotrhana na 13 stichov ku konecniku. Ani nechcu ďalšie.
Tak bojim sa, aby som i ja takyto priebeh nemala. No celkovo sa ja bojím nemocnicc, každého zákroku, ešte nikdy v živote som tam nemusela byt a spať koli urazu a podobne.
A nesmierne mam strach ako z tadial dole vyjde, tak velke dieta 🤦🏼♀️😄 juuuujjjj au😳
Cim dalej tym viac sa budem bat, vzdy som vravela keby to uz ma prísť a otehotniem, naozaj budem nutena vyhladat psychológicku.
Mam velikansky strach a fóbiu, pri myšlienke na porod sa mi hlava zatočí od stresu 🤱😟👌
Uprimne, kiežby som to mala za sebou a dietatko v rukach uz🍀
Gratulujeem je to tam 👍😊

podla mna vidis dobre, test ukazuje krasne dve ciarky a gratulujem ti!