Pohlavie - ultrazvuk
Ahojte, mozno pre niekoho zvlastna otazka..ale vedela by niektora z Vas urcit pohlavie na zaklade metody tvaru lebky? Samozrejme,ze to nie je 100% metoda,ale pocula som,ze celkom to vychadza. Neviem, mne sa to zda na zaklade znakov lebky raz tak, potom inak. Mozno ma niektora s tym skusenot? Dakujem a poprosim naozaj len slusne komentare 😉, dakujem.

Podla cela, tvaru hlavicky, postavenia vybezku k chrbatiku by som sa priklonila na 80% k dievcatku, ale tak ;)
@danyelia to som tiez citala uz niekde,ze podla toho,ci je nalavo,alebo napravo ulozene. Ale co viem kamoska ma aj chlapca aj dievca a obaja boli napravo ulozeni, videla som foto. A o inych polohach som nepocula,ze by mali napr.dievcata specificku polohu 🤷♀️
@anjelicek26 Ja tiez viac sa mi zda dievca, ale nie som si ista,ci je vidiet vybezok? Skor asi roh ritky to je. Lebo kebyze je vidiet vybezok,hned som aj ja asi mudrejsia 😃
Podla mocovej rury to vyzera na dievca
Je to riadny chlapina uz 4 mesacny 😀

Ahoj, v tomto Ti neporadím, lebo neviem...len mi napadlo, že moja lekárka odhalila pohlavie už v 11.týždni podľa ,,polohy,, plodu. Vraj to bude určite dievčatko, lebo leží v určitej polohe, ale bližšie neviem 🤔