Ovulačný verzus tehotenský test v šiestom týždni
Caute, len tak pre zaujimavost, robila som pokus. Som tehotna, cca siesty tyzden, meskanie 2 tyzdne.
Hore je ovulacny test z Ciny, myslela som si, ze ma malo farbiva, ale uuups, riadne ma prekvapil. Necakala som taku silnu ciarku, pri testovani ovulacie som ho nikdy nemala takyto silny. Ale v case ocakavanej menstruacie bol uplne negativny, az teraz je pozitivny.
Dole je Mammatest.
Ako ste to mali Vy?
Ja osobne som mala uz davno pozitivne tehotenske testy, ale ovulacne boli negativne, prvy pozitivny ovu test bol po tyzdni meskania, ked uz vsetky tehu testy ukazovali pozitivitu.
Len pre zaujimavost.
Dakujem.

Čo si chcela dokázať? Ovulačný test je negatívny a nepotvrdzuje tehotenstvo.
A kde máš pozitívny ovulacny test...lebo tento už viac negatívny byt ani nemoze
Čo si chcela dokázať? Ovulačný test je negatívny a nepotvrdzuje tehotenstvo.
@januska12323 nie je negativny, lepsie sa pozri, ta silna ciarka je testovacia, ta slabucka, ktoru ani nevidis, je kontrolna. A nic som nechcela dokazat, len baby tu stale riesia, ze mali ovulacny test pozitivny pred tehotenskym, len som napisala, ze ja nie, ze az takto neskor. No bavim sa, lebo som zvedava a co? Kazdy ma nieco.
Ak mas ine na robote, tak si rob svoje a necuduj sa.
A kde máš pozitívny ovulacny test...lebo tento už viac negatívny byt ani nemoze
@rachel36a lepsie sa pozri 🤣🤣🤣
@januska12323 nie je negativny, lepsie sa pozri, ta silna ciarka je testovacia, ta slabucka, ktoru ani nevidis, je kontrolna. A nic som nechcela dokazat, len baby tu stale riesia, ze mali ovulacny test pozitivny pred tehotenskym, len som napisala, ze ja nie, ze az takto neskor. No bavim sa, lebo som zvedava a co? Kazdy ma nieco.
Ak mas ine na robote, tak si rob svoje a necuduj sa.
@anonym_autor ked je kontrolná gaka slabá, je to chybný test, nie ?
@anonym_197605 NIE
My ostatne baby sme si tieto pokusy nerobili. A niektore z nás - tie dinosaury - dokonca ani k otehotneniu nepoužívali ovulačne testy.
@anonym_197605 silou mocou chces sprostu zo mna spravit? Su to cinske testy a doteraz som si myslela, ze maju fakt len malo farbiva. No kazdopadne, je pozitivny. Keby aj bola silnejsia podla tvojej predstavy, aj tak to nemeni nic na tom, ze ta testovacia je riadne silna a reaguje proste na hcg. To nepopries.
Kontrolná čiarka na tom ovulačnom je tak slabá, že by som to brala ako nekvalitný test a teda negativny vysledok. Ja mam testy z číny tiež a beriem ich len ako doplnkové pri mojich nepravidelných cykloch. Vždy keď si nie som ista si to poistim kvalitnym testom z lekarne. Mala som aj pozitivne tehotenske keď som tehotna nebola a aj pozitivne ovulačne ked som nemala ovulaciu. Takže neviem čo riešiš, ovulačny test je negativny kvoli tomu ako divna je kontrolná čiarka. Ak si chceš byť ista tak si choď kupit normalne do lekarne. Aj keď netusim na čo ti to je.
Booooze, to ste sa po sviatkoch vsetky zle vyspali alebo co? Ale presne mi to potvrdzuje tie temy, kde sme sa bavili o tom, ako to tu kedysi bolo, ludia, zeny sa snazili pochopit jedna druhu, poradit, pobavit sa a vy tu v kuse len hladate, ako si rypnut, ako zhodit cloveka, ako sa vysmievat a mate pocit, ze ake ste nad vecou a strasne super. No uzite si to, otras toto. A by si sa cudovala, aky vek mam, ale dobre. Tak ak si nepouzivala ovu testy, gratulujem, ze si taka plodna bola, nie kazdemu sa zadari, len co chlap hodi na Teba trenky. Kokos, jake hysterky tu.
@anonym_autor ovulacny test ma skoro vždy dve čiarky, a pozitívny je len vtedy ak je testovacia a kontrolná ciarka rovnako silná...
@rachel36a nemas pravdu, ma byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, ty mudra
@anonym_197605 silou mocou chces sprostu zo mna spravit? Su to cinske testy a doteraz som si myslela, ze maju fakt len malo farbiva. No kazdopadne, je pozitivny. Keby aj bola silnejsia podla tvojej predstavy, aj tak to nemeni nic na tom, ze ta testovacia je riadne silna a reaguje proste na hcg. To nepopries.
Ovulačny test je vtedy pozitivny, ked kontrolna ciarka je rovnako silna, ak nie este silnejsia, ako testivacia čiarka, čomu v tvojom pripade, tak nie je. Čiže ovulačný test je uplne negativny. Nechapem takto šaskovať s testami , ktoré nie sú určené k testovaniu tehotenstva, lebo reaguju úplne na iný hormón ako je potrebné v pripade potvrdenia gravidity. Gratulujem k potvrdeniu tehotenstva patričnym testom, lebo ten máš naozaj krasne pozitívny.
Booooze, to ste sa po sviatkoch vsetky zle vyspali alebo co? Ale presne mi to potvrdzuje tie temy, kde sme sa bavili o tom, ako to tu kedysi bolo, ludia, zeny sa snazili pochopit jedna druhu, poradit, pobavit sa a vy tu v kuse len hladate, ako si rypnut, ako zhodit cloveka, ako sa vysmievat a mate pocit, ze ake ste nad vecou a strasne super. No uzite si to, otras toto. A by si sa cudovala, aky vek mam, ale dobre. Tak ak si nepouzivala ovu testy, gratulujem, ze si taka plodna bola, nie kazdemu sa zadari, len co chlap hodi na Teba trenky. Kokos, jake hysterky tu.
@anonym_autor prestaň tu na každú útočiť. V čom som ťa nepochopila? Dobre píšem že využívam sama tieto testy z číny. A občas proste ukážu nezmysel. Ja chapem že tam vidis slabu kontrolnu a silnu testovaciu a myslis si ze je to pozitivny vysledok ale hovorím ti, že sú tieto testy nekvalitné. Majú problém s farbivom a občas ukazu blbost. Pri takto slabučkej kontrolnej čiarke by mi ani len nenapadlo to brať ako pozitívny test, lebo ukazuju jednoducho blbosť. Chápeš už?
@anonym_autor a ty ich máš? Lebo ak dobre vidíš tak nie...ry múdra...
Nikto ta tu nezhoduje...gratulujem k tehu...ale dávaš sem negatívny a ešte aj chybný test a riesis blbosti
No idem het odtialto
@rachel36a si zozrala vsetku mudrost sveta, sa mi zda. Dost dlho testujem a poznam ovulacne testy, aj ako reaguju, sa chod vysmievat z niekoho ineho, lebo fakt nemas pravdu, mozes sa aj o zem hodit.
Som tajne dufala, ze sa tu strenem so zenami, co sa snazia a kolkokrat som tu citala, ako tajne dufali, ze im ovulacny test ukaze skor tehotebstvo, lebo uz sa dlho snazia a nic. Topiaci sa aj slamky chyta. A ze sa tu normalne o tom porozpravane, ale vsetky ste tu mega racionalne a nikdy ste neurobili nic neracionalne alebo mozno nelogicke, lebo...lebo ste mega vyrovnane a nad vecou. Nemam slov na Vas, sa mozete hanbit. Ak Vas tato tema nezaujima a pripada Vam hlupa, tak bezte rozumy rozdavat inde.
No idem het odtialto
@rachel36a si zozrala vsetku mudrost sveta, sa mi zda. Dost dlho testujem a poznam ovulacne testy, aj ako reaguju, sa chod vysmievat z niekoho ineho, lebo fakt nemas pravdu, mozes sa aj o zem hodit.
Som tajne dufala, ze sa tu strenem so zenami, co sa snazia a kolkokrat som tu citala, ako tajne dufali, ze im ovulacny test ukaze skor tehotebstvo, lebo uz sa dlho snazia a nic. Topiaci sa aj slamky chyta. A ze sa tu normalne o tom porozpravane, ale vsetky ste tu mega racionalne a nikdy ste neurobili nic neracionalne alebo mozno nelogicke, lebo...lebo ste mega vyrovnane a nad vecou. Nemam slov na Vas, sa mozete hanbit. Ak Vas tato tema nezaujima a pripada Vam hlupa, tak bezte rozumy rozdavat inde.
@anonym_autor vedale preboha ten výsledok nieje pozitívny, nik ti tu nic zle nepise ... len sa mýliš
Mne takto ukázal ovulačný niekedy v 5. týždni, myslím, že keby som ho robila skôr o pár dní, bol by pozitívny
@anonym_b125c8 vidis, toto som cakala, ze sa tu objavi niekto, kto sa s tym trochu hral a chcel si overit nejake teorie. Ja som robila aj v 5 tyzdni a bol uz tiez takto silny ako tento, mozno trosku menej, ale pri meskani este bol negativny, asi taky, ako vzdy pred MS.
Kazdopadne je to pre mna zaujimave, lebo HCG ma strukturu podobnu LH, ale je cudne, ze niekomu ukaze pozitivitu hned a niekomu az neskor, to neviem, preco. Proste ma to zaujima, ze ci na to maju vplyv aj ine latky, co sa nachadzaju v moci, predsa mozeme mat ine pH trosku, mozno je to koncentraciou, neviem cim. Dakujem Ti.
No idem het odtialto
@anonym_autor no aj ja su tu bavím na niektorých odpovediach. Ty si ako ja, tiež mám toho zvedaveho ducha a kludne by som urobila vedecku pracu o tom , ako to funguje. Zaujíma ma všetko... Páči sa mi , že si sa podelila o pokus, ktorý si urobila. Ale nečakaj porozumenie od všetkýc...
Želám Ti pohodove tehotenstvo a krásne zdravé bábätko ❤ 🌹
@anonym_autor prestaň tu na každú útočiť. V čom som ťa nepochopila? Dobre píšem že využívam sama tieto testy z číny. A občas proste ukážu nezmysel. Ja chapem že tam vidis slabu kontrolnu a silnu testovaciu a myslis si ze je to pozitivny vysledok ale hovorím ti, že sú tieto testy nekvalitné. Majú problém s farbivom a občas ukazu blbost. Pri takto slabučkej kontrolnej čiarke by mi ani len nenapadlo to brať ako pozitívny test, lebo ukazuju jednoducho blbosť. Chápeš už?
@anonym_675b6d robila som tieto testy viackrat a nikdy mi ziadnu blbost neukazali. Pisala som, ze v case ako mala prist MS, bol negativny ako vzdy pred MS, v cca 5.tyzdni bol uz takyto skoro ako dnes a dnes je silnejsi ako bol predtym. Ovulaciu mi tiez zachytili, ale nikdy nebol takto silny, to je cele.
@anonym_675b6d robila som tieto testy viackrat a nikdy mi ziadnu blbost neukazali. Pisala som, ze v case ako mala prist MS, bol negativny ako vzdy pred MS, v cca 5.tyzdni bol uz takyto skoro ako dnes a dnes je silnejsi ako bol predtym. Ovulaciu mi tiez zachytili, ale nikdy nebol takto silny, to je cele.
@anonym_autor tak si urob ovulačne z lekárne a budeš vedieť na isto. Len ti hovorim ze mne 10x ukaze tento z aliexpressu dobre a potom raz uplnu blbosť. Ukazal mi pozitivny ovulačny v čase kedy nebola a tento tvoj test jednoducho nevyzera normalne, je tam velmi slabá tá kontrolná čiarka a už len preto by som ho nebrala tak vážne. Preto ti vravím, aby si sa naň až tak nespoliehala. Rozumieš? To nie je žiadny útok, len mám s tým skúsenosti a keby beriem tieto čínske testy vážne tak sa teším že som tehotná alebo by som mala ovuláciu a deň na to mi príde meňstuácia ale oboje sú nezmysel. Proste ten test ukáže občas zle.
No idem het odtialto
@anonym_autor ty si fakt divná...nikto ta tu neuraza...kde vidíš ze som ta urazila? nepísali sme ti že test je negatívny...ty sa za to urazas...tiez msm dosť skúsenosti...6 rokov snaženia než sme mali dieta...7 tehotenstiev..
@anonym_autor no aj ja su tu bavím na niektorých odpovediach. Ty si ako ja, tiež mám toho zvedaveho ducha a kludne by som urobila vedecku pracu o tom , ako to funguje. Zaujíma ma všetko... Páči sa mi , že si sa podelila o pokus, ktorý si urobila. Ale nečakaj porozumenie od všetkýc...
Želám Ti pohodove tehotenstvo a krásne zdravé bábätko ❤ 🌹
@anonym_482694 dakujem Ti, mam este takuto svihnutu kamosku, ale ta este nevie o tehotenstve, este je skoro to rozsirovat. Keby som bola vedec v labaku, skumala by som to iste, zaujima ma to 😅
@anonym_autor
@anonym_autor ja z geba sprostu naozaj nerobím
Tak ja som robila v minulom tehotenstve tiez pokus a to iste som mala, len to boli testy z lekarne. Len ma nenapadlo to sem davat, a nemala som ani teraz, lebo ako vidim, nechapete...
Inak, testy z lekarne su tiez niktore len prebalene cinske testy, ako nic v zlom.
A take tehotenske "no name znacky", to je tiez to iste.
@anonym_197605 🤣🤣🤣, chatGPT urcite na 100% vie, ktora ciarka je kontrolna a ktora testovacia🤣🤣🤣. Si to prehodil zrkadlovo. Takto to je, nakreslim...
Bez AI uz ani neviete nic posudit. A tak to potom vyzera.
Tak ja som robila v minulom tehotenstve tiez pokus a to iste som mala, len to boli testy z lekarne. Len ma nenapadlo to sem davat, a nemala som ani teraz, lebo ako vidim, nechapete...
Inak, testy z lekarne su tiez niktore len prebalene cinske testy, ako nic v zlom.
A take tehotenske "no name znacky", to je tiez to iste.
@anonym_197605 🤣🤣🤣, chatGPT urcite na 100% vie, ktora ciarka je kontrolna a ktora testovacia🤣🤣🤣. Si to prehodil zrkadlovo. Takto to je, nakreslim...
Bez AI uz ani neviete nic posudit. A tak to potom vyzera.
@anonym_autor ja som to posúdila aj bez ai. Len ty tomu neveríš

Aký zmysel má v tehotenstve si robiť ovulacny test? Akosi tomu nerozumiem ……