Plod v 12. týždni má len 4,5 cm. Je to v poriadku?
Som v 11 tt + 5 dni a plod podla sona ma 4,5 cm.nie je to malo?
Toto by do sa mala spýtať svojho gynekológa, uspokoja ta odpovede na mamickovskom fóre? Ved ked máš akékolvek pochybnosti ci otázky, na to máš svojho gyn, v prvom rade to prediskutovať s ním a nie s odborníčkami na všetko tu na koňovi
Nech sa darí ;)
no to urciteho tyzdna tehotenstva by mali byt babatka velkostne presne podla tabuliek, tak si skus vygooglit a uvidis.
ja som 11 tt a má 4,2cm. Takže si myslím, že to je okej🙂 každá žena, každé tehotenstvo a každá bublinka je individuálna🙂
Hlavne netreba zabudat, ze pri merani ked klikne doktor len milimeter vedla, hodnoty sa menia. Niekedy meraju aj trikrat a trikrat je ina velkost. Tretiu dcerku mi merali velmi casto a vzdy vraveli, ze to neni presne. A tak aj bolo. Tvrdili mi, ze nador ma velky ako past a ked sa narodila, nador mal 2kg. 😀 😀 😀 a bol velky ako detska hlavicka. Takze to ozaj ber s rezervou a hlavne sa nestresuj. Ak by holo cosi velmi mimo, tak ti dr povie. A mne 2 z dvoch deti bud 2 tyzdne "zaostavali" alebo o 2 tyzdne predbiehali.
Moj pokladik meral v 11 tt 4 cm a v 12tt 4,3. cm Dalsi termin az o 2 tyzdne,tak som zvedava 🙂

Ja som bola vcera a mame 6,8cm. V 11 tt sme mali 3,8cm. Teraz som v 13tt. Je to urcite ok, neboj.