icon

Pekný večer všetkým na koníku

michaela14688
6. jún 2017

Ahojte, pomalicky sa zoznamujem s modrym konikom aj ja, vecerny aj ranny test u mna vyzera takto, snazim sa zvyknut si na myslienku ze medzi vas patrim 🙂 zelam vam krasny den a tesim sa, ze ste prve s ktorymi tuto novinu mozem zdielat 🙂 a zaroven drzim palce vsetkym, ktore stale cakate ;)

Pekný večer všetkým na koníku
hanka1674
6. jún 2017

Jeeeej gratulujem 🙂 Rýchlo zapadneš neboj sa :D Ja som tiež dlho bola taká, že som sa veľmi nechcela zapájať do nejakých diskusii ale to ťa potom strhne samo. Hlavne keď sa tu objaví nejaký problém čo trápi napríklad aj teba. Ja som tu napríklad nazbierala aj veľa inšpirácie 🙂 Budem držať palce aby bolo s bábom všetko tak ako má byť

michaela14688
autor
6. jún 2017

@hanka1674 dakujem, idem si este pre potvrdenie k lekarke a uz to budem mat oficialne. Je to nase prve babo a som stastna aj prelaknuta zaroven, ale to asi pozna kazda...je to zvlastny pocit vediet ze sa tam nieco deje 🙂

libawet
6. jún 2017

@michaela14688 najkrajšie obdobie v živote ženy. Nenechaj si ho ničím a nikým pokaziť, uži si to ako dlho budeš môcť, pretože to, čo dáš svojmu dieťatku, v ňom zostane a raz sa Ti vráti.

matkakes
6. jún 2017

gratulujeeem 👍🙂

michaela14688
autor
6. jún 2017

Dakujem Vam ;) neviem vobec ako dlho to trva, jeden den mi to meskalo a zo zvedavosti som kupila test, plakala som jak mala 🙂 dufam ze to bude vsetko ok...drzim vam palce rovnako ;)

ceresnovci
6. jún 2017

Kasli na kona.. ten ti vymyje mozog 🤐

fefiska26
7. jún 2017

@michaela14688 gratulujem hlavne vela zdravicka 🙂🙂

michaela14688
autor
7. jún 2017

Dakujem ;)

olivienka28
7. jún 2017

@ceresnovci tak naco sem ides ? Normalnej zene nevymyje a sproste su uz sproste aj bez kona.

olivienka28
7. jún 2017

A gratulujem k tehotenstvu autorke 🙏

michaela14688
autor
7. jún 2017

@olivienka28 tak myslim ze su zeny, ktore sa potrebuju poradit a napriek tomu, ze volakedy ziadny modry konik nebol je to podla mna skvele moct sa opytat a poradit so zenami, ktore dokazu nezaujato poradit. A DAKUJEM za gratulacie 🙂 uz to mam aj ogicialne potvrdene 🙂 plač na koze som potlacit nedokazala, su to velke emocie i ked tomu stale nemozem uverit 🙂

olivienka28
7. jún 2017

@michaela14688 ved ja suhlasim a preto pisem ,ze normalnej zene nevymyje mozog konik a ked potrebuje tak si tu vie najst rozne rafy, kamosky.. Nuz veru aj ja by som plakala..poznam ten pocit nastastie 😉