Ovulačný verzus tehotenský test v šiestom týždni
Caute, len tak pre zaujimavost, robila som pokus. Som tehotna, cca siesty tyzden, meskanie 2 tyzdne.
Hore je ovulacny test z Ciny, myslela som si, ze ma malo farbiva, ale uuups, riadne ma prekvapil. Necakala som taku silnu ciarku, pri testovani ovulacie som ho nikdy nemala takyto silny. Ale v case ocakavanej menstruacie bol uplne negativny, az teraz je pozitivny.
Dole je Mammatest.
Ako ste to mali Vy?
Ja osobne som mala uz davno pozitivne tehotenske testy, ale ovulacne boli negativne, prvy pozitivny ovu test bol po tyzdni meskania, ked uz vsetky tehu testy ukazovali pozitivitu.
Len pre zaujimavost.
Dakujem.

Booooze, to ste sa po sviatkoch vsetky zle vyspali alebo co? Ale presne mi to potvrdzuje tie temy, kde sme sa bavili o tom, ako to tu kedysi bolo, ludia, zeny sa snazili pochopit jedna druhu, poradit, pobavit sa a vy tu v kuse len hladate, ako si rypnut, ako zhodit cloveka, ako sa vysmievat a mate pocit, ze ake ste nad vecou a strasne super. No uzite si to, otras toto. A by si sa cudovala, aky vek mam, ale dobre. Tak ak si nepouzivala ovu testy, gratulujem, ze si taka plodna bola, nie kazdemu sa zadari, len co chlap hodi na Teba trenky. Kokos, jake hysterky tu.
@anonym_autor nikto do teba nerype tak si daj sladké a upokoj si nervy. Je to negatívny test bez ohľadu na tvoj názor.
Ale ona ma prave tu testovaciu ciarku extremne silnu. A kontrolna je slabunka. V negativnom pripade by bola kontrolna silna a testovacia slabsia ako kontrolna.
Akoze podla mna je to skor o nejakej nahode a mozno nezachyti hcg ale skor zmenj lh - neviem ako je na tom LH v tehotenstve. Idem si to uz aj pozriet. Kazdopadne sledujem, ze baby pouzivaju tieto testy na tehotenstvo. Chapem aj, ze sa chytaju slamky. Sama som sa chytala. Len teda nie tymito testami. Ale za mna zbytocne. Nemaju podla mna vypovednu schopnost
Ale ona ma prave tu testovaciu ciarku extremne silnu. A kontrolna je slabunka. V negativnom pripade by bola kontrolna silna a testovacia slabsia ako kontrolna.
Akoze podla mna je to skor o nejakej nahode a mozno nezachyti hcg ale skor zmenj lh - neviem ako je na tom LH v tehotenstve. Idem si to uz aj pozriet. Kazdopadne sledujem, ze baby pouzivaju tieto testy na tehotenstvo. Chapem aj, ze sa chytaju slamky. Sama som sa chytala. Len teda nie tymito testami. Ale za mna zbytocne. Nemaju podla mna vypovednu schopnost
@zuza265 ano, v tomto má ona pravdu- testovacia je silnejšia ako kontrolná. Pri tomto nechápem prečo jej všetky odporujú. Len tá kontrolná čiarka je tak strašne slabučká, že by som sa na taký test nespoliehala. Tak isto rozpitý test, ktorý síce ukazuje dve čiarky treba automaticky brať za vadný a nie pozitívny tak preventívne aj tento. Tým ale nevravim že je to zaručene negativny test a z lekarne by jej vyšiel tiež negativny. Len by som brala takýto výsledok s rezervou lebo tá slabá kontrolná mi nepríde ok.
@zuza265 ano, v tomto má ona pravdu- testovacia je silnejšia ako kontrolná. Pri tomto nechápem prečo jej všetky odporujú. Len tá kontrolná čiarka je tak strašne slabučká, že by som sa na taký test nespoliehala. Tak isto rozpitý test, ktorý síce ukazuje dve čiarky treba automaticky brať za vadný a nie pozitívny tak preventívne aj tento. Tým ale nevravim že je to zaručene negativny test a z lekarne by jej vyšiel tiež negativny. Len by som brala takýto výsledok s rezervou lebo tá slabá kontrolná mi nepríde ok.
@anonym_675b6d uplne suhlasim. Aj ja by som test skusila zopakovat, ak teda si tym chcela pomoct, ze to moze zachytavat tehotenstvo a urobit nejaky prieskum pre baby co to takto skusaju. Urobila by som to iste ako ty. Len som chcela vysvetlit dievcatam, ze sa na to zle pozeraju.
A stale u mna plati, ze je to akoby zbytocne hej. Lebo jednej “ukaze tehotenstvo” a inej zase nie. Neda sa tam spoliehat a tie testy nie su na to urcene.
Ja som nemala doma už tehotenský test tak som si robila ovulačný a vyšiel mi silne pozitívne, oveľa silnejšia testovacia čiarka ako kontrolná 😊

@anonym_autor ja som to posúdila aj bez ai. Len ty tomu neveríš
@anonym_197605 ale nechapes, ze co povazujete za kontrolnu je ciarka testovacia? A naopak. Aj mne to AI tvrdi naopak, ale houby.